Eurosceptici strijden om de Macht

 

Financiële structuur onherstelbaar verzwakt:

De schokgolven veroorzaakt door de val van de ongekozen Italiaanse Premier Renzi en zijn regering zijn tot nu toe de grootste in de EU, want dit maakt de weg vrij voor de verkiezing van een overheid o.l.v. Five Star Movement (M5S) dat belooft de euro te verlaten. Dit zal als gevolg een “wereld van ellende” in het Italiaanse banksysteem veroorzaken, en zal de herintroductie van de Italiaanse lire bespoedigen.

financial-structure-badly-weakenedNooit eerder in de moderne geschiedenis is de financiële structuur wereldwijd zo onherstelbaar verzwakt, zo totaal verrot, zo grondig ondermijnd door controlemechanismen, en zo intens verdedigd d.m.v. manipulatie, sancties, zelfs oorlogen. Het gehele mondiale financiële systeem zal uitbarsten als een vulkaan, met diverse epicentra, waarvan de meesten in het Westen liggen. Alle grote Westerse banken zijn met elkaar verbonden. De bankster cabal geloofde dat de interconnectiviteit binnen hun bankstructuren hen immuun maakte voor risico’s en mislukking. De realiteit is dat het falen van één grote bank, garandeert dat het een systemische afbraak wordt van allen. Als de ineenstorting begint, zal ultiem de enig juiste oplossing worden besproken, het is de oplossing die ze expres gedurende acht volle jaren hebben vermeden. De goudstandaard zal worden geïnstalleerd.

 

EU in grote problemen:

De EU is in grote problemen, zowel politiek als financieel. De wereldeconomie en het financieel systeem is volledig met elkaar verbonden, een probleem in een land als Italië zal gevolgen hebben over de hele wereld, aangezien het hele systeem beschadigd is door manipulatie in elke markt, zal de ineenstorting van dit systeem een ​​zegen zijn, en de enige manier het ​​onherstelbaar kapotte systeem te vervangen.

 

Er is voor de wereld geen kans om gezond te groeien, voordat het huidig financiële systeem is weggevaagd van de aarde. Omdat papiergeld sterft, is het nu belangrijker dan ooit je vermogen te beschermen, dan op enig moment in de geschiedenis het geval is geweest. Alle activa binnen het financiële stelsel zullen imploderen, behalve de harde materiële vaste activa, zoals goud en zilver. De ineenstorting van papieren valuta’s en het financiële systeem zal goud en zilver zeer gevraagd en waardevol te maken.

eu-in-great-troubleDe artificiële papiergoudmarkt is corrupt en wordt dagelijks gemanipuleerd door centrale banken en goudbanken. Vooralsnog is deze groep erin geslaagd om goud ver onder de werkelijke prijs te drukken, dat fysiek goud anders zou hebben.

 

De Brexit stemming, waarin Groot-Brittannië besloot om van de EU te scheiden, is het eerste begin van het uiteenvallen van de kunstmatige constructie van één markt van 500 miljoen mensen die worden geregeerd door een niet-gekozen en niet-aansprakelijke elite in Brussel. Erger nog, is de kunstmatige fiat euro, gebruikt door 19 van de 28 EU-landen.

 

Alle papieren valuta’s zijn per definitie kunstmatig, en worden uiteindelijk waardeloos. Maar om één munt te gebruiken in 19 landen met verschillende culturen, verschillende groeipercentages en productiviteit met sterk verschillende inflatiecijfers is een complete ramp. Italië, Griekenland, Spanje, Portugal en vele andere EU-landen zijn volledig failliet. Deze landen werden gedwongen om een ​​valuta te gebruiken die het onmogelijk maakte te concurreren en te exporteren of te functioneren. Tegelijkertijd heeft Duitsland geprofiteerd van de zwakke euro, dat hun exportindustrie zeer succesvol heeft gemaakt. Dat maakte de Italianen beschamend en dus hebben zij hun marionetten Premier Renzi en zijn regering weggestemd.

 

De Eurosceptics:

Nieuwe verkiezingen moeten worden gehouden om een ​​nieuwe regering te vormen die de komiek Beppe Grillo met zijn vijf-sterren beweging zou kunnen winnen. Zijn partij staat voor; anti-globalisme, anti-establishment en anti-immigratie en anti-EU. Zijn radicale politieke groep Five Star Movement (M5S) kan binnenkort de controle over Italië voeren. Net als veel Italianen, geven ze de schuld van de economische problemen in Italië aan de EU. En willen daarom de euro afschaffen en de lira terugbrengen, de oude munteenheid van Italië, als ze de controle van de Italiaanse overheid hebben verkregen. Dat kan begin volgend voorjaar zijn. En dat zal ernstige gevolgen hebben voor de rest van Europa.

 

Het is een kwestie van maanden na het overnemen van de macht, dat ze een nieuw referendum kunnen houden over de vraag of Italië de euro zal moeten dumpen om terug te gaan naar de lire. Als dat gebeurt, zullen de Italianen waarschijnlijk stemmen om te vertrekken. Zonder Italië, zal de euro zeer waarschijnlijk desintegreren, en daarmee de gehele Europese Unie ontbinden.

 

euroscepticFrankrijk is een ander land om in de gaten te houden. Dat komt omdat het volgend voorjaar presidentsverkiezingen houdt. Er is een goede kans dat de Fransen zullen stemmen voor radicale verandering, net zoals de Italianen al deden. Er is een kans dat Marine Le Pen, leider van de euro sceptische partij Front National, beter zal doen dan velen verwachten. Na meer dan een decennium van teleurstelling onder presidenten François Hollande en Nicolas Sarkozy, schreeuwen de Franse kiezers om iets anders.

 

Enkele andere EU-landen hebben al een euro sceptische regeringen, zoals Hongarije, Kroatië, Polen en Slovenië. In Nederland is de Partij voor de Vrijheid, die anti-EU is, ook goed geplaatst. En in Duitsland zijn er ook verkiezingen in het najaar van 2017. Er is een sterke oppositie tegen Merkel als gevolg van zowel haar pro-sancties houding tegen Rusland, als de door haar veroorzaakte grote immigratieproblemen waaronder Duitsland nu lijdt.

 

De ware bloedlijn van Angela Merkel:

Merkel heeft blijkbaar weinig oppositie binnen haar eigen CDU partij. Bovendien, is de linkse SPD zwak, gebroken, en ook gevangen in het debat over de vraag hoe medelevend het land kan en moet zijn met betrekking tot de lopende toestroom van migranten of vluchtelingen, waarvan sommigen van hen verbindingen hebben met islamitische radicale groepen.

 

De enige “buitenstaander” in Duitsland is de AfD-partij. Onder leiding van de dynamische Frau Frauke Petry, een uiterst rechtse anti-immigranten politieke groepering, waarvan de leden nog moeten worden gekozen, in de Bondsdag voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog. Merkel heeft tot nu toe de alleenheerschappij en hoopt als gevolg daarvan in 2017 haar macht te versterken. Als ze volgend jaar als kanselier voor een vierde termijn wordt gekozen, dan is haar ‘dictatuur’ praktisch verzekerd. Uiteindelijk heeft ze haar dictator-eigenschappen geërfd van haar vader Adolf Hitler. Net zoals haar vader is Angela Merkel een direct Rothschild bloedlijn familielid.

 

AfD-leden van de Partij hebben reeds opgeroepen tot een referendum over de vraag, de euro te verlaten; de uitzetting van de geallieerde troepen, die gestationeerd zijn in Duitsland sinds 1945; en voor schoolleerplannen die zich meer richten op de “positieve, persoonlijke identiteit” v.w.b. de episodes in de Duitse geschiedenis en minder op de nazimisdaden. De meest strijdlustige verklaring van alle was; “De islam hoort niet in Duitsland.”

 

Populistische politieke partijen worden ook meer populair in Spanje en Nederland. En zijn reeds aan de macht in Hongarije en Polen, maar de extreemrechtse opleving in Duitsland is alarmerend uniek, zowel vanwege haar geschiedenis – de naoorlogse grondwet werd ontworpen om populistische invloed te beteugelen – en vanwege haar dominante positie op het continent. “Het is mijn hoop dat de toekomst een kanselier genaamd Petry zal brengen,” zei onlangs de leider van de Oostenrijkse Vrijheidspartij. De AfD is het meest succesvolle extreemrechtse fenomeen in Duitsland, sinds de Tweede Wereldoorlog.

 

De trend is veranderd:

Het is duidelijk, dat de trend is veranderd; Europeanen draaien zich nu tegen de gevestigde orde. Het financiële trend-changedsysteem is kapot; in Duitsland zijn de Deutsche Bank en de Commerzbank insolvent; DB alleen al heeft € 75 of meer miljarden aan derivaten en beiden zijn in diepe financiële problemen; in Italië, is het hele banksysteem insolvent. Monte dei Paschi is niet alleen de oudste bank van Italië, ze is ook nagenoeg failliet, de onbetaalde leningen voor alle Italiaanse banken tezamen bedraagt ten minste € 400 miljard, dat is ongeveer 20% van het Italiaanse banksysteem. Monte dei Paschi probeert wanhopig haar kapitaal te vergroten met € 5 miljard, en UniCredit, de grootste bank van Italië, heeft € 13 miljard nodig.

 

In de Verenigde Staten, krijgt Trump als President waarschijnlijk z’n beloning te zien door de Amerikaanse neergang om te keren, in plaats van het presidentschap te gebruiken om zijn persoonlijk fortuin te vergroten. Daarom is er enige hoop op verandering, die zich van boven naar beneden doorwerkt, in plaats vanuit de straten met bloedige revoluties naar omhoog. Dus geef de Trump administratie een kans. Mensen kunnen hem afzetten, als hij hen heeft bekocht.

 

Samenvattend;

Resumerend; er dreigt een ernstige crisis in het Italiaanse banksysteem. Het banksysteem is insolvent. Aandelen van de meeste Italiaanse banken zijn tot nu toe dit jaar met meer dan 50% gekelderd.

 

De Italiaanse banken hebben gezamenlijk € 400 miljard-plus aan waarde in leningen die meer dan 90 dagen na de vervaldatum niet gehonoreerd zijn, en waarschijnlijk niet zullen worden terugbetaald. Dat is een onthutsend cijfer. Deze non-performing leningen (NPL’ s) zijn goed voor meer dan 18% van alle uitstaande bankleningen in Italië. Dat bedraagt meer dan 20% van het Italiaanse BBP.

 

Om dit in perspectief te zetten: In Frankrijk is 5% van alle uitstaande leningen non-performing. In de VS 2%. In het Verenigd Koninkrijk, slechts 1,5%. De Italiaanse NPL’ s zijn een enorm probleem. Achter de schermen treffen de Europese centrale bankiers voorbereiding voor een grote crisis – maar allemaal beloven ze het publiek dat “alles onder controle is.” – Geloof ze niet! – Ze weten hoe slecht de situatie is, en hoe onoplosbaar het probleem is. Dat is waarom ze eerder dit jaar dringend de nieuwe bailin regeling hebben ingevoerd.

 

De Italiaanse regering verkeert in een weinig benijdenswaardig dilemma. Het kan de banken redden door middel van een bailin, of het hele kaartenhuis omverwerpen. Beide keuzes zijn politieke zelfmoord. De ineenstorting van het Italiaanse banksysteem dreigt in de komende weken uit te breken. De dreigende mislukking van de op twee na grootste bank van Italië, Banco Monte dei Paschi di Siena (BMPS), zal waarschijnlijk de vonk veroorzaken die het systeem uitgeschakeld.

 

Vele mislukkingen kunnen en zullen gebeuren; hier een onvolledig overzicht van de meest potentiële gevallen die tot de dreigende ineenstorting van het wereldwijde financiële systeem zouden kunnen leiden:

 

  • Italiaanse bankinstorting, en het vertrek uit gemeenschappelijke Euro Munt;
  • Besmetting in Europa vanuit de zuidelijke landen;
  • Europese Sovereign Bond Slachting;
  • Deutsche Bank mislukking;
  • Renteverhoging;
  • US-dollar afwijzing in internationale handelsverkeer;
  • US-Treasury Bond gecompliceerde mislukking d.m.v. derivaten;
  • Gold Market Arbitrage Breakdown;
  • Goud gedekte valuta in het Oosten aangekondigd;
  • Saoediërs die de RMB accepteren t.b.v. Chinese olieverkopen.

 

Meer Wakkeren:

Conclusie; mensen ontwaken en worden zich bewust van de vele scheuren in het systeem, en beseffen dat de more-awakeningwereld verandert, ze krijgen een beter begrip over wat gebeurt en waarom. Ze willen naar waarheid worden geïnformeerd en zich voorbereiden. Zij willen de vrijheid om verstandige keuzes te maken, in plaats van te worden verteld wat te doen door het establishment en hun marionetten in de overheid, d.m.v. een mainstream media die voortdurend liegen en bedriegen, om tenslotte te ontdekken dat ze met opzet in deze verschrikkelijke crisis zijn beland, die hen in de Nieuwe Wereld Orde zal inlijven.

 

The Domino’s blijven vallen

falling_dominoesRenzi, Hollande, Sarkozy, zijn verwijderd; Xi, Putin, Abe, en Merkel zullen volgen;

Ondanks de heftige inspanningen van de Rothschilds en andere bloedlijn families, binnen de Khazarian maffia, blijven een voor een de dominostenen vallen. Het aangekondigde aftreden van de Italiaanse premier Matteo Renzi, de Franse president François Hollande, de voorzitter van het Europees Parlement Martin Schulz, de Nieuw-Zeelandse premier John Key, en de nederlaag van Khazarian drugshandelgangster Nicolas Sarkozy zijn recent gevallen dominostenen.

 

Er ontvouwt zich nu een grote campagne om de resterende senior Rothschild agenten ook te verwijderen, zoals de zogenaamde “Vladimir Poetin” van Rusland (volgens bronnen van Benjamin Fulford overleed de echte Poetin lang geleden), de Chinese sterke man Xi Jinping, de Japans slaaf-premier Shinzo Abe, en de dochter van Hitler – Angela Merkel in Duitsland, dat werd gerapporteerd door meerdere bronnen in China, Rusland, de VS, Japan en elders.