Radicale omvorming van het monetair beleid

Armoede is het Deep State-wapen bij uitstek

Pandemische oorlogsinspanningen terwijl 5G de echte bedreiging is

Corona hype wordt ingezet tegen de Deep State

 

De Bizarre New Age

Om de zenuwen van het volk te kalmeren en hun hersenen te verdoven gaat niets boven gratis geld. Domheid is de naïeve aandrang tot zelfvernietiging. Daarom lopen operaties van slechte mensen altijd slecht af. Dat is waarom, de acties van de Deep State geleid door slechte mensen – sociopaten voelen zich hiertoe aangetrokken – onvermijdelijk instorten.

Normaal verdienen bedrijven het geld om hun uitgaven te dekken door goederen en diensten te leveren. Zo werkt een echte economie; Een bakker verdient geld met het bakken, niet met een cheque van de overheid. Met andere woorden, de bakker produceert echte rijkdom.

 

 

Maar nu bevindt de wereld zich in een ‘Bizarre New Age’, waar alles mogelijk is, hoe belachelijk het ook is. Alles is vrij, behalve de mensen zelf, die zijn op weg naar hun gevangenschap in de Nieuwe Wereldorde. – Door stap voor stap hun vrijheid weg te nemen en nu in quarantaine te sturen, hebben ze hun vrijheid van beweging al verloren.

 

Het was het vermogen om goederen en diensten te produceren dat mensen de mogelijkheid gaf goederen en diensten te kopen. In werkelijkheid heeft geld geen eigen waarde. Zelfs goud niet. De verkregen waarde is afhankelijk van de hoeveel goederen en diensten die beschikbaar zijn om ermee te kopen. Bijvoorbeeld; Geef een miljoen dollar aan een schipbreukeling op een verlaten eiland en het is waardeloos. Geef het aan een man in Londen en hij kan leven als een vorst.

 

Maar nu, voor onze ogen, zien we dat inzicht op de proef gesteld: wat gebeurt er als je vorige maand geen auto’s hebt verkocht? Ze geven je geld. Wat als je niet naar je werk kon gaan? Geen probleem, ze hebben een cheque met je naam erop. Jouw favoriete restaurant heeft geen maaltijden geserveerd, het cruiseschip heeft de haven niet verlaten, niemand heeft vliegtickets gekocht. Probleem opgelost; ze krijgen allemaal genoeg gratis geld.

 

Vraag: Kan nepgeld echte productie vervangen? Mensen zullen het over een tijdje ontdekken. Wie betaalt de rekening en zingt de toon? In een normale, gezonde economie zingen de producenten het deuntje, omdat zij het geld hebben. In een ongezonde, door centrale banken gecontroleerde economie, met nep-oorlogseconomie, krijsen centrale banksters de melodie. Dus open je ogen en word wakker.

 

Radicale omvorming van het monetair beleid

De Fed-Centrale Bank heeft in slechts twee maanden tijd meer dan $ 3 biljoen aan Repos verdeeld! Deze radicale transformatie in het monetair beleid heeft de afgelopen twee maanden plaatsgevonden, en wordt door slechts weinig mensen begrepen en gewaardeerd. De centrale bank van de Fed is namelijk begonnen aan een van de meest agressieve her-accommodatie regelingen voor het monetair beleid in de geschiedenis.

 

Het is belangrijk op te merken dat de meeste Repos al na één dag verlopen en elke dag opnieuw moeten worden uitgevoerd om hetzelfde niveau van liquiditeit te behouden. Niettemin vertegenwoordigt $ 3 biljoen een historische liquiditeitsinjectie. Zoals, waargenomen kan worden, groeit de balans van de Fed in het hoogste tempo sinds de dieptepunten van de financiële crisis/08, en overtreft nu de 7 biljoen. Meer geld zonder meer goederen, leidt tot hyperinflatie van Weimar-formaat die de aandelenkoersen tot duizelingwekkende hoogten opdrijft in wat een “crack-up boom” heet.

 

Het geldsysteem is in een enorme liquiditeitscrisis beland en ondanks alle verwachtingen hebben de verschillende pogingen van de Centrale Bank om dit te compenseren met stimuleringsmaatregelen heeft dat weinig gedaan om de markten weer in hun oude glorie te herstellen. In Weimar Duitsland kregen de aandelen een epische rally, totdat het allemaal in 1924 en daarna weer in 1927 instortte. Het idee van de eindeloos door fiat aangedreven bullmarkt is een leugen, deze wordt gecontinueerd door centrale bankiers en hun aanhangers.

 

Het probleem voor de markten is niet alleen de pandemie van het coronavirus. Het echte probleem is dat de steun voor het terugkopen van aandelen door bedrijven is verdwenen. De biljoenen dollars aan leningen die de aandelenkoersen van bedrijven de afgelopen jaren hebben opgedreven, zijn door de neergang in rook opgegaan. Bedrijven hebben zonder enige reden gebruikgemaakt van de Repo-leningen van centrale banken om hun aandelen omhoog te drijven. In de afgelopen drie jaar waren de waarderingen belachelijk in vergelijking met de sombere winsten van diezelfde bedrijven. Al dat geld van deze bedrijven is verspild en deze blijven tot aan hun oren in de schuld hangen. Dit kan alleen eindigen in oneindige cycli van onderdrukte bedrijfsresultaten, onderbreking van toevoerketens, bedrijfssluitingen en banenverlies.

 

Met een ineenstorting van de euro/dollar heeft de bevolking geen andere keus dan zich neer te leggen bij het nieuwe digitale systeem, of zich los te koppelen, door hun eigen systemen op te richten met eigen productie, ruilhandel, lokale vouchers, en natuurlijk met goud en zilver. Vergis je niet, dit is de wereld waar we naar toegaan.

 

De balansomvang van de Fed is de afgelopen week explosief gestegen en zal naar verwachting binnenkort 9 biljoen bedragen, te vergeleken met 4 biljoen in 2008/9, het is totaal absurd. Dit alles wordt ondernomen om het systeem operationeel te houden. Het moet duidelijk zijn dat dit niet lang kan voortduren, en dat binnenkort het geldsysteem van de centrale bank volledig is vernietigd, waarmee ook de economie van de centrale bank wordt vernietigd en de weg is vrijmaakt voor de overgang naar de volkseconomie en het nieuwe QFS-monetair systeem in gebruik stelt met door activa ondersteund echt geld.

 

Ondertussen wachten de bankiers op de grote ineenstorting. Ze zullen persoonlijk in orde zijn omdat ze harde activa zoals goud en zilver hebben vergaard. Ze proberen al het goud en zilver, al het onroerend goed en alle waardevolle spullen vast te houden. Ze willen alle hulpmiddelen, fabrieken en voedselvoorraden hebben. Want, al het andere op basis van cijfers, papier en schulden gaat instorten. Dan kunnen ze de rest voor centen op de euro opstrijken.

 

Armoede is het Deep State-wapen bij uitstek

Chaos, armoede en faillissement zullen universeel worden. De sociale structuur valt uiteen. Machten zullen tegenover elkaar staan. Alle partijen zijn gewapend. Omdat armoede het favoriete DS-wapen is. Alle mensen zijn door schulden en armoede vastgeketend aan hard werken, in de overtuiging dat ze op een dag, met voldoende toewijding hard te werken, zichzelf kunnen bevrijden.

 

In 1803 merkte de Franse econoom Jean-Baptiste Say op dat het niet het geld was dat mensen rijk maakte, het was productie. Elke hausse die op inflatie is gebaseerd, in plaats van op reële inkomsten, is gedoemd tot mislukking. Want, zoals Say het zegt, je koopt producten met producten, niet met geld. Hij bedoelde dat echte rijkdom het vermogen is om goederen en diensten aan anderen te leveren, uiteindelijk de maatstaf is voor tijd en productiviteit. Tijd kan niet worden verlengd. Alleen de productiviteit kan worden verbeterd, en dat is een tijdrovend proces.

 

Daarom helpt het niet om stukjes papier met inkt erop uit te delen. In plaats van groei en productiviteit te stimuleren, doet inflatie precies het tegenovergestelde. Het vervormt, verhult en onderdrukt de belangrijkste prijsinformatie die mensen nodig hebben om juiste beslissingen te nemen.

 

Het resultaat is altijd negatief; luchtbellen, crises en lagere groeipercentages. Vergelijk de groeicijfers door te kijken naar de gemiddelden van de afgelopen 10 jaar om met de gemiddelden van de 10 jaar daarvoor, en zie dat in de afgelopen 10 jaar nauwelijks de helft van de 10 voorgaande jaren werd behaald.

 

Pandemische oorlogsinspanningen terwijl 5G de echte bedreiging is

De MSM zal in hun wereldwijde Corona Virus – Covid-19 Pandemie berichtgeving de rest van deze maand en daarna de informatieve angstoorlog accentueren.

 

President Trump en de Alliantie hebben de pandemie op zijn kop gezet en gebruiken deze tegen de Deep State als dekking voor hun lopende operaties in de komende weken, en daarna om de geplande veranderingen door te voeren.

 

Inmiddels heeft de Deep State de oorlog al verloren, maar net zoals groepjes Nazibenden na de formele overgave doorvochten nadat op 7 mei 1945 de Tweede Wereldoorlog was afgelopen, zal ook de Deep State tot het bittere einde blijven doorvechten. Ze zullen nergens voor stoppen om de controle weer terug te krijgen. Alles wat nodig is, wordt echter ondernomen om te voorkomen dat de Deep State de komende geldherwaardering (RV) en uitbetalingsrekeningen in de weg kan staan​​.

 

De militaire operatie tegen de Deep State is nog in volle gang. De afgelopen weken waren de militairen betrokken bij ondergrondse tunneloorlogvoering, voor de arrestatie van Deep State-ratten en het redden van inmiddels 50.000 slaven kinderen en vrouwelijke slachtoffers te bewerkstellen.

 

Houd er rekening mee dat de strijd tegen het Corona-virus een bedreiging is die enorm overdreven zal blijken te zijn. Gewoon weer een nepoorlog, een motief om meer geld te drukken. En zoals zoveel oorlogen in de afgelopen 100 jaar, is deze ook nep. Het is slechts een rookgordijn voor de insiders om meer macht en rijkdom naar zichzelf over te hevelen.

 

Gelukkig; worden steeds meer mensen wakker en zien dat het coronavirus wordt gebruikt om over de hele wereld de burgerlijke vrijheden in te perken. Het is helemaal nep; artsen hebben van hun regering opdracht gekregen alle sterfgevallen te kwalificeren als veroorzaakt door het ‘coronavirus’. Al het ziekenhuispersoneel moest op straffe van ontslag een geheimhoudingsverklaring ondertekenen om niet te spreken over de hoeveelheid aanwezige patiënten.

 

Dit is ook het geval geweest met alle oorlogen, zoals WO I. WO II, Vietnam. Korea, Irak, Syrië. Drugs, armoede, terrorisme. – Nu is het een oorlog tegen een eiwitmolecuul. Dit is hoe het werkt; Het begint met veel hypedreiging door zowel de pers als de overheid. De meute wordt hysterisch. Het hoort schokkende verhalen over hoe slecht de vijand is. In de Tweede Wereldoorlog lazen Amerikanen over hoe vijandelijke bajonetten baby’s afslachten en massaal nonnen werden verkracht. Niets ervan was waar. In Vietnam was het een schot in de baai van Tonkin, er werd verteld dat als de rode legers niet werden tegengehouden in Da Nang, ze daarna Amerika zouden binnenvallen.

 

In 1975 werden mensen gewaarschuwd dat marihuana het hele land zou veranderen in een natie van heroïneverslaafden. In 2003 vertelden ze dat Irak “massavernietigingswapens” bezat. Vervolgens, naarmate de oorlogskoorts groeit, wordt steeds meer van de productieve energie van de natie naar de oorlogsinspanning verschoven.

 

In de Tweede Wereldoorlog werden autofabrieken opgeëist om tanks te bouwen; nu wordt hen verteld ventilatoren te maken. De War tegen terreur kostte ongeveer € 5 biljoen. De oorlog tegen armoede kostte 27 biljoen euro, volgens een schatting van de Heritage Foundation. Ten slotte geeft de nieuwe “noodwetgeving” de regering meer macht om te voorkomen dat mensen het “oorlogsverhaal” tegenspreken.

 

Opgeslurpt in de hitte van de oorlogskoorts in 2001 – heeft blijkbaar geen enkel congreslid de Patriot Act gelezen die werd aangenomen, dat de regering ruime, nieuwe bevoegdheden gaf om af te luisteren, eigendommen in beslag te nemen en de privacy te schenden. Het was een ‘noodmaatregel’; maar deze afschuwelijke maatregelen zijn nog steeds de wet van vandaag.

 

En nu, is er een nieuwe Corona-oorlog, een nieuwe hysterie en nog een grotere machtsgreep door de moeraswezens ondernomen. In kleine en grote stappen nemen overheden meer macht. Zoals een Zero Hedge-artikel opmerkte:

 

We mogen niet weten wat de Federal Reserve aan het doen is. Omdat we “in oorlog” zijn met een virus?!

 

Zoals wakkere mensen al weten; al deze nepoorlogen zijn onnodige rampen.

 

En nu? De Rothschild centrale banken hebben de economie afgesloten, waardoor de productie daalt. Maar, ze vergroten ook het aanbod van drukpersgeld. Meer geld, minder goederen en diensten. Dat klinkt als, inflatie!

 

Na 40 jaar dalende rentes en dalende inflatiecijfers, zou de inflatie van de consumentenprijzen precies het soort dingen zijn dat mensen kunnen verwachten. En het komt eraan.

 

  • Huiseigenaren: houden vast aan die langlopende hypotheken met een lage rente.
  • Investeerders: schakelen over naar harde activa; goud, zilver, olie, land.
  • Bereid je voor op lagere levensstandaarden, chaos en monsterlijke absurditeiten.

 

Over een paar maanden is de gevreesde Corona het zoveelste virus op een lange lijst van virussen. Omdat Hydroxychloroquine (HCQ) de virusinfectie heeft opgelost, waardoor de door Deep State gepromote vaccinatie overbodig is geworden. Maar Bill Gates in zijn recente non-stop optredens in de media, blijkt verheugd te zijn, omdat de Covid-19-crisis hem de kans geeft zijn derdewereld vaccinprogramma’s nu ook op te dringen aan alle kinderen in het westen, wat neerkomt op 50 vaccinaties voor de leeftijd van 5-jaar!

 

Maar, het huidig dodental van het COVID-19-virus is wereldwijd bijna 138.000. Dat is nog steeds slechts een fractie van de 650.000 die jaarlijks aan de griep sterven. Dit is minder dan 0,002% van de bevolking dat aan de Corona-infectie is gestorven! – Een percentage van tweeduizendste van één procent is geen pandemie. Het is bijna lachwekkend dat zovelen van ons een gezichtsmasker dragen voor een dreiging die niet bestaat. Er zijn slechts drie landen, Brazilië, Nicaragua en Zweden die correct hun bevolking hebben vrijgelaten om zelf een beslissing te nemen over de viruscrisis.

 

Bedenk; dat de MSM en je eigen regering leugenaars en bedriegers zijn, word alsjeblieft wakker en sluit je aan bij de patriotten om onszelf te bevrijden uit de eeuwenlange slavernij. Vraag jezelf af; Wat maakt het coronavirus zo bijzonder?

 

Concluderend; het coronavirus is nep. Maar de gelijktijdige 5G-elektromagnetische aanvallen vormen de echte bedreiging, hopelijk krijgen wij en de patriotten dit spoedig onder controle. Voor degenen onder ons die de 5G-dreiging niet kennen, dat echt geen “nepnieuws” is, worden deze drie artikelen aanbeloven om te lezen.

 

Bedenk; De Swamp is dieper dan gedacht. Immers, wanneer de wereld in oorlog is, worden alle hulpbronnen van de natie onder controle van de regering gebracht. Nieuwe bailout-programma’s worden onthuld en ze zullen tot 2,3 biljoen dollar aan leningen verstrekken om de economie te ondersteunen. Zo, overspoelen ze de economie met waardeloos geld; en waarom ook niet?

 

Corona hype wordt ingezet tegen de Deep State

President Trump zegt dat hij geld aan het volk wil geven, geld direct op hun rekening. Breken ze het oude systeem af? Zo ja, laat het gebeuren, want het fiat-systeem waarin de wereld zich bevindt, moet worden afgebroken. En, terwijl dat gebeurt, geven ze wat geld aan de burgers! Waarom niet? De 2,3 biljoen extra geld dat in de economie zal gaan, is exclusief de 2 biljoen die net voor de stimulans werd ingezet.

 

Ondertussen vragen veel mensen zich af wanneer komt mijn stimulus cheque. En, ze zeggen ook, dat zelfs kleine bedrijven leningen tegemoet kunnen zien. Er wordt verzekerd dat het geld direct op de rekening zal worden gestort.

 

Er is nog steeds een grote behoefte aan de ontwaking van veel meer mensen. Mensen in de Q-beweging zijn al wakker en zijn nu ongeduldig aan het worden over het uitblijven van de Global Currency Reset.

 

Het stoppen van de corruptie zonder de 90% slapende schapen erin te betrekken, zal echter geen blijvend resultaat opleveren. Ze moeten allemaal wakker worden en beseffen dat we broeders en zusters zijn: Waar We EEN gaan, gaan We Allemaal.

 

80% zegt dat ze nog nooit van de Deep State hebben gehoord; dit is bijzonder triest. Want het toont, dat ze zelfs hun eigen onheil niet kennen; zoals o.a. vergiftiging van de lucht, water, voedsel, medicijnen, waarheid, corrupte in de overheid, banken, wetgeving, onmenselijkheden, en wie allemaal in het corruptiespel betrokken zijn. Hier is het antwoord:

 

  • Deep State – zijn overheidsmedewerkers, degenen die corruptie bij de overheid en het bankwezen institutionaliseren en hoogverraad plegen.
  • Patriotten – zijn degenen die corruptie en verraad aan de kaak stellen en ter verantwoording stellen

 

Inmiddels is het Quantum financiële systeem QFS volledig geïntegreerd en gereed om in gebruik te worden genomen. Bankoverschrijvingen kunnen binnen enkele secondes worden uitgevoerd.

 

 

De gehersenspoelde en slaapwandelende schapen zullen geschokt zijn als ze de waarheid leren kennen!

 

De laatste manoeuvre die ze hebben gebruikt om een oorlog tussen de VS en China te ontketenen, was door het Amerikaanse volk te vertellen; ‘Het waren de Chinezen die de pandemie veroorzaakten’, en tegen de Chinezen te zeggen: ‘Amerika heeft het gedaan.’

 

Bewustzijn is essentieel; de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn, nadat het coronavirus is afgelopen. Hoewel velen misschien proberen de oude manier van leven opnieuw op te bouwen. Kunnen ze zich beter voorbereiden op de uitdagingen voor de nieuwe weg voorwaarts die nog moet worden ontdekt, wanneer de centrale bank economie overgaat in de volkseconomie.

 

Voortbouwend op wat is geleerd van FWC-artikelen; zou je je eigen onderzoek kunnen doen en deze kennis onder al je contacten verspreiden voordat het te laat is, zoals het bijna is!

 

Nu je inmiddels zult hebben begrepen uit de Corona-hype, kan De Deep State alleen winnen d.m.v. leugens en bedrog, Als mensen zich niet bewust zijn van hun eigen naïviteit, onwetendheid, onverschilligheid en apathie, gaan ze winnen.

 

Dus wordt alsjeblieft wakker, stop met het volgen van de reguliere media die mensen opzettelijk onwetend, bang en tot slaaf willen houden. Informeer ook anderen door deze waardevolle informatie te delen met iedereen die je kent. Meer open ogen kunnen gemakkelijker de global maffia verslaan. Het is nu of nooit!

 

Blijf dit volgen er komt meer…