Ineenstorting Dollarreservevaluta

Cryptomanie

 

Grootschalig Bevolkingsreductie

Geldschepping via schulduitgifte moet in evenwicht blijven met de economische groei. Naarmate de schuldenlast toeneemt, is er meer groei nodig, en als deze groei hapert, dan geldt dat ook voor het hele geldsysteem, tenzij de overtollige schuld wordt weggenomen.

 

Met andere woorden; de schuld is nu over-gedimensioneerd zodat wereldwijd het financiële fiatgeldsysteem onderuit gaat. Uiteindelijk zal dit systeem worden vervangen door het QFS.

 

De vraag is nu; Zal de ineenstorting van de US-dollar komen voordat dit gebeurt, omdat de Deep State dit met alle geweld probeert af te dwingen om het systeem te vervangen op hun eigen voorwaarden?

 

De geschiedenis leert dat het een krappe ontsnapping gaat worden. Sinds 2008 blijkt het geldsysteem op dit traject te zijn voorbestemd. Maar, spoedig ten onder zal gaan, op dezelfde wijze waarop elk ander fiatvaluta geldsysteem in de geschiedenis door zelfvernietiging is gesneuveld.

 

Een nabije ineenstorting is gepland door de Deep State met als doel totale vernietiging, chaos en wanorde te creëren, omdat grootschalig bevolkingsreductie het motief is.

 

De criminele overheidsfunctionarissen denken zich ondergronds te verstoppen in verborgen schuilplaatsen, welke inmiddels zijn vernietigd. Het resultaat is; dat wereldwijd het financiële cabal geldsysteem wordt uitgeschakeld en wordt vervangen, maar nu door het volk gecontroleerde QFS systeem- In plaats van het cabal geplande SDR-fiatvaluta geldsysteem, beheerd door het IMF.

 

De wereld bevindt zich nu nog in de cabal gebruikelijke ’Probleem-Reactie-Solutie (PRS)’ fase van crises en rampen die hen in staat stelt hun controle over ons te vergroten.

 

In dit scenario wordt de bestaande infrastructuur van financiering van hoog tot laag d.m.v. manipulatie door de media, academische wereld, en het lokale openbare schoolsysteem, volledig vernietigd. Ze zijn reeds jarenlang intensief bezig dit plan te realiseren. Nadat bleek dat een WO 3 niet mogelijk was, werd de COVID-pandemie als plaatsvervanger eerder gelanceerd als gepland, om in een Hillary Clinton administratie te voltooien.

 

Ongeacht wat de mensen denken over het ontstaan van agenda 2030, is het verstandig de tijd te nemen om de protocollen van Zion te lezen. Lees ze niet alleen, maar bestudeer ze. Ze leggen precies uit wat nu in de wereld gebeurt en waarom.

 

Slechts een keer bestaat de kans de Deep State totaal te vernietigen. Bestudering van de protocollen leert, dat elk agenda punt gedurende vele generaties vakkundig werd uitgevoerd en afkomstig is uit de top van de cabal piramide. Hun, kennis van de menselijke zwakheden en de kracht van leugens en bedrog lijkt ongeëvenaard te zijn. Zo doende biedt hun plan voor de vernietiging van de mensheid en alle controle-infrastructuur systemen, hen de mogelijkheid opnieuw te beginnen.

 

Maak je geen zorgen, de Patriotten en Lichtwerkers hebben inmiddels de situatie stevig onder controle.

 

Ineenstorting Dollarreservevaluta

De ineenstorting van de dollarreservevaluta wordt al vele jaren verwacht sinds de crisis van 2007/8 en was gepland om de Deep State-greep over de massa’s aan te scherpen, zonder groot verlies aan infrastructuur.

 

Maar, zodra alle Centrale Banken zijn uitgeschakeld, wordt wereldwijd lokaal fysiek goudgesteunde QFS-valuta’s geïmplementeerd, via door het volk gecontroleerd QFS-systeem, dat alle bestaande geldsystemen van de Rothschild Centrale Banken vervangt.

 

Na, eliminatie van alle centrale banken (CB) worden de TBTF – Too Big To Fail banken ontmanteld en in kleinere lokale banklocaties omgezet om uitsluitend ten dienste te zijn van het publiek. Crypto houders die denken dat ze een goede investering hebben gedaan, komen dan van een koude Kermis thuis!

 

Ondertussen worden vele levens vernietigd door onnodige Covid injecties door fraude op alle niveaus. Het is de laatste ademtocht van de cabal in het stervend fiat-valutasysteem.

 

Cryptomanie

De wereld is onderhevig aan een nieuwe “Massa Madness” oftewel waanzin van de menigte. De huidige “Volkswaanzin” van onze wereld, in de 21e eeuw, is – zonder enige twijfel – haar fascinatie voor Bitcoin en mede-“cryptocurrencies”:

 

Het is volstrekt zinloos te discussiëren met hen die onderworpen zijn aan de waanvoorstelling omdat het een ondoordringbare waanvoorstelling heeft.

 

Een groot deel van onze wereld, vooral in “meer ontwikkelde landen”, is in de ban van deze waanzin, vanwege de publiciteit via het internet.

 

Bitcoin e.a. zijn echte technologische wonderen, daar bestaat geen twijfel over. Onder andere vanwege hun veiligheid, vertrouwelijkheid, alomtegenwoordigheid op elk moment, waar internet beschikbaar is.

 

Bitcoin c.s. hebben op grote schaal verstandsverbijstering teweegbracht nooit eerder onder de mensheid gemanifesteerd. Dit komt voort uit het feit dat Bitcoin c.s. geen betrekking hebben op iets tastbaars, en tegelijkertijd onmiddellijk toegankelijk zijn in de wereld op het internet. Bitcoin c.s. zijn psychologisch verwant aan magie, dat in voorbije tijden grote aanhang verkreeg.

 

Terwijl het geloof in Bitcoin een positieve hoop is op veilig bezit van persoonlijke rijkdom is, verbonden met excessieve groei, ondersteunt het geloof in hekserij, angst en aversie met zich mee. Maar in wezen zijn dit “volkswaanideeën”.

 

Bitcoin wekt hoop op monetaire veiligheid en het verlangen naar snelle groei van persoonlijk monetair fortuin. Terwijl hekserij angst voor boze geesten wekt. Zowel Bitcoin als Hekserij hebben geen relatie met persoonlijke verdiensten of persoonlijke tekortkomingen; waarmee is bedoeld dat je je met Bitcoin rijk kunt wanen, zonder ook maar een greintje productief werk te hebben verricht of een productief idee te hebben gecreëerd. Terwijl met angst voor hekserij ongegronde bangheid kunt  koesteren zonder enige realiteit.

 

Maar wat Crypto beleggers niet begrijpen; deze valuta’s zijn geïnitieerd door centrale banken als een overloop uitlaatklep voor hun overmaat aan noodzakelijk geld drukken, vergelijkbaar met de activa en onroerend goed markten. De stijging van de papieren waarde is fantoom verbeelding.

 

Om Bitcoin c.s. te plaatsen in de context van “Populaire Waanideeën” en “massa idioterie”, is de hele waanzin gebaseerd op hebzucht, ofwel geldmanie. Enkele historische voorbeelden ondersteunen deze these. Zoals; o.a. de South Sea Bubbel, Tulpenmanie, Waarzeggerij, Invloed van politiek en religie, kruistochten, enz.

 

Tijdens de tulpenmanie in de 17e eeuw kon met 1 bloembol een herenhuis op de Keijzergracht in Amsterdam worden gekocht!

 

In de 21e Eeuw van nu, is de mensheid onderworpen aan de aller grootste “Volkswaanzin” ooit geregistreerd in duizenden jaren cultuurgeschiedenis

 

Bitcoin c.s. hebben een monetaire waarde toegekend aan het bezit van elektronische cijfers – opdat het bezit de eigenaar van een Bitcoin, of van een miniem deel van een Bitcoin, beschermt tegen diefstal.

 

Dus een Bitcoin die 50.000 dollar waard is, is van jou, alleen van jou en kan niet van je gestolen worden. En jouw Bitcoin kan in de nabije toekomst nog veel meer waard worden. Wat is daar tegen?

 

De grote vraag, waarover nooit gesproken wordt; is “Wat is de Bitcoin waard?”

 

Laten we stellen dat een Bitcoin wordt genoteerd op 50.000 US dollar. Een groot bedrag.

 

Maar de objectiviteit vereist: “Definieer een Amerikaanse dollar, of elk andere munteenheid die op dit moment in de wereld bestaat.”

 

Het juiste antwoord is: “Een US Dollar is een elektronisch cijfer, gecreëerd in de VS, door een instelling genaamd de “Federal Reserve Bank van de USA.” – Alle andere valuta’s zijn op dezelfde manier gecreëerd, door Centrale Banken van het respectievelijk land.

 

Al het “geld” in de wereld van vandaag, is niets meer dan elektronische cijfers!

 

Dit lijkt op bedrog!

 

Het feit dat miljoenen anderen wel waarde hechten aan een elektronisch cijfer en bereid zijn Dollars – die zelf ook alleen maar elektronische cijfers zijn – af te staan, inspireert niet tot het “bezitten” van zo’n impertinentie als een Digitale Crypto munt.

 

Wat gebeurt met de duizenden dollars die een Bitcoin waard zou moeten zijn, op de dag dat de Federal Reserve “Failliet gaat” en ophoudt te bestaan?

 

En voorts, als de dollar in elkaar stort, wat zeer zeker gaat gebeuren, zullen alle andere valuta’s in de wereld die in Bitcoin luiden ook niets meer waard zijn, omdat de dollar de reservevaluta is voor alle andere valuta’s de inmiddels door goud gedekte Russische roebel en de Chinese yuan uitgezonderd.

 

Ooit zal een boek verschijnen over dit onderwerp; getiteld De Crypto Manie in analogie op de Tulpenmanie!

 

 

FWC wil niet profiteren van de onwetendheid van de massa en geeft daarom gratis het meest waardevolle advies aan alle cryptobezitters; Verkoop NU uw cryptos, geniet van uw winst of beperkt verlies en koop gouden en zilveren munten of baren om gelukkig en rustig verder te leven.

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.