SDR bevoordeelt de Elite

 

IMF belast met de New World Order valuta:

Elektronische geld leidt direct tot slavernijweg van vrijheid. De enige manier hieraan te ontsnappen, is diversificatie in harde activa zoals edelmetalen, opgeslagen buiten het bankwezen. – Eind jaren 1960, bracht het IMF het elektronisch-valuta-concept naar een hoger niveau, toen werd besloten hun eigen digitale munteenheid te creëren voor het exclusieve gebruik t.b.v. overheden en centrale banken, genaamd Special Drawing Rechten (SDR). Hoewel de IMF-balans nu bijna 300 miljard SDR telt – ongeveer US$ 211 miljard, bestaat geen enkel SDR in fysieke vorm.

 

Electronic-Bank-AccountHet IMF behoort tot de Rothschild club van internationale bankiers die het internationaal monetaire systeem volledig reguleren. 100% van de SDR-geldhoeveelheid is digitaal. Net als Bitcoin, bestaat het alleen in computerdatabases, waardoor dit het digitale equivalent van het 500-jaar oude boekhoudsysteem is geworden.

 

Vermeldenswaard is dat de SDR een nog grotere oplichterij is; de enige reden waarom deze valuta werd geschapen was dat het IMF niet genoeg echte besparingen heeft. Dus dat probleem werd “opgelost” door het creëren van een nieuwe digitale munteenheid, dé manier om gemakkelijk geld te creëren uit lucht. Maar er is nog een andere zwendel aan de hand; de SDR wordt “gesteund” door de Amerikaanse dollar, de euro, het Britse pond en de yen, met vanaf volgende maand ook de Chinese Yuan. Echter, al deze valuta’s nemen deel aan de valuta race naar de afgrond, die eindigt op waarde núl, dat de SDR een regelrechte flop maakt!

 

De RKM-bondgenoten, Duitsland, Frankrijk en andere landen hebben door de integratie van China binnen het IMF dit het machtigste instrument van hun New World Order gemaakt in het SDR-kamp, die de plaats van de US-dollar vervangt, door iets wat ze nu zelf controleren. Het probleem hiermee is dat het IMF een gruwelijke trackrecord heeft van verkrachting, plundering en verarming van landen t.b.v. grote bedrijven. Niemand wil een IMF-wereldregering, met uitzondering van de RKM die eigenaar is van het IMF en hen compleet controleert.

 

Om het huidige monetaire systeem te redden, wordt de Amerikaanse dollar als reservemunt vervangen door de IMF-SDR-munt, om daarmee de gevaren nog verder te vergroten. Nu China ook lid van de club is, kan de enorme wereldschuld worden ‘opgelost’ via grootschalige inflatie de schuld op te blazen en weg te werken, m.b.v. massale uitgifte van SDRs.

 

En wel op eenzelfde manier, die plaats vond tijdens de verandering van de nationale valuta’s in de Europese euro munt, maar deze keer d.m.v. de uitgifte van SDR als wereld reserve munt, hetwelk een gigantische verlaging van koopkracht van de voormalige valuta’s betekent, en uitsluitend de elite dient. De Khazarians zullen de implementatie van een nieuwe gouden standaard niet toestaan, omdat dit hun macht verkleind.

 

Gewone mensen is niet toegestaan SDRs te bezitten. Bijgevolg, krimpt hun koopkracht, terwijl ze niet weten wie de schuldige is. De ‘gekozen’ politici hebben niets met het IMF te maken, terwijl de meerderheid niet eens weet dat het IMF een rol speelt in het ontstaan ​​van inflatie. Die kunnen zelfs beweren dat ze het doen om de wereld te redden, zoals gebeurde met de reddingsoperaties voor Griekenland.

 

Het nieuwe SDR-geldsysteem is eveneens gebaseerd op papier en wordt wereldwijd beheerd door bureaucraten. Het zal duidelijk zijn dat dit een hopeloos idee is; een superbank gerund door supereconomen, die niet langer zal functioneren dan het moment waarop het vertrouwen verdwijnt, en de SDR-valuta met het hele wereldwijde financiële systeem zich opblaast.

 

Ongecontroleerde valuta’s:

Non controlled currencyDe echte oplossing is ongecontroleerd valuta, ondersteund door goud en zilver, edelmetalen die beiden een ongelooflijke staat van verdiensten hebben, omdat anderen ze niet uit lucht kunnen namaken. Of voor het moment, zelfs fysiek contant geld dat een veel beter alternatief is dan het houden ervan in het sterk gecentraliseerd banksysteem. De centrale bankiers, in het bijzonder de FED dat de reserve munt uitgeeft, hebben het belang de goudprijs laag te houden, omdat een stijgende goudprijs voor hun een concurrent is.

 

Dat de goudmarkt wordt gemanipuleerd is geen samenzweringstheorie meer, het is goed gedocumenteerd dat markten bewezen gemanipuleerd zijn/worden in de richting die de centrale bankiers wensen. Deze feiten zijn inmiddels door verschillende centrale banken bevestigd, aangevuld met diverse schuldbekentenissen van financiële ondernemingen die het vuile werk voor hen uitvoerden!

 

De waarheid over SDR en het bankwezen:

De Fed, werd in 1913 ten behoeve van een groepje private bankiers opgericht. Weinigen van hen konden toen het enorme succes van hun onderneming voorzien, verkregen door hun controle over het financiële systeem. Dat heeft geleid tot grote Truth about SDRfortuinen voor een zeer kleine elitegroep. De keerzijde van deze fortuinen is dat de wereldwijde schuld van $ 230 biljoen, plus ongedekte passiva en derivaten. Waarvan het ware totaal, in de biljarden ligt, waarvoor de arme massa in de wereld aansprakelijk is – niet dat ze ooit in staat zullen zijn deze schuld terug te betalen, maar de implosie van deze schulden zal wel leiden tot grote ellende voor de meerderheid van de mensen, en komende generaties.

 

Alles rondom de IMF is ontworpen om te misleiden – te beginnen met de naam: Het IMF is niet echt een “fonds” in de zin van een schenking of een beleggingsfonds; het functioneert als de centrale bank van de wereld, het neemt deposito’s, genaamd “leningen” uit landen over de hele wereld en ze verstrekken leningen aan haar leden.

 

De IMF drukt geld, net zoals alle andere centrale banken, maar deze wereldmunt heeft de ondoorzichtige naam van ’bijzonder trekkingsrecht’ oftewel BTR de vertaling voor SDR. De global financiële elites gebruiken vreemde namen voor wat ze doen, zodat niemand begrijpt wat het werkelijk inhoudt. Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) kan deze SDR’s zelf afdrukken. Ze werden bedacht in 1969, en honderden miljarden ervan zijn door de jaren heen uitgegeven. Maar het IMF verstrekt ze alleen als er financiële paniek is. Ze worden niet uitgegeven voor dagelijks gebruik, of goede tijden.

 

Gewone mensen zullen niet in staat zijn om ze te gebruiken, aan te raken, of te voelen, zelfs niet ze te besteden. SDR is geen geld om in contanten te gebruiken. Iedereen zal nog steeds een lokale valuta houden, maar geen ervan is wereldreserve valuta.

 

De SDR zal worden gebruikt voor de afwikkeling van betalingen tussen landen, zoals de prijs van olie en misschien wel de jaarrekening van de 100 grootste multinationals. De impact op spaarders en beleggers zullen inflatoire zijn. Het verschil is dat de huidige inflatie van de centrale bankiers afkomstig is, in de toekomst komt inflatie vanuit de SDR. Dat betekent dat wanneer mensen proberen de centrale bankiers hierover aan te spreken deze zullen zeggen dat het niet hun schuld is; het zijn de jongens bij het IMF. Ga die dat maar kwalijk nemen. Niemand weet zelfs waar het IMF is gevestigd. Dus de SDR is gewoon een manier om via de achterdeur inflatie te krijgen. De insiders hebben het IMF ontworpen om het voor buitenstaanders moeilijk te maken enig idee te verkrijgen van wat er gaande is.

 

Nu staat het IMF op het punt het machtigste instituut op aarde te worden. Centrale banken redden de wereld in 2008. De volgende financiële paniek zal groter zijn dan het vermogen van de centrale banken om die brand te blussen. Op dat moment zal de enige bron van wereldwijde liquiditeit het IMF zelf zijn.

 

De uitgifte van 5 biljoen aan SDRs, gelijk aan $ 7.5 biljoen, om de aankomende financiële paniek te stoppen zal met hoge inflatie gepaard gaan. Het verschil tussen deze komende inflatie en die in het verleden is dat weinig beleggers en spaarders zullen begrijpen waar de inflatie vandaan komt. Politiek gezien is het niet gemakkelijk om het Ministerie van Financiën of de centrale bank ter verantwoording te roepen, omdat die gewoon met hun vinger wijzen naar het IMF.

 

Het echte voordeel van SDR’s is dat heel weinig mensen de functie ervan kennen, en geen politieke verantwoordelijkheid draagt. Deze nieuwe vorm van geld is exclusief ontworpen voor de financiële elite. Het heet “wereld money” gecreëerd om over de hele wereld de US-dollar als reservevaluta te vervangen. Trouwens; Als de SDR ooit meer wil zijn dan zinloos, zal goud moeten worden opgenomen als het 6e lid in de SDR-basket.

 

De overgang is gepland voor vrijdag 30 september a.s. Mensen hebben geen idee hoe radicaal qua invloed dit zal worden, m.b.t. hun financiële welzijn. Niet alleen kan deze gebeurtenis de aandelen en obligatiebeurzen laat kelderen, het pensioensparen kannibaliseren, maar uiteindelijk ook het einde betekenen van onze manier van leven.

 

De financiële elites stellen dat de SDR het “geld” is dat de US-dollar over de hele wereld vervangt in de centrale bank kluizen. Als mensen slechts een euro aan rijkdom bezitten, let op. Want vergis je niet, de dag dat “wereld money” die rol vervult, zal van de ene op de andere dag de waarde van de euro/dollar en alle andere valuta’s op je bankrekening of in cash instorten.

 

Ook al heb je nog steeds euro’s/dollars op je bankrekening, die zullen een fractie van de koopkracht hebben die je vandaag nog hebt. Kortom, onze wereld zal radicaal en snel veranderen.

 

 

Zet je schrap voor de aankomende Global Storm:

Global StormDe zaken zijn nu te ver uit de hand gelopen om de onvermijdelijke valuta instorting en implosie van het financiële systeem te stoppen. Maar dat betekent niet dat het voor iedereen te laat is om zichzelf te beschermen. In deze laatste fase aangekomen, zal op de financiële markten paniek uitbreken, waartegen overheden en centrale banken draconische maatregelen zullen nemen.

 

Hier zijn enkele van de mogelijke gevaren waartegen iedereen zich nu moet beschermen:

 

  • Koersinstorting – wat leidt tot kapitaalvernietiging
  • Kapitaalcontroles – waardoor het onmogelijk wordt geld uit de bank of het land te nemen
  • Bailins – de bank zal je geld stelen om te proberen zichzelf te redden
  • Gedwongen investeringen – verplichte aankoop van staatsobligaties met je geld op de bank of in je pensioenfonds gespaard
  • Vermogensrisico – je aandelen en obligaties zullen door de bank worden gehypothekeerd, waardoor je niets overhoudt
  • Bank faillissementen – al je beleggingen zullen verdwijnen als de bank insolvent wordt.

 

Alle prijzen gaan omhoog. Het is nu gewoon om € 500.000 te betalen voor een huis dat ooit verkocht werd voor slechts € 10.000. Het is gewoon € 40.000 aan collegegeld te betalen voor een college dat ooit het equivalent van €400 per jaar kostte. Het is gewoon om € 5 te betalen voor een cola in een restaurant, of € 60 voor een ticket voor een wedstrijd.

 

Want dat is wat papiergeld doet. Het sterft af, na verloop van tijd. In feite zijn er meer dan 3400 soorten papieren valuta’s geweest die werkten zoals de dollar/euro vandaag doen. Dat wil zeggen, geld gesteund door niets anders dan het geloof van de mensen die het gebruiken. En elk ervan is mislukt. De gemiddelde levensduur van de meeste valuta’s was niet langer dan 27 jaar. Na 72 jaar aan de top, heeft de US-dollar een driemaal langere levensduur behaald.

 

In vergelijking is het IMF een oase. Ze voeren geen oorlogen, hebben geen wegen te onderhouden, geen welzijn moeders, en geen sociale zekerheidskosten. En geen schulden in de grootte van het schuldniveau van westerse landen.

 

Het is ‘s werelds laatste ‘schone’ balans. En het is het IMF dat het ‘nieuwe wereldgeld’ steunt dat dit najaar uitkomt. Vergis je niet, dit is niet zomaar een kleine financiële bliep. Het is het begin van de nieuwe wereldorde. Met gecentraliseerd geld, één centrale markt, zelfs één gecentraliseerde regering. En het IMF – niet de Federal Reserve – dat nu verantwoordelijk is voor de portemonnee.

 

Stel je eens voor dat je afgesneden wordt – niet alleen van je pensioenuitkering en het overzicht ervan – maar ook van je dagelijkse kasrekeningen, op de manier zoals ze deden in Griekenland, zonder geld om zelfs maar een paar dagen de kosten te dekken. Stel je voor als je hulpeloos toekijkt hoe je pensioenfonds naar nul gaat in een kwestie van uren, of supermarkten met overvolle kassalijnen en lege schappen, zover als het oog kan zien, etc.

 

Haal je eigen “World Money” in huis, terwijl dat nu nog kan, koop zoveel mogelijk goud en zilver als je kunt, voordat goud $ 10.000 per ounce kost. Er bestaat geen officiële manier voor gewone zielen ​​eigen “wereld money” te bemachtigen, voordat het op 30 september wordt uitgegeven. Zoals het nu staat, is dit nieuwe geld alleen voor de financiële elite.

 

Misschien, nog net op tijd; het elite geldspel kan nog van richting veranderen, van erger naar beter?

 

China wordt de nieuwe oliekoning:

China King of OilChina’s push voor de controle over energie steunt op een belangrijke competitie die zich nu afspeelt: tussen Rusland en Saoedi-Arabië, wie wint wordt het belangrijkste land t.b.v. de nieuwe olie-benchmark die China van plan is in te voeren.

 

China heeft laten weten dat ze willen beginnen met de vaststelling van de olie-benchmark t.b.v. de handel. Een benchmark is een big deal, want het bepaalt wat en hoeveel individuele olie kopers en verkopers kunnen handelen.

 

Zodra een benchmark is vastgesteld, zal waarschijnlijk de wedstrijd tussen Rusland en Saoedi-Arabië eindigen. Daarna zullen ze het handelsvolume naar een lager niveau pompen en zal de manipulatie van de olieprijs eindigen. De olieprijs zal omhooggaan en na verloop van tijd een all-time record bereiken.

 

Rusland, Saoedi-Arabië, en vooral China zullen de winnaars zijn. China speelt het rijkdom-spel, niet het geldspel. De oliehandel Yuan world dominatormet Rusland verloopt reeds in Yuan. En gezien al het fysieke goud dat China, evenals Rusland, hebben opgebouwd, is de uitwisselingen de facto – alhoewel nog niet formeel – gesteund door de bron die zowel geld als rijkdom inhoudt, nl. goud. Als Saoedi-Arabië en de andere Golfstaten ook lid van deze club worden, zal de nieuwe munt in omloop, inderdaad de Yuan zijn.

 

Er zal ook een opvallende verliezer zijn: De VS die zullen lijden als de olie in eigen land geproduceerd uit afnemende schalie-bronnen niet voldoende toereikend zal zijn om aan hun behoeften te voldoen, terwijl de geproduceerde olie in het Oosten wordt uitgedrukt in Yuan, gedekt door goud, met de voormalige glorie van de US-dollar in eclips.

 

 

Het belangrijkste is dat olie niet langer zal worden geruild voor zomaar een stukje papier, maar voor een document gesteund door rijkdom, namelijk goud. Als je geen eigenaar van goud bent, kun je jezelf nog voor een lange tijd voor de kont blijven schoppen!

 

Goud en zilver kunnen beleggers en spaarders niet tegen alle problemen beschermen die de wereld zal ervaren. Maar indien op de juiste manier en plaats opgeslagen, zullen edelmetalen de beste verzekering zijn tegen de enorme rijkdom vernietiging die in de komende jaren zal plaatsvinden.

 

Conclusie:

Hoe dan ook wat het ook wordt, SDR of, goud gedekte Yuan; het volk zal daardoor niet worden bevrijd, of hun vrijheid terugkrijgen, als ze niet tenminste hun eigen bevrijdingsstrijd aangaan! Wees ervan verzekerd wie ook wint; China of een andere groep, uiteindelijk zal onderdrukking weer het gevolg zijn, omdat de honger naar macht blijft voortbestaan. De enige oplossing is dat het volk het heft in eigen hand neemt en begint met de invoering van echte Anarchie; dat zonder autoriteit betekent.

 

 

Trinity of Globalist ControlDe dag dat de RKM-cabal is verslagen, zullen mensen het systeem doorzien voor wat het is, zoals reeds vele malen eerder op deze site, logisch en begrijpelijk is toegelicht. – Stop niet met WAKKER WORDEN mensen, totdat de elite verslagen is, want zij zijn de criminelen “achter het gordijn” en als de mensen zich realiseren dat hun enige bedoeling is de planeet Aarde te ruïneren en de mensheid uit te roeien, des te gemakkelijker wordt het om hen gezamenlijk voor eens en voor altijd te verwijderen.

 

 

Kom tot bezinning, je zult jezelf moeten bevrijden, en wees een realist door te begrijpen en in te zien dat de acties van onze overheden ronduit kletskoek is, met als enig doel je vrijheid te beteugelen. Velen denken dat dit overdreven is, en niet belangrijk om daarvoor in actie te komen, omdat ze niet kunnen bevatten dat we te maken hebben met een kleine groep satanisch narcistische psychopaten, georganiseerd volgens de Vrijmetselaar-sektarische ideologie, met ongelimiteerde invloed en geldmiddelen tot hun beschikking. Deze lieden hebben geen enkele empathie, beroepen zich op ongefundeerde logica, gelardeerd met leugens. Ze laten zich door niets afschrikken, en willen maar één ding; dat is via de taal van geweld, totale vernietiging en ontvolking van de planeet, om uiteindelijk de wereld voor zichzelf te hebben.

 

 

Waarheid:

De mainstream media, wordt gerund door de RKM-cabal t.b.v. zichzelf, en heeft als enig doel mensen zo dom mogelijk te houden, om ze gemakkelijker te manipuleren. Zij verkondigen zichzelf “de bewakers van de waarheid“, maar feitelijk is hun doel je te misleiden. En, terwijl ze liegen, doen ze alles wat ze kunnen doen, om de waarheid voor ons te vernietigen.

 

The Dark Trinity of Control: De drie belangrijkste componenten van het Control Paradigma:

Bijzonder interessant en belangrijk om te weten: Verschillende aspecten van het control paradigma worden gebruikt om het massabewustzijn te manipuleren. Deze zijn onderverdeeld in drie groepen, die aangeduid worden als V-E-P, wat staat voor vibratie, emotionele en psychologische controle. Besproken wordt; fysiek (vibratie) controle door middel van, vaccins, additieven, en nog veel meer. Verder wordt emotionele controle uitgelegd d.m.v. angst en gecreëerde crises. Bescherm je eigen leven en dat van anderen door te luisteren en handel overeenkomstig volgens deze gecondenseerde samenvatting door Doug Michael.