De illegale dictatuur van de Deep State

Fake Geld creëert Nep Rijkdom

Nep geld vernietigt echte winst voor beleggers en maakt welvaart een illusie

De Goud Standard wacht achter coulissen

De afschaffing van het centrale banksysteem

 

Centrale banken willen hun wereldwijde controle niet opgeven

De Centrale banksters doen wat ze kunnen doen om aan de macht te blijven, ze willen de controle niet verliezen. En dat is hun bedrijfsmodel waaraan ze uiteindelijk ten onder zullen gaan. Ze brengen overheden in de schulden om ze te controleren door nep-valuta te creëren uit het niets en aan de overheid te lenen tegen rente, die dan vervolgens moeten uitvoeren wat de banksters ze opdragen. Anders confisqueren ze de echte activa aan van het land, dat de oorzaak is waarom regeringen en de bevolking massaal in schuldslavernij worden gebracht. De centrale banken willen geen afstand doen van deze macht en controle.

 

Bijgevolg, controleren de bankiers wereldwijd bijna elke overheid. Dit is al eeuwenlang het geval in Europa, en sinds de oprichting van de Federal Reserve in 1913 in de VS. Deze grip werd verder verstevigd door afschaffing van de goudkoppeling voor de US-dollar in 1971. De meerderheid van het publiek gelooft dat de overheid geld ontvangt via de geïnde belastingen van burgers. Dit geld op haar beurt, zoals wordt aangenomen, is wat betaalt voor alle diensten en programma’s die nodig zijn om het land te laten functioneren. Maar dit is helemaal niet het geval. In plaats daarvan betaalt niet één cent dat door de burgers aan de overheid wordt betaald, voor deze diensten en programma’s. Het opgehaalde geld gaat rechtstreeks naar de particuliere centrale banken, de Bank van England en de Vaticaan Bank. Dit is de structuur hoe centrale banken daadwerkelijk functioneren en het volk bestelen.

 

De recente renteverlaging van de Fed met 50 basispunten bracht de rente op 10 jaar naar een nieuw laagterecord. Het is twijfelachtig of ze zich vooraf hadden gerealiseerd, dat het ook de aandelenmarkt kon verpletteren. En, hier wordt het problematisch; terwijl aandelen aanvankelijk omhooggingen op het ‘goede nieuws’ van renteverlagingen, vervaagde het optimisme snel toen het tussenliggende karakter van de achtergronden meer vragen opriep dan het beantwoordde. Het geeft tenminste aan dat de situatie slechter is dan aanvankelijk werd gevreesd. En. als Central Banksters nerveus worden, moeten wij allemaal dat zeker zijn.

 

De illegale dictatuur van de Deep State

Intussen is het huidig banksysteem erg disfunctioneel geworden. Het is gepolitiseerd en vervormd, terwijl de instellingen van “te groot om te falen” nu al praktisch de armen van de overheid zijn geworden. Door het management mega miljoenen te betalen en hun verliezen te socialiseren op kosten van de burgers.

 

De verborgen Deep State dictatuur heeft maar één doel; de bevolking in slavernij houden door illegaal ‘schuldgeld’ uit te geven op basis van krediet, om zo wereldwijd de economie te controleren.

 

Het enige waarmee iedereen moet leven is nepgeld. Ze voegen het toe. Of halen het weg. Raad eens wat ze nu van plan zijn? Bloomberg meldt:

 

Europese aandelen stonden maandag in het groen toen centrale banken over de hele wereld maatregelen beloofden om economieën te stabiliseren vanwege de voortdurende verspreiding van het coronavirus.

 

Trouwens; Het C-virus staat onverschillig tegenover het Centrale Bank beleid, hoe slecht het ook moge zijn. Vanaf het begin van de mensheid zijn mensen regelmatig het slachtoffer geweest van microscopische aanvallen. Maar gedurende de eerste 200.000 jaar konden moderne plagen niet veel invloed uitoefenen, omdat de mens te verspreid leefde.

 

Toen, met de komst van landbouw, veeteelt, grote, gevestigde gemeenschappen en wijdverbreide handel, zagen de kleine insecten hun kans op infecties. Centrale banken kunnen daartegen nietsdoen. Nepgeld kan prijzen, zowel onroerend goed, activaprijzen als consumentenprijzen, verstoren. Maar nepgeld kan niet werknemers, verkoop of winst vervangen. Zelfs echt geld kan dat niet.

 

Alhoewel het C-virus in niets lijkt op de Zwarte Dood, het heeft een soortgelijk economisch effect: het kapitaal is er nog steeds – de gebouwen, de voorraden, de fabrieken, het gespaarde geld, wegen en hulpbronnen. Maar het inkomen is verdwenen.

 

 

Fake Geld creëert Nep Rijkdom

De Centrale Bank kan eigenlijk helemaal niets redden. Ze zijn als een kwakzalver met niets anders dan ‘slangenolie’. Ze hebben alleen nepgeld. Slangenolie kan alleen werken, als mensen geloven dat het werkt.

 

Als aandelen stijgen, dat komt omdat de Centrale Bank ze met nepgeld omhoog heeft gestuwd. Onthoud; Goud gaat meer stijgen. Hoewel nepgeld, of het nu in de vorm van kwantitatieve versoepeling – QE, Repo Madness of ultra-lage rentetarieven is, om investeerders wel of niet te kunnen verleiden de dip te kopen, zal dat het echte geld t.w. goud altijd waardevoller maken, althans in termen van het nep geld.

 

Ondertussen, als de aandelen daling aanhoudt, zullen beleggers zeker serieuze vragen beginnen te stellen. Bijvoorbeeld: is dit C-virus het enige dat de beurscorrectie veroorzaakt? Zal het Donald Trump de volgende verkiezingen kosten? Wat voor soort ‘rijkdom’ is het dat de aandelenmarkt zo snel kan verdampen? – Het is nep rijkdom gecreëerd door nep geld dat gemakkelijk verdampt.

 

Hier een Tweet van Christopher Cole dat ons een idee geeft:

 

91% van de prijsstijging voor de klassieke portefeuille over 90 jaar kwam van slechts 22 jaar tussen 1984 en 2007. Grote kapitaalstromen van boomers, dalende rentetarieven (19% tot 0) maakten dit mogelijk. Stel je pensioenfonds- adviseur de triljoen dollar vraag, kan dit herhaald worden?

 

Iedereen in de financiële sector moet weten: Dat het idee van een lange, gestage toename van bedrijfswaarden een mythe is, als het wordt vergeleken met de waarde van echt geld dat goud is. Omdat het geld van nu wordt gecreëerd uit schuld, wat eigenlijk ‘schuldgeld’ is, en schuld het tegenovergestelde is van geld, met andere woorden nepgeld. Van schuld kan geen rijkdom worden gemaakt, zo is elke burger die dat geld gebruikt, schuldlaaf geworden van de door Rothschild gecontroleerde banken. Alleen de banken hebben het wettelijk recht om schulden op hun balans aan te houden als vermogen, terwijl wij, de kleine burgers, schulden als essentiële verplichting moeten vermelden.

 

Er was geen C-virus in ’29 of in ’66, ’99 of in 2007. Maar er was ieder keer een grote uitverkoop. En er zijn altijd bull-markten en beer-markten geweest. Aandelen beginnen op één niveau, klimmen hoger, of zinken in de vallei en komen daarna terug naar waar ze begonnen zijn.

 

Het kostte 15 ounce goud om de 30 Dow-aandelen in 1929 te kopen. Tegen 1933 waren het slechts drie. Het waren 26 ounce in 1965; in 1980 waren er minder dan twee nodig. Het kostte 41 ounces in 1999; tegen 2007 was de Dow weer onder zeven ounce te koop.

 

Na de recente uitverkoop is de Dow-to-Gold-ratio terug op 15 ounces – precies waar het 90 jaar geleden was. In reële termen hebben beleggers dus niets gewonnen – behalve mogelijk dividenden.

 

Met andere woorden, investeerders verdienden slechts hun dividenden, en niets meer. Het dividendresultaat van Dow-aandelen bijvoorbeeld bedroeg gemiddeld bijna 3%. Maar aandelen Dow zijn de aristocraten van de beleggingswereld. Veel aandelen betalen helemaal geen dividend – inclusief bijna alle hoogvliegers op de Nasdaq.

 

Het algemene idee dat “het op de lange termijn houden van een evenwichtige portefeuille van aandelen en obligaties” je rijk zal maken is een mythe. Deze mythe is nu ontploft. Wat het laat zien, is dat aandelen niet voor altijd stijgen. In plaats daarvan gaan ze op en neer!

 

Nep geld vernietigt echte winst voor beleggers en maakt welvaart een illusie

Aan de andere kant: heeft goud in de afgelopen 20 jaar een geweldig rendement behaald vergeleken met aandelen, en wel met een factor van bijna 5 tegen 1. Dit haalde voor het eerst sinds vele jaren opnieuw het internationale nieuws.

 

De zogenaamde welvaart die het afgelopen decennium is waargenomen, was gewoon een illusie. De economie ging bijna overboord in 2008. Overheden en hun centrale banken hielden het bij elkaar door tientallen biljoenen valuta-eenheden af ​​te drukken. Het meeste van dat nieuwe geld stroomde in het onroerend goed, aandelen en obligaties. Zeker, dat hield de banken, handelaren en verzekeraars af van hun bankroet en het maakte de rijken veel, en heel veel rijker.

 

Al dat nieuwe geld heeft overheden, bedrijven en de gemiddelde burger aangemoedigd om nog verder in de schuld te gaan. Om nog meer boven hun stand te leven. Alles lijkt in orde te zijn, maar de economie is op weg naar een grote crack-up boom.

 

De Goud Standard wacht achter coulissen

Vanwege een belangrijke wijziging in de boekhoudregels bij de Bank voor International Settlements – BIS, een soort van centrale bankiersbank, heeft goud onlangs een enorme stap gezet om na tientallen jaren weer als alledag geld te worden geaccepteerd.

 

De wereld wordt gedwongen te ontsnappen aan ongesteund papieren valuta’s die door failliete centrale bankiers en overheden uit het niets worden gecreëerd. De wereld is bezig terug te keren naar een door goud ondersteund financieel systeem. Dat, zoals eerder uitgelegd, het QFS-systeem is.

 

De BIS-centrale bank is iz. Goud van gedachten veranderd omdat de meeste centrale banken en regeringen van de wereld finaal failliet zijn. De BIS-beslissing heeft ook een onmiddellijke invloed op de wereldwijde goudmarkt, omdat het de behoeften van hun leden weerspiegelt.

 

Zoals gezien op de Repomarkt, zijn al deze banken rivalen van elkaar. Ze vertrouwen elkaar niet. En ze verliezen snel hun vertrouwen in het papiergeld van zowel de een als van de ander, evenzo in het eigen papiergeld. Dat is waarom ze allemaal begonnen zijn grote hoeveelheden goud te kopen, omdat ze zich realiseren dat goud het zaad is voor de nieuw aankomende goudstandaard.

 

Goud is echter slechts vanaf $ 1.100 op zijn laatste bodem in 2015 gestegen naar $ 1.600 plus vandaag. De nieuwe bull-markt in goud is net begonnen. Dit betekent dat het opwaarts potentieel voor goud en ook zilver in de nabije toekomst enorm zal zijn.

 

Als goud, zoals vroeger het geval was, valuta’s niet ondersteunt, zal hyperinflatie een voldongen feit zijn. Verwacht paniek op goud- en zilvermarkten terwijl het wankele financiële systeem de komende maanden onbestuurbaar zal worden. Het wordt nog veel erger, en langduriger dan wat de wereld in 2008 en 2009 heeft doorgemaakt.

 

Dus opeens wordt het idee van goud dat naar $ 10.000 per ounce gaat, realiteit. Wanneer bovenstaand exposé is begrepen is; lijkt deze prijs helemaal niet bizar.

 

De afschaffing van het centrale banksysteem

Vertrouw op het Q-PLAN om wereldwijd het Centrale Banksysteem af te schaffen. Een vereiste, omdat centrale banken niet voor het volk zijn, ze hebben geen loyaliteit aan landen en hun burgers. De centrale banken zijn alleen geïnteresseerd in schuld, winst en controle. Maar tussen de regels door valt te lezen, en is het duidelijk dat president Trump de Federal Reserve – de Amerikaanse Centrale Bank – bij elke gelegenheid tegenspreekt. Op deze manier zorgt hij ervoor dat iedereen begrijpt dat de centrale banken verantwoordelijk zijn voor onze financiële malaise, de economische crisis en de dreigende financiële crash. Word wakker en deel deze informatie met iedereen die je kent. Hoe meer mensen wakker zijn, des te sneller zijn we uit onze slavernij verlost. We kunnen dan voor het eerst in ware vrijheid leven.