Huisarrest en vrijheidsbeknotting is voorbereiding voor NWO-gevangenneming

Bedrijven zijn gestopt zaken te doen – Consumenten gestopt met consumeren

Het einde van het wereldwijde financieel geldsysteem

Mensen moeten zelf inzien wat er aan de hand is

Massaontwaking is dringend nodig

Quarantine is Imprisonment op Soundcloud

  

Diabolisch plan achter Corona

Doe een paar stappen terug – dan is het duidelijk, dat het geen toeval is dat de hele wereld wordt getroffen door hetzelfde virus en vrijwel tegelijkertijd. Dat gebeurt niet van nature – maar kan, zoals het is, wanneer het virus in elk land tegelijkertijd kunstmatig is geïmplanteerd. Er zit dus een duivels plan achter deze zogenaamde corona-crisis, dat niet eens een crisis is geworden, als we kijken naar de echte ziektegevallen en sterftecijfers – dus opgeblazen om angst aan te jagen, zoals bewezen is door Italië en Zwitserland.

 

De wereld is aangekomen in een ‘Wonderlijk Nieuw Tijdperk’, waar alles mogelijk is, hoe belachelijk het ook is. Met vrij gratis geld, uitgezonderd de mensen zelf, omdat ze op weg zijn naar hun gevangenschap in de Nieuwe Wereldorde. Door stap voor stap hun constitutionele vrijheden weg te nemen en nu in quarantaine te zetten, hebben ze hun vrije beweging verloren en raken ze gewend aan ongemakkelijke beperkingen. Die worden elke keer geleidelijk verscherpt, tot ze uiteindelijk in hun gevangeniscel zitten voordat ze het beseffen.

 

Met als gevolg dat de economische activiteit over de hele wereld is ingestort, daalt het bbp in het hoogste tempo dat ooit werd geregistreerd, zijn de economische resultaten slechter dan ooit tevoren in de geschiedenis. Elke sector van de economie krimpt en elke economische indicator wijst omlaag.

 

Bedenk; Het was het vermogen om goederen en diensten te produceren dat mensen de mogelijkheid gaf goederen en diensten te kopen. In werkelijkheid heeft geld geen eigen waarde. Zelfs goud niet. Het krijgt waarde, afhankelijk van de hoeveelheid goederen en diensten die beschikbaar zijn om ermee te kopen. Bijvoorbeeld; Geef een miljoen euro aan een schipbreukeling op een verlaten eiland en het is waardeloos. Geef het aan een iemand in Amsterdam en hij kan leven als een prins.

 

De wereld is getroffen door een dodelijk virus; Het bbp wordt gehalveerd – erger dan de Grote Depressie. Maar er zit een dieper verhaal achter, een verhaal dat verteld moet worden. Waarom gaan staatsobligaties plotseling naar beneden, terwijl ze zouden moeten stijgen? Waarom wordt contant geld plotseling zo schaars dat de centrale banken elke nacht honderden miljarden euro’s moeten toevoegen?

 

Het geld raakt op. Er zijn geen banen beschikbaar en minder uren voor parttimers. De temperatuur stijgt. Dit is nog maar het begin, terwijl het drukken van geld doorgaat en de financiële calamiteit verslechtert, zal het steeds meer tegenstand, klachten en opstanden gaan veroorzaken.

 

Huisarrest en vrijheidsbeknotting is voorbereiding voor NWO-gevangenneming

Dit zal leiden tot enige verzachting in het midden en verharding aan de rand. Rellen zijn onvermijdelijk omdat deze door de cabal gesponsorde Antifa worden veroorzaakt. Wetteloosheid is slechts onderdeel van dit proces. Het geeft autoriteiten het recht om een ‘oorlog’ te vechten, een reden hun gezag te laten gelden en meer geld uit te geven.

 

De Deep State wil 90% van de wereldbevolking vernietigen, daarom worden hele naties onder huisarrest geplaatst. Ze beschouwen de huidige beperkingen als een voorbereiding voor het volk op hun gevangenneming om ze vervolgens te laten verdampen door verplichte vaccinatie!

 

Het is een heel nieuwe wereld geworden; de economie zal nooit meer terugkeren naar het oude normaal. Nooit. Omdat deze al niet normaal was toen de coronacrisis begon. Dit gaat niet over een virus; dat was het nooit; het gaat zoals altijd om geld en macht.

 

Het coronavirus heeft deze crisis niet veroorzaakt. Het begeleidde het alleen. Het was omdat zich een enorme financiële zeepbel had gevormd, groter dan in 1999 of 2007. Die op zoek was naar een speld, en toen kwam Corona! Het virus komt en gaat. Maar de gevolgen van deze financiële uitbarsting zullen nog jaren bij ons blijven.

 

Bedrijven zijn gestopt zaken te doen – Consumenten gestopt met consumeren

Aandelen zijn met 30% gedaald, met wilde koersschommelingen, is dit al de bodem? Komt er nog meer schade? Bedrijfsobligaties – ter waarde van ongeveer € 16 biljoen – dreigen in te storten. Zullen enkele van de grootste banken en bedrijven gedwongen worden in gebreke te blijven? Komt er binnenkort een “Lehman-moment”?

 

Met andere woorden; Regeringen zijn begonnen alles op te inflateren; ze drukken nieuw geld in hoeveelheden nooit eerder gezien. Wat betekent dat? Gaan consumentenprijzen binnenkort ‘stijgen’? Het zal chaos worden, omdat de markten in crisis verkeren.

 

Overheden voegen geld toe. En nog steeds dalen de prijzen. Het is de gevaarlijkste en potentieel winstgevendste markt ooit gezien. Zoiets is nog nooit eerder voorgekomen. Waarschijnlijk zal zoiets zolang we leven niet nog een keer gebeuren.

 

Voor de periode dat dit begon, leende de regering al geld voor minder dan nul% en overspoelde de economie met enorme sommen nieuw geld. Toch stopte dat niet de grootste uitverkoop in de geschiedenis.

 

Over de hele wereld zijn bedrijven gestopt met zakendoen. Consumenten zijn gestopt met consumeren. De loontrekkenden zijn gestopt met het verdienen van lonen. En belastingbetalers zijn gestopt met het betalen van belastingen. De regering kan zeggen dat ze de belastingdeadline uitstellen, maar dat is niet uit medeleven met de burger, ze willen alleen geen massale paniek zaaien als iedereen beseft dat er geen geld meer is om belastingen te betalen. Wat nu wordt waargenomen, is veel gevaarlijker dan de crisis van ’08 -’09.

 

O.a. Bedrijfsobligaties worden weggevaagd. Gewist van het aardoppervlak. Er zijn een aantal zeer zwakke bedrijven die hun eigen balans hebben vernietigd door te veel te lenen, te veel terugkoop van eigen aandelen, te veel slechte overnames gefinancierd met goedkoop geld. Boeing. GE. Occidental Petroleum. Hertz autoverhuur, hotelketens, winkelketens, Luchtvaartmaatschappijen, winkelcentra, reisindustrie, huisvesting, te veel om ze allemaal te noemen. Een meerderheid van deze bedrijven komt nooit meer terug. Ze groeven hun eigen graf tijdens de hoogtijdagen. Als gevolg van de lockdown gaat twee derde van de restaurants niet meer open of sluiten binnen een jaar. Zara met een winkelketen over de hele wereld zal 1200 verkooppunten sluiten. HSBC-bank de grootste bank ter wereld ontslaat 35.000 personeelsleden en de lijst gaat verder. Al deze medewerkers hebben hun baan verloren!

 

Nog meer verloren banen zijn afkomstig uit de sector; vrije tijd, horeca of gezondheidszorg. Met andere woorden, uit de “dienstensectoren”, waar van 2009 tot 2019 bijna alle nieuwe banen werden gecreëerd. Hoeveel van hen gaan voor de zomer weer aan het werk? Business insider:

 

Zelfs met de heropening van eetgelegenheden in sommige delen van het land, is het nog steeds bijna onmogelijk voor deze restaurants met verminderde dinercapaciteit winst te maken.

 

Als gevolg hiervan hebben diverse winkelketens permanent gesloten en hebben andere ketens besloten de handdoek in de ring te gooien.

 

Dus als het geld opraakt. Zonder beschikbare banen, betekent dit minder uren voor de parttimers. En dit is nog maar het begin. En naarmate meer geld wordt gedrukt en de financiële catastrofe verslechterd, zal dit steeds meer tegenstand, klachten en opstand veroorzaken. Zet vervolgens de natie onder huisarrest – de huidige beperkingen zijn slechts het begin. Dan kan worden begonnen massaal de bevolking op te ruimen. Hopelijk begrijpen de mensen de tactiek van hun regering. Hoewel deze door het volk is gekozen, werken overheden niet voor het volk, omdat ze worden betaald door de Deep State om Agenda 2030 te voltooien. Begrijp nu; dat je eigen regering je grootste vijand is.

 

Het einde van het wereldwijde financiële schuldgeldsysteem

Wanneer een centrale-bank-economie krimpt, ontstaat er automatisch een tekort aan nieuwe schulden, en dus ook aan beschikbaar schuldgeld. Met als gevolg dat er minder schuldgeld in omloop is, wat betekent dat er minder geld beschikbaar is. Met andere woorden, dit is het einde van het bestaande wereldwijde monetair schuldgeldsysteem.

 

Dat – en niet het gebrek aan hervorming – veroorzaakt de aanhoudende Repo-crisis. Elk financieel systeem dat op schuldgeld is gebaseerd, zoals het huidige, zal hoe dan ook ten ondergaan. Geen enkel papiergeldsysteem heeft ooit een volledige kredietcyclus overleefd, omdat papiergeld – een vorm van primitief, door krediet/ schuld gedekt geld – zonder enige discipline, onbeperkt is.

 

 

Sinds, minstens de afgelopen honderd tien jaar is het monetair systeem gemanipuleerd, waardoor de wereld op de knieën is gebracht door eindeloos financieel engineering dat op zichzelf al alarmerend had moeten zijn voor elke goed opgeleide econoom. Maar de meeste economen zijn meesterlijk in het duister gehouden over de verborgen agenda, ondanks het af en toe luiden van de klokken door mensen die de misleiding begrepen.

 

Uitgebreid en diepgaand onderzoek heeft geleerd dat het hele monetair systeem – met opzet zichzelf vernietigt. Het buitensporig drukken van fiat-schuldgeld is aangeland in het laatste ‘reflatie’ stadium van zelfvernietiging, omdat de schuld in de wereld zo buitensporig is gegroeid dat het kredietsysteem in omgekeerde richting is gaan functioneren, zodat nu zich de paradox voordoet, dat geen liquiditeit meer beschikbaar is om schulden terug te betalen.

 

Reflatie is niet meer mogelijk en de deflatie-experts krijgen bewezen gelijk. Ze zijn correct wat betreft het kredietsysteem dat in omgekeerde richting werkt met een negatieve feedback lus, dat een deflatoire doodsspiraal op gang brengt.

 

Mensen moeten zelf inzien wat er aan de hand is

Er is slechts één probleempje; wat zal er gebeuren met de valuta’s uitgegeven door centrale bankinstellingen, welke blijkbaar ook verstrikt zijn geraakt in de negatieve feedback lus? – Dit is de belangrijkste en meest urgente financiële vraag die ooit is gesteld. Zullen de fiat-valuta’s overleven en gedijen tijdens de deflatie of zullen deze door de massa worden gezien voor wat het is? Het zijn schuldbekentenissen van failliete emittenten in het midden van het kredietcrisismoeras. Als je deze vraag onjuist beantwoordt, heb je je eigen financiële noodlot getekend.

 

De hamvraag is tegen welke activa zullen fiat-valuta’s ‘deflateren’? Het antwoord is natuurlijk zoals het altijd is geweest; “goud“. – De basis van een stabiele valuta is niets anders dan ondersteuning door waardevolle reserves. Het is een vereiste voor de toekomst van elke valuta en van vitaal belang teneinde ook in moeilijke tijden de nationale rijkdom veilig te stellen.

 

In tijden zoals nu, verdwijnt echte rijkdom niet. Goud, zilver, eersteklas onroerend goed, landerijen, fabrieken, merken, uitvindingen, technologie, vaardigheden – geen van deze dingen verdwijnt. Maar ze verwisselen van eigenaar. ‘Rijke’ mensen worden, als ze niet oppassen, plotseling arm. Terwijl, een paar slimme investeerders fortuinen creëren die tientallen jaren blijven bestaan.

 

Mensen moeten zelf inzien wat er aan de hand is, of het risico lopen verstrikt te raken in een grote nationale tragedie. Alhoewel het nu al bekend is wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren. Want onthoudt; Als het moeilijk wordt, worden regeringen brutaal. Veel nieuwe belastingen, kapitaalcontroles, de nationalisatie van belangrijke industrieën, bankovernames om ze te redden, devaluaties en inbeslagnames van activa. Terwijl onvermijdelijk de koopwaarde van het geld daalt. Dit is geen mysterie. Het is een patroon dat teruggaat tot de Romeinse tijd.

 

Als proef, observeer de voortdurende misère, hoe alles gek is geworden, de echte waanzin is dat de centrale banken sinds 11 september 2019 elke nacht de banken hebben gered en nu de banken elke nacht € 3,7 biljoen nodig hebben! De markt voor schuld Repo ’s is ernstig in paniek. Bijna elke Repo-operatie is overtekend. Dealers zoeken naar liquiditeit, terwijl de centrale banken miljarden aan middelen beschikbaar stellen, vanwege het liquiditeitstekort.

 

Leugens, geld, corruptie, hebzucht en menselijke waanzin. De omvang van alle gemaakte fouten is enorm. Groot genoeg om ieders financieel welzijn en uiteindelijk de totale financiële stabiliteit van de hele wereld te verlammen. Het wordt erg gevaarlijk voor de grote banken, zoals lezers van FWC-artikelen over de Repomarkt wellicht begrepen zullen hebben.

 

Vals geld en centrale controle vernietigen de economie, maar ze kunnen de aandelenkoersen nog steeds omhoogdrijven en mensen onnodig in quarantaine plaatsen. Het is een virus met een Facebook-pagina, een Twitter-account heeft, gevoed met een professionele Pr-campagne. Het virus heeft meer aandacht gekregen in de pers en meer volgers dan welke kwaal dan ook die ooit het menselijk ras op planeet Aarde heeft bezocht.

 

En nu zal elke crisis, elke ramp en elke catastrofe, veroorzaakt door regeringen zelf, worden geconfronteerd met meer nieuw gedrukt geld en meer oorlogen. De war tegen terreur, een onzichtbaar virus, de Hypothecaire Crisis van ’08 -’09, de war tegen COVID-19 en wat ze nog meer kunnen bedenken. Elke keer gaan de centrale banken en regeringen verder met het enige dat ze kunnen doen; het enige dat hun macht vergroot en hun vrienden verrijkt – het laten draaien van de gelddrukpers. Opvallend is dat elk reddingsplan is ontworpen om de rijken over de rug van het volk te verrijken.

 

Het grootste onopgelost probleem is het mislukte economisch systeem. Negatieve rentetarieven en fiatgeld hebben de macht weggenomen van de echte spaarders en echte bankiers en hebben deze geconcentreerd in de handen van de cabal, die zowel de centrale banken als de Fortune 500-bedrijven bezitten, zich bezighouden met een gigantisch zelfverrijkingsprogramma. Ze hebben hun geld gebruikt om zich controle over de media te verschaffen, waardoor het politieke systeem is gedegenereerd tot het punt van mislukken.

 

Elke keer maken ze de situatie erger. En als het geld op is, verdwijnt alles. Geld vertegenwoordigt tijd en leven. En als mensen het geld niet kunnen vertrouwen, verliezen ze het vertrouwen in hun instituten, in het systeem, in de overheid en in elkaar.

 

Gelukkig; ligt de goede oplossing klaar, het is veel doorzichtiger en eenvoudiger. Het is de implementatie van GESARA met de QFS, dat door activa gedekte soevereine valuta’s invoert.

 

Massaontwaking is dringend nodig

Als gevolg van de nep-Corona-pandemie met zinloos huisarrest en verboden protesten, realiseren ze zich dat hun autoriteiten leugenaars en onderdrukkers zijn met hun valse quarantaine, nepmaskers en sociale afstandsvereisten, beginnen ze wakker te worden. Ze beginnen te begrijpen dat de regering is omgekocht door de global maffia omdat ze tegen de belangen van het volk werken, dat hen gekozen heeft. Het is tijd om te beseffen dat jouw regering je grootste vijand is en dat ze alleen uit de macht kunnen worden gezet als de meerderheid van de bevolking wakker en verenigd is!

 

Als wakkere mensen echt verandering willen, moeten ze zich verenigen, de handen in elkaar slaan en met één stem laten horen dat ze opkomen tegen degenen die hum samenleving uit elkaar heeft gescheurd. Wij mensen staan ​​tegenover degenen die ons hebben verdeeld, wij staan ​​samen tegen degenen die ons kwaad doen. Wij, de mensen, zijn verenigd als een en daarvoor heeft Q dat het hóé genoemd als het antwoord, want hoe is door de mensen voor de mensen. Hoe komen we daar? Mensen moeten wakker worden en zeggen dat het genoeg is. Bedenk; er zijn meer van ons dan van hen. De MSM zal ons anders vertellen. Maar als mensen wakker zijn, zien en begrijpen ze wat er aan de hand is, en beseffen dat de Deep State niet wil dat dit geschiedt. Ze proberen misschien een totale aanval op ons, maar we zorgen ervoor dat dit het tegendeel wordt, het moet een totale aanval van het volk op hen worden. Het moet het volk zijn; dat de laatste stoot geeft naar volledige vrijheid uit onze slavernij.

 

Mensen gaan zich verenigen en laten zich horen als één stem. De regering, de MSM, alles wat ze zeggen zal niet meer werken, de enkelen zullen de velen worden. De velen zullen de krachtigste stem hebben en ze kunnen dit vreedzaam doen. Ze zullen gewoon blijven zeggen dat het genoeg is! En, dat is De Grote Ontwaking, dit is de macht van het volk. Luister naar Q terwijl we deze richting opgaan, het gaat om het samenbrengen van de samenleving, dat ons zal verenigen in plaats van ons te scheiden. Vervolgens wordt met deze actie alles vernietigd wat de Deep State tegen de volkeren ooit heeft gedaan.

 

De Deep State en MSM ergste nachtmerrie komt uit, de stille meerderheid wordt nu wakker en verenigd zich. De wereld zal snel ontdekken dat we werkelijk zijn verenigd en niet zijn verdeeld. Waarvan mensen nu getuige worden. Naarmate mensen de waarheid inzien wordt dat onze terugtrekking uit de DS-dictatuur van het volk. Er zullen meer van deze gebeurtenissen komen.

 

Help mee het bewustzijn van mensen te vergroten door dit artikel en elk ander FWC-artikel met anderen te delen. – Onder bronvermelding van FWC: Is reproductie in andere talen, op andere sites of mediavormen toegestaan. Het doel is zoveel mogelijk mensen wakker te maken, want dat voorkomt chaos als de waarheid bekend wordt.

 

Abonneer je gratis om op de hoogte te blijven, er komt meer…

 

Quarantine is Imprisonment on Soundcloud