Verander Slecht in Goedmerry-christmas-happy-2017

Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar

Communautaire valuta’s zijn het antwoord:

Wanneer de geheime staat bij monde van onze eigen overheden overwegen een dergelijke radicaal en extreme maatregel als het verbod op contant geld te willen invoeren, laat dat zien dat ze wanhopig zijn. Dit is niet een zet die ze zouden overwegen als ze vertrouwen zouden hebben dat ze het financiële systeem en de economie onder
controle te kunnen houden. Het resultaat van deze actie zal contraproductief zijn, en een zegen voor de bevolking.

 

Al het “geld” van nu, vertegenwoordigt schuld: dit fiat geld komt tot stand als tegenhanger van de uitgifte van krediet. Dat is ronduit absurd, maar nog absurder is dat de betaalmiddelwetgeving mensen dwingt deze valse bankbiljetten, gecreëerd door private centrale bankinstellingen, te gebruiken t.b.v. betalingen.

 

Dus, als diezelfde autoriteiten nu een verbod op contante betaling afkondigen, is decentralisatie, in goud, zilver, Bitcoin, enz., het enig goede antwoord. Dat zal de uitkomst van een cash-loze society onzeker maken, als uiteindelijk hun maatregel volledig wordt achterhaald. Door het gebruik van communautaire valuta’s, en diverse vormen van Bitcoin-achtige technologieën. Dan rijst de vraag; Waarom hebben mensen banken nodig, als ze gouden en zilveren munten met elkaar kunnen verhandelen, en meteen weten wat ze waard zijn?

community-currenciesHet antwoord is; de gemeenschapsmunt biedt de juiste oplossing tegen de beperking van het gebruik van contante betalingen, als het volk geen cash mag houden. Net zoals bij de ruilhandel; is iedereen vrij om elke andere vorm van verrekening te gebruiken. Met andere woorden, de mensen moeten zich ontdoen van het absurde wettig betaalmiddel dat hen dwingt Federal Reserve en centrale bankbiljetten te gebruiken.

 

In 1876 definieerde de Silver Commissie van de Amerikaanse Monetaire Commissie, correct de nobele functies van geld als volgt:

 

“Geld is het grote instrument van de gemeenschap, de vezel van het sociale organisme, de vitaliserende kracht van de industrie, het protoplasma van de beschaving, en is essentieel voor het voortbestaan ​​als zuurstof is voor het dierlijk leven, zonder geld had de beschaving niet kunnen ontstaan; met een daling van het aanbod ervan zal deze wegkwijnen, en indien ongewijzigd, vergaan.”

 

Dus, alternatieve vormen van geld in het dagelijks gebruik, is dat wat mensen nodig hebben. Het kan goud, zilver, of een mix tussen een crypto munt of een grondstofmunt zijn. Dit zal de TBTF-banken, zoals Deutsche Bank, Monte dei Paschi di Siena, ABN-AMRO, ING., Citigroup, Goldman Sachs, JP Morgan Chase, HSBC, enz. overbodig maken.

 

Innovatieve betalingsmethoden t.b.v. transferbetaling zijn inmiddels op de markt gebracht, dat het bankwezen nog verder om zeep brengt. Een ervan is een recent geïntroduceerd platform dat het sparen, verdienen, en besteden van goud net zo makkelijk maakt als het gebruik van contant geld of bankdeposito’s. In veel gevallen, zoals bij grensoverschrijdende betalingen, wordt gezegd dat het gemakkelijker en goedkoper is te gebruiken dan het bestaande systeem van bijv. betalen met een creditcard.

 

De maatregel voor het verbod op contant geld, is eigenlijk een geweldige zegen voor ons, want op dit moment zijn alle TBTF-banken slechts adjuncten van de overheid, en visa versa. Deze banken zijn obstakels voor de vrije markt. Het is onderdeel van het vriendjeskapitalisme en economisch fascisme. Dus alles wat hen uitschakelt, is des te beter voor ons.

 

Dus gaan we de macht bij de overheid wegnemen, d.m.v. communautaire valuta’s teneinde hun monopolie op de geldcreatie te vernietigen. Dat is mogelijk door massaal uit het bankwezen te stappen en op alternatieve valuta over te gaan, dan wordt de macht van banken en overheid vanzelf gereduceerd. Dit is waarschijnlijk de belangrijkste verandering die je zelf kunt verrichten, stop met het gebruik van je bankrekening, doe dat nu, en stap over op het alternatieve gemeenschapsgeld.

 

 

Het financiële systeem, uitbuiter van het volk:

Overal in de westerse wereld is het financiële systeem een ​​uitbuiter van de bevolking en een blok aan het been van de economie. Echter de TBTF-banken zijn te machtig geworden, d.m.v. hebzucht, fraude, en egoïstisch exploitationgedrag, geholpen en gesubsidieerd door de overheid met ons belastinggeld, wat zal leiden tot de volledige ineenstorting van het economisch leven, en het idee van een in privé gerund financieel systeem onaanvaardbaar maakt, net zoals het nazisme.

 

De gouden regel is: Degenen die het goud hebben, regeren. – In deze nieuwe cash loze society, van financiële en overheidsinstellingen – heeft het volk niet zoals het zou moeten – enige verantwoordelijkheid of invloed v.w.b. digitale/papierloze contanten. Maar gelukkig zijn er wel onbeperkt opties voor het omdraaien van een cash-loze society in het voordeel van het volk, zolang de mensen het zelf doen, en niet iemand anders.

 

Mensen kunnen beter het verbod op contant geld zien als een geschenk van de elite. – De “schrik en pijn” bijna elke dag veroorzaakt door prijstreffers bij de Comex opening, zijn ontworpen om goud en zilver aankopen te ontmoedigen. De werkelijkheid weerspiegelt een toenemende mate van wanhoop over wat lijkt op toenemende ‘stress’ in het (on)vermogen van het westen goud te leveren aan het oosten om te voldoen aan de vraag. De poging om de vraag vanuit India te onderdrukken is de gemakkelijkste route, omdat de Indiase regering het schoothondje is van het westen. Waarom Ragurham Rajan, het voormalig hoofd van de Indiase Centrale Bank, de Royal Bank of India, onlangs is benoemd als vicevoorzitter van de BIS.

 

Het verbod op cash zal mislukken:

sheeple-cashlesslaveryAls het verbod op cash mislukt, reken dan op de opleving van de prijs van goud en zilver dat zeer waarschijnlijk hun eigen ‘schrik en pijn’ zal creëren, als de geheime regering hierdoor wordt bestreden. Het antwoord op het totalitaire initiatief in de richting van het ‘cash-loos’ monetair systeem, is het vergaren van goud en zilver, dat de beste manier is om terug te slaan.

 

De geschiedenis heeft geleerd dat uiteindelijk de pendule-slinger van richting verandert en de andere kant opgaat. Ondertussen groeit het aantal Khazarian slachtoffers met de dag. De lijst van belangrijke personages is lang, en mogelijk zijn de grootste verliezers de Amerikaanse misdaad families genaamd Clinton en Bush.

 

Mensen worden voorbereid op de Nieuwe Wereld Orde:

Het beeld van Agenda 21 is verre van attractief. En reeds overal waarneembaar; hardhandige overheid; beïnvloeding van het schoolsysteem, besprenkeld met een obsessie voor sociale media dat een generatie van new-world-orderreactionairen, gedachteloze en hersenloze volgelingen van het socialisme, en uitkeringsgerechtigde zombies heeft gecreëerd. Het eens zo open stimulerende universitaire systeem is opgeslokt door een onderstroom van sociale engineering, bekend als hersenspoeling.

 

De controle van de cabal over de farmaceutische industrie heeft dividend opgeleverd, d.m.v. de toename van vaccinatieschema’s en de introductie van geneesmiddelen op recept om “gedrag” problemen bij onze kinderen op te lossen tijdens het opgroeien. Deze groep is ook het slachtoffer van de toename in mislukkingen, in plaats van erkenning voor bovenmatig en uitstekende prestatie, wordt het eenheidsworst, want iedereen is gelijk. Het resultaat is een generatie van domme, paranoïde jongeren, zonder realiteitsgevoel, die argumenteren zonder gebruik van verstand, noch kritisch kunnen denken over de meest eenvoudige problemen.

 

Anti-EU-krachten:

Brussel heeft elke reden om bezorgd te zijn over haar toekomst. Verwacht wordt dat de Anti-EU-krachten hun posities sterk zullen verbeteren. Met Donald Trump als Amerikaanse president, zullen de pro-Europese integratie troepen worden geconfronteerd met grote problemen, teneinde de eurosceptici op afstand te houden. De Europeanen hebben er genoeg van om slaven te zijn van Brussel, de elitaire machten moeten hun beleid aanpassen aan de nationale belangen, en een kleinere rol spelen in de EU, en haar supranationale structuren.

 

Bulgarije en Moldavië stemden voor leiders die oproepen tot het opheffen van de sancties en verbetering van de betrekkingen met Rusland. Westerse big business zijn begonnen met opnieuw te investeren in Rusland. Ze zouden nooit dit risico nemen, als ze niet zeker zijn dat de investeringen vruchten afwerpen.

 

 

De mythe van een vijand:

myth-of-the-enemyDe Khazarians weten dat de mythe van een ‘vijand’ altijd een hit is bij de massa. Politici vinden het ook geweldig. Het stimuleert de belastingbetaler meer van hun loon af te dragen – voor hun eigen bescherming natuurlijk. Het verplicht de burgers hun vrijheden op te geven – in tijden van groot gevaar! Het activeert ook de bevolking na te denken en te handelen als eenheid, verenigd om gemeenschappelijk de vijand te bestrijden, onder de moedige en onverschrokken leiding van onze patriottische politici.

 

En ongeluk voor degenen die anders denken. Deze zijn “zacht” tegen onze vijanden. Of regelrechte verraders. Blijkbaar, vormen terroristen – met name de in het buitenland geborenen – een wezenlijke bedreiging.

 

Er zijn altijd mensen die bereid zijn om geweld te gebruiken bij het nastreven van politieke doelen. Immers, dat is de naam van het spel. Geweld is waarvoor de politiek alles overheeft. Als er geen geweld bij betrokken is, zou het niet anders als de rest van het leven zijn – met het ‘geven en nemen’, de overtuiging, de onderhandelingen, de onderhandelingspositie, en de geciviliseerde handel.

 

Hoe zit het met al die miljoenen terroristen die ons willen aanvallen? Zijn deze buitenlanders echt de moeite waard om zorgen over te maken? Het blijkt, dat mensen zich hierover geen zorgen hoeven te maken:

 

“De kans om te worden gedood bij een terroristische aanslag gepleegd door een buitenlander is ongeveer 1 op 3,6 miljoen per jaar. En dat cijfers is nog vertekend door één uitschieter nl.  9/11. Deze ene aanslag is goed voor 98,6% van alle mensen die gedood werden op Amerikaanse bodem door in het buitenland geboren terroristen in de afgelopen 41 jaar. ”

 

Zorgen over terroristen? Het is moeilijk te geloven dat er geen grotere bedreigingen ergens anders op de loer liggen. Veiligheid is de kern van de dienstverlening aangeboden door de geheime regering. Het komt in veel verschillende vormen – maar allemaal is het gekocht met andermans geld, en nog erger; met de vrijheid van het volk.

 

Onnodige Bescherming:

Mensen worden beschermd tegen drugs, sigaretten en alcohol. Zij zijn verplicht om veiligheidsgordels te dragen. Er zijn bouwinspecteurs, voedselinspecteurs, bagage inspecties, rookmelders, brandmelders, video camera’s, etc.. We worden gecontroleerd op de luchthavens met de meeste geavanceerde scanners die uiterst schadelijk zijn voor de gezondheid.

 

Deze extra zekerheid wordt over het algemeen goed ontvangen door het publiek. – Bedrijven willen bescherming the-more-you-knowvan de conjunctuurcyclus. Gevestigde grote bedrijven willen bescherming tegen zelfstandige ondernemers, en het kapitalisme. Investeerders willen bescherming tegen dalende markten. De overheidsvriendjes willen bescherming tegen de concurrentie. Zombies willen bescherming tegen mislukking. Iedereen wil bescherming tegen de ziekte, koude, honger, en de fake klimaatverandering.

 

Ongetwijfeld, willen extremistische moslims bescherming tegen de moderne wereld. En de mensen in het westen zien moslimterroristen als iets anders waartegen ze zich moeten beschermen. Het beschermen is uitgegroeid tot een belangrijk thema van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, hoewel het land niet wordt geconfronteerd met significante bedreigingen. Zeer waarschijnlijk, als de Amerikaanse troepen zich zouden terugtrekken uit het Midden-Oosten, zal de bedreiging van het vaderland volledig verdampen.

 

Maar Amerika is nu een imperium. En de geheime regering is in wezen een beschermingsoplichter. Net zoals bij de maffia, ze verlenen rechtstreeks geen diensten. Ze organiseren ze, net zoals een pooier een ​​minderjarig meisje organiseert voor je hotelkamer. De pooier krijgt het geld. Het arme meisje zorgt voor de service. En net als bij de maffia, de geheime regering biedt bescherming die moeilijk te weigeren is; je betaalt ervoor of je het wilt of niet.

 

Vrolijk Kerstfeest en Gelukkig Nieuw Jaar gewenst aan alle wakkeren op deze site.

 

De leugen waarin wij leven:

Als iedereen op de wereld elk woord in deze korte documentaire zou horen en daarop volgens hun gevoelens zouden reageren, zal de wereld van de ene op andere dag veranderen. – Elke dag worden we wakker in dezelfde kamer, volgen dezelfde weg om dezelfde dag als gisteren te leven. Maar eens was elke dag een nieuw avontuur. Met het verstrijken van de tijd veranderde iets. Vroeger, waren onze dagen tijdloos, nu zijn onze dagen gepland. Is dit wat betekent om volwassen en vrij te zijn, zijn we werkelijk vrij? Bedenk; Voedsel, water en land, de elementen die we nodig hebben om te overleven, deze zijn eigendom van de Multinationals.