De Pleiadeanen hebben contact gemaakt

Berichtoverdracht van, Anjos e Luz Terepias,
Ontvangen en bewerkt door Peter B. Meyer – 31 oktober 2021

Veel mensen zullen verbijsterend zijn als ze ontdekken dat ze niet de enige in het Universum zijn. De verscheidenheid die tussen ons bestaat is voor buitenaardse verbazingwekkend. Van de Pleiadiani kant  is de ontmoeting met ons ook beangstigend, omdat ze niet weten hoe wordt gereageerd op hun komst. Bedenk, dat wij zijn voortgekomen uit universele rassenvermenging. Ze zullen zich inspannen om met ieder van ons die hen respecteert, persoonlijk kennis te maken.

Ze zijn gekomen omdat wij hulp hebben gevraagd om onze vrijheid te verkrijgen. Spoedig zijn ze hier om ons daarbij te helpen. Zij willen ons verwelkomen met een feest. De ontknoping kan op elk moment beginnen. En wel, op het moment waarop dit het minst wordt verwacht, zullen ze hier zijn.

 

Beste broeders en zusters van planeet Aarde!

Ik ben Kalighal, commandant van het Pleiadeanen ruimteschip. Ik ben een tijdje weggeweest, maar ben niet verdwenen, ik zal ook niet snel weggaan. We zijn ons aan het reorganiseren, om jullie te ontvangen. Het is alsof er een groot feest wordt gepland op onze ruimteschepen, voor onze kennismaking, opdat jullie met ons vertrouwd raken.

 

We zijn enigszins anders dan jullie. We hebben een humanoïde aspect, ja, maar we zijn niet helemaal hetzelfde. We willen zo min mogelijk impact maken, en ons perfect verzorgd en elegant presenteren. Wij begrijpen dat jullie nog veel waarde hechten aan uiterlijkheden; wij begrijpen dat dit een les is die in de loop van de tijd geleerd moet worden, waarbij jullie zoveel verschillende, zoveel andere manieren zullen zien; maar dat jullie op den duur zullen leren ons lief te hebben en te respecteren; begrijp dat jullie slechts een ander soort mens in het universum zijn, en dat jullie niet de enigen zijn.

 

De bevestiging dat je niet alleen bent in het universum zal veel mensen teleurgesteld achterlaten, het zal veel mensen verbijsteren, omdat ze gaan beseffen dat ze niet zo belangrijk zijn, als hun ego’s denken; ze zullen mettertijd leren het verschil te accepteren en te respecteren.

 

Vader/Moeder God is zo wijs dat zelfs onder jullie, waar de fysieke structuur voor allen gelijk is, het uiterlijk totaal verschillend te maken. Jullie zullen merken dat wij en de andere Galactische broeders en zusters niet zoveel verschil hebben; wij hebben misschien verschillen in lengte, in het uiterlijk van het gezicht, maar verder zijn we allemaal hetzelfde.

 

De verscheidenheid die tussen jullie bestaat is verbazingwekkend. Waarom moest het zo zijn? Omdat dit een grote les is die jullie moeten leren. Helaas heeft de overgrote meerderheid dat nog niet begrepen. Zij zien wel het onderscheid in huidskleur, vorm, levenswijze, en zien ze als vreemden, als vijanden die tot slaaf gemaakt en afgeslacht moeten worden. Er is nog steeds een grote minderheid van jullie die er zo overdenkt.

 

Waarom grote minderheid? Omdat het geen kleine minderheid is, het is een zeer groot aandeel van de bevolking. Dus wanneer jullie je realiseren dat jullie in het Universum gewoon een ander soort zijn, zullen de ego’s schreeuwen, schoppen, ruzie maken, en niet accepteren dat jullie ras niet superieur is, en dat jullie niet de enigen in het Universum zijn.

 

Dit zal zo’n schok voor velen onder jullie zijn dat ze dit misschien niet zullen overleven. Nee, ik overdrijf niet. Het besef van superioriteit is een zeer ernstige belemmering voor de geest van sommigen van jullie; en het verlies ervan is onaanvaardbaar, dat is geen optie. Maar het was juist door de wijsheid van Vader/Moeder God. dat deze planeet werd bevolkt, door een grote mengeling van verschillende buitenaardse rassen.

 

En nu zijn jullie degenen die uit deze rassenvermenging zijn voortgekomen. Is deze les geleerd? Ik zou zeggen, nee, want jullie discrimineren nog steeds, jullie accepteren je eigen broeders en zusters nog steeds niet. Jullie moeten dus weten hoe moeilijk het voor ons zal zijn om op jullie planeet geaccepteerd te worden, wij en alle anderen. Omdat we niet allemaal hetzelfde zijn, heeft elk ras dat zich op deze planeet bevindt zijn eigen karakteristieken. Dus als jullie je eigen soort discrimineren omdat ze anders zijn, stel je dan eens voor wat jullie met ons zullen doen.

 

Denk niet dat voor velen dit gemakkelijk zal zijn op deze planeet. Maar, jullie leven al samen met ons, en hebben al contact met ons; desalniettemin, zal het eerste fysiek zichtbare contact niet gemakkelijk zijn. En ik wil geen leugenaar zijn als ik zeg dat het voor ons ook niet gemakkelijk zal zijn. Op een afstand met jullie in contact te staan is veilig voor ons en voor jullie. Daar aanwezig zijn, oog in oog, zoals jullie het uitdrukken, zo dichtbij dat we elkaars adem kunnen voelen, zal een moment zijn van grote energie voor jullie en voor ons. Wij hebben al een lange tijd geen contact meer gehad met de Derde Dimensie. Dus doen wij veel oefeningen zodat wij kunnen landen op de oppervlakte van jullie planeet zonder onze energie te verspillen.

 

We zullen niet lang kunnen blijven, omdat onze lichamen dat niet kunnen verdragen. Maar laten we zeggen dat een klein team van elk ras dat hier is, zal landen op jullie planeet, en zij zijn degenen die worden voorbereid zodat zij bij jullie kunnen zijn op het aardoppervlak in de Derde Dimensie, zonder dat hun energieën worden aangetast. Het is niet gemakkelijk voor ons. Ik kan jullie vertellen dat ik een groot team zal begeleiden, en mezelf aan jullie zal voorstellen.

 

Om te zeggen dat er geen bezorgdheid van onze kant is, zou ook een leugen zijn. We beleven momenten die we lang niet hebben meegemaakt, dit zijn gevoelens, waarvan ik kan zeggen, dat ze zelfs nieuw voor ons zijn. Het is een mengeling van alles, angst, verbijstering… onbehagen… niemand kan onze veiligheid in gevaar brengen. We zullen weten waar en wanneer en hoe we op jullie planeet moeten landen. We zullen nooit midden in een stad neerdalen omdat we gedood zouden kunnen worden.

 

Nee, denk niet anders. Alles wat jullie geleerd hebben in jullie films, in jullie verhalen… zijn wij indringers, wij zijn degenen die gekomen zijn om jullie planeet te vernietigen. Daarom zouden we nooit in een stad willen landen; om hooguit alleen een paar voor deze operatie uitverkoren commandanten te ontvangen. We zijn niet naïef, we weten wat we van jullie kunnen verwachten. En wees gerust, we zullen niet onbeschermd zijn, maar we zullen nooit iets doen om jullie te kwetsen, we beschermen alleen onszelf, totdat de eerste schok door de bevolking van de planeet is verwerkt.

 

Als iedereen zeker weet dat we bestaan en dat we hier al lang zijn, ja dan, kunnen we overal verschijnen; jullie meenemen op onze ruimteschepen. En ik weet zeker dat velen van jullie in de rij zullen staan om ons op onze ruimteschepen te bezoeken. Maar dit alles zal een tijdje duren. Totdat al deze nieuwe kennis door jullie is verwerkt.

 

Spoedig, zeer spoedig; zullen we bij jullie zijn. Onszelf aan jullie fysiek presenteren is een eer voor ons, het is een moment van grote vreugde, omdat we ons bewust zijn van de vriendelijke harten die we op deze planeet hebben gecreëerd. We zullen ons inspannen om bij ieder van jullie die ons nu respecteert persoonlijk ontmoeten. We kennen de weg nog niet, maar wees er van verzekerd dat we het ergens zullen doen. Jullie planeet is erg groot, we zullen een reisgids nodig hebben, zodat we iedereen kunnen leren kennen. Maar daar zal tijd voor nodig zijn, er is geen haast bij, we hebben geen datum om te vertrekken, we zullen hier nog een lange tijd blijven.

 

Dan zullen we genoeg tijd hebben om elk punt op planeet Aarde te bezoeken, al was het maar om één enkel wezen dat ons heeft aanvaard en lief heeft op die plaats te ontmoeten. We zullen dan ons bezoek aan dit ene wezen brengen. Geen probleem voor ons. Wij willen geen grootpubliek, wij willen vrienden; met ieder van jullie die nu probeert contact met ons op te nemen, wij weten precies wie en waar je bent. Dus wacht op ons bezoek.

 

Helaas kunnen wij niet zeggen dat wij naar jouw huis zullen komen, dat zou te riskant voor ons zijn. Maar wij zullen zeker op een plaats zijn waar jullie ons persoonlijk kunnen bezoeken en wij zullen daar zijn, en net zolang wachten als nodig is.

 

Wees ervan verzekerd. Onze liefde voor jullie is immens en wij willen deze vriendschap, die uit dit grote proces voortkomt, voor altijd, voor de eeuwigheid bewaren. Natuurlijk blijven jullie proberen uit te zoeken en te raden wanneer dit zal gebeuren. We kunnen zeggen dat er geen definitieve datum is, omdat het afhangt van bepaalde acties op het aardoppervlak. Maar we kunnen wel zeggen, dat als nu op dit moment de grote commandant Sananda, ons zou zeggen “Kom naar beneden”, we er klaar voor zijn. Het zal geen ongebreidelde haast worden om aan zijn verzoek te voldoen. We zijn klaar, net op tijd om onze schoenen aan te trekken. Een beetje humor kan geen kwaad, en we zouden er bijna onmiddellijk zijn. Dus wachten we gewoon op een bevel, of liever gezegd een verzoek van Sananda, onze grote commandant.

 

Ik zeg jullie dat we zo mooi en elegant mogelijk zullen optreden. Ons huis, dat nu onze ruimteschip is, is gedecoreerd, versierd, schoon, geurig, om jullie daar te verwelkomen; tenminste degenen die de moed heeft binnen te komen. Maar ik geloof dat we in staat zullen zijn jullie te ontvangen…. Ik kan niet zeggen met een mooi gedekte tafel vol zoetigheden, zoals jullie gewend zijn, maar zeker, zullen we jullie verwelkomen met een feest. En wat wij gaan serveren om te nuttigen zal iets onvergetelijks zijn. Het zal een heel speciale smaak hebben, het zal de smaak van vriendschap hebben, de smaak van liefde en de smaak van jullie grote overwinning in dit grote proces.

 

Jullie vroegen erom, het menselijk ras vroeg om hulp, om vrijheid, en Sananda luisterde naar jullie. En nu zijn jullie een stap dichter bij de realisatie van een ander totaal vrij ras in dit universum. Wacht nog iets langer. Effectief, een lange tijd geleden zou dit een lange tijd zijn geweest, maar nu, kan ik zeggen dat… nee, ik kan geen voorspellingen geven, omdat het niet aan ons is; maar wel dat, het zeker is, dat alles met grote stappen vooruit gaat, en de ontknoping op elk moment kan plaatsvinden. En wel, op het moment waarop dit het minst wordt verwacht, zullen we bij jullie zijn. Vertrouw erop. Iedereen die het wil, blijf proberen met ons in contact te komen. Wij zijn verantwoordelijk voor het licht dat deze planeet bereikt.

 

Jullie bewustzijn opent zich, de meeste blokkades zijn reeds gevallen. Dus vraag ons gewoon van harte: “Pleiadeanen Broeders, maak contact met mij!” En wees gerust, dat we het zullen doen.

 

Ter toelichting: ons bevrijdingsproces is reeds zo ver gevorderd dat terugkeer naar het oude niet meer mogelijk is. Alles is in het werk gesteld de ommekeer definitief te bezegelen. Heb geduld en vertrouwen, ondersteun dit proces met positieve gedachten. Bijgaand een video met de allerlaatste details van deze operatie. Het grote moment valt in November. https://www.youtube.com/watch?v=xQjHPdvujuk

 

Voor een compleet inzicht van deze historisch unieke omwenteling wordt geadviseerd de eerdere gepubliceerde artikelen te herlezen en te bewaren voor later.

 

Bekendmaking van de Raad van Pleiadians

 

Operatie Bevrijding planeet Aarde door Pleiadeaanse Lichtstrijdkrachten

 

Het Mutatie Punt

 

Tekenen Van Noodzakelijke Veranderingen

 

Van Donker naar Licht

Leerzame meditatie

Geen Ziektes Meer, geen armoede, van 3 naar 5 D door meditatie

https://youtu.be/S6QkbLIiQDc