Iedereen moet weten wie echt de leiding heeft

Tavistock is de grootste massa mind control-operatie in de wereldgeschiedenis

Tavistock manipuleert het verstand van de mensheid

Tavistock historie uitgelegd

 

 

Iedereen moet weten wie echt de leiding heeft

De manier waarop de Deep State cabal in staat is om alles voor elkaar te krijgen door middel van verborgen dictatuur werkt als volgt:

 

De Rothschild-cabal controleert de uitgifte van ‘geld’ door middel van krediet, waarmee ze de hele wereldeconomie controleren. Ze kunnen de economie naar believen laten groeien of instorten. De depressie die in 2008 begon is weer een andere creatie van Rothschild om de wereldwijde financiën verder te centraliseren en de lang geplande wereldcentrale bank te introduceren.

 

Onzichtbare agentschappen beschikken over onbeperkte financiële middelen en werken nauw samen met andere Jezuïtische agentschappen zoals de CIA, FBI, MI6, mediaconcerns, Hollywood en reclamebureaus om ervoor te zorgen dat culturele programma’s worden geïmplementeerd die de geest van de mensheid afleidt en uiteindelijk verblindt.

 

Tavistock is de grootste massale hersenspoeloperatie in de wereldgeschiedenis

Hier is de analyse van hersenspoeling en sociale psychiatrie die de perceptie van het volk manipuleert om de samenleving vorm te geven.

 

Tavistock is volksvijand nummer één, duidelijk herkenbaar als het Comité van 300 en zijn dekmantelorganisaties, zoals het Royal Instituut voor Internationale Affaires -Chatham House, de Club van Rome, de NAVO, de V.N., de Zwarte Adel, CFR, Bilderberg en al zijn gelieerde organisaties, de denktanks en onderzoeksinstituten die worden gecontroleerd door Stanford en het Tavistock Instituut of Human Relations en tenslotte, maar zeker niet op de laatste plaats, het militaire establishment. Het is zonder twijfel de grootste massale mind control operatie in onze wereldgeschiedenis.

 

Het Tavistock instituut is een onderzoekscentrum voor psychologische oorlogvoering, opgericht in 1913. Een van de taken was het ontwikkelen van manieren om de ideologieën van massapopulaties te beïnvloeden.

https://en.wikipedia.org/wiki/Tavistock_Institute

 

In het bijzonder gaven ze ons de popgroep “The Beatles” en vele andere populaire massa muziekartiesten, zoals de Rolling Stones, en sektes zoals Rock and Roll, enz.

 

Onder controle van het Comité van 300, het ultieme geheime genootschap dat bestaat uit een onaantastbare heersende klasse, waaronder de koningin van het Verenigd Koninkrijk (Elizabeth II) en nu vervangen door koning Charles 3, de koningin van Nederland – koningin Beatrix, inmiddels vervangen door koning Willem Alexander die, zoals we later zullen zien, bijeenkomsten bijwoont van een ander ultrageheim genootschap, de Bilderberg Groep, voorts de koningin van Denemarken en alle andere koninklijke families van Europa.

 

Deze aristocraten besloten na de dood van Koningin Victoria, de matriarch van de Venetiaanse Zwarte Welfen, dat, om wereldwijde controle te verkrijgen, het noodzakelijk zou zijn voor de aristocratische leden “in zaken te gaan” met de niet-aristocratische, maar extreem machtige leiders van het bedrijfsleven op wereldniveau, en dus werden de deuren naar de ultieme macht geopend voor wat de Koningin van Engeland graag “het gewone volk” noemt. Via hun illegaal bankkartel bezitten ze de aandelen van de Federal Reserve, een particuliere onderneming met winstoogmerk die de Amerikaanse grondwet schendt en aan de basis ligt van het huidig probleem.

 

De bloedlijnfamilies verplaatsen wereldwijd triljoenen dollars per dag, via aandelenmarkten dicteren zij of de activiteiten stijgen of dalen, expanderen of crashen. Marktcrashes gebeuren niet zomaar – ze worden gemaakt om te gebeuren. Als je weet wanneer de crash komt omdat je hem zelf veroorzaakt, dan weet je dat je hoog moet verkopen om laag terug te kopen, zodra de crash heeft plaatsgevonden. Op deze manier vergrootten ze enorm hun holdings door bedrijven over te nemen tegen een fractie van de kosten van voor de gemanipuleerde ineenstorting.

 

Het Tavistock Instituut, de non-profitorganisatie in Londen werd opgericht in 1913 door de Britse koninklijke familie namens de elite centrale bankiers, alias het “Comité van 300” om propaganda- en demoralisatiecampagnes tegen hun doelwitten op te zetten.

 

Het zijn Elite psychopaten die de wereld regeren! Een relatief kleine groep satanische narcistische Luciferiaanse psychopaten, georganiseerd volgens de sektarische ideologieën van de Vrijmetselarij; met onbeperkte invloed en middelen tot hun beschikking. Deze wezens hebben geen empathie, bezitten ongefundeerde logica en worden volgepompt met leugens. Hun agenda brengt ons rechtstreeks in het moeras van de Archon Bloedlijn – de Anunnaki en Draco Reptielen Controle Matrix!

 

Tavistock manipuleert het verstand van de mensheid

Dit is de ultieme techniek van hersenspoeling en sociale psychiatrie die de perceptie van het volk manipuleert om de samenleving vorm te geven. Tavistock is een van de grootvaders van de psychologische oorlogsvoering en heeft sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog onvermoeibaar gewerkt om de mentale achteruitgang van de bevolking aan te wakkeren via de popcultuur.

 

Achter al deze groepen staat een groep van nog geheimere oud-potentaten, die de ware heersers van planeet Aarde vormen en die premiers en presidenten tot hun directe marionetten rekenen. Sommige theoretici zeggen dat deze Illuminati, die de touwtjes in handen hebben, mensen zijn; anderen zeggen dat ze buitenaardse bondgenoten hebben.

 

Ze zijn een geheim genootschap binnen geheime genootschappen, gesteund door een bankierselite, geleid door de Rothschild-dynastie, die het ultieme plan nastreeft om alle religiën af te schaffen behalve hun eigen satanische religie; alle burger regeringen omver te werpen om alles onder hun controle te centraliseren en te Globaliseren. In essentie de Nieuwe Wereld Orde.

 

De aanhoudende non-stop psychologische oorlogvoering was bedoeld om de Grote Reset van de centrale banksters te bewerkstelligen, maar inmiddels is duidelijk dat deze streken slechts de laatste ronde zijn in een langdurige oorlog van de elites tegen ons, het volk.

 

Bij het woord “inlichtingendienst” denken de meesten aan Mossad, CIA, MI6, maar nooit aan Tavistock. De meerderheid van de CIA en MI6 agenten krijgen hun training in Tavistock. Hier is een lijst van wat ze leren:

 

  • Metafysica
  • Gedachtenbeheersing
  • Strategie voor gedragsmodificatie
  • Buitenzintuiglijke waarneming, waar twee derde van de bevolking in gelooft
  • Hypnose
  • Esoterische kennis
  • Satanisme
  • Manicheïstische theologie, begrip van de dualiteit van goed en kwaad.

 

 

Tavistock historie uitgelegd

Hoe is dit alles mogelijk? Het Tavistock-verhaal begint eind 1800, met Arthur Cherep-Spiridovich, een Wit-Russische loyalist die anticommunist was. Hij was een Russische generaal en beweerde goed op de hoogte te zijn van

 

In 1902 waarschuwde hij koningen en hertogen voor toekomstige moordaanslagen en kreeg gelijk. Hij voorspelde ook de Eerste Wereldoorlog dankzij zijn kennis over de Verborgen Hand die hij “een geheime groep van 300 Joodse families, die de wereldgebeurtenissen controleren” noemde.

 

Spiridovich emigreerde naar New York en schreef het boek ‘Secret World Government’. Hij werd in 1926 op 59-jarige leeftijd dood door zelfmoord aangetroffen in zijn hotelkamer. In werkelijkheid, vermoord door een “geheime groep Joden”. Spiridovich was de eerste die het Comité van 300 openlijk noemde.

 

Walther Rathenau, een Duits politicus, zei:

 

“300 mannen, die elkaar allemaal kennen, leiden de economische lotgevallen van het continent en zoeken hun opvolgers vanuit hun eigen omgeving.”

 

Dr. John Coleman is een Britse inlichtingenofficier die toegang kreeg tot het particulier Brits museum in Londen. Hier ontdekte Coleman de hoog geclassificeerde documenten van Tavistock. Hij schreef het boek ‘The Tavistock Institution of Human Relations”.

 

Tavistock werd in 1913 opgericht en gefinancierd door de Britse monarchie, de Milner Group, de Rockefellers en de Rothschilds. Het eerste doel van Tavistock was het creëren van propaganda om een oorlog tussen Groot-Brittannië en Duitsland te beginnen. De motivatie voor de oorlog werd ingegeven door de snelle vooruitgang van Duitsland in het overtreffen van Groot-Brittannië met economische macht.

 

Tavistock infiltreerde in Amerika door in 1913 een gecentraliseerde bank op te richten, de goudstandaard af te schaffen en vrouwen en religie te degraderen. De missie van deze groep was om de menselijke normen en waarden volledig af te breken en het gewone volk tot slaaf te maken.

 

Om het programma op te starten huurden ze Edward Bernays in. Bernays was de neef van Sigmund Freud en was de vader van de public relations. Hij geloofde dat mensen zo irrationeel en onwetend waren dat hij gemakkelijk massapsychologie kon toepassen om massa’s van mensen van bijna alles te overtuigen.

 

Bernays was een coach van Tavistock en adviseur van president Woodrow Wilson. Wilson was kandidaat en won het presidentschap met de belofte dat hij Amerika uit de oorlog zou houden, maar met de infiltratie van Bernays haalde hij het Congres over om Duitsland de oorlog te verklaren en begon hij de Eerste Wereldoorlog.

 

Aan het einde van 1912, terwijl alle Amerikanen zich klaarmaakten om Kerstmis te vieren, tekende Woodrow Wilson de Federal Reserve Act, een wet die het Federal Reserve System, het centrale banksysteem van de Verenigde Staten maakte, waarmee de Goud Standaard feitelijk werd afgeschaft.

 

In 1933 was de missie van Tavistock al voor de helft voltooid. De centrale bank van Amerika was verantwoordelijk voor de Grote Depressie en de wereldwijde financiële crisis van 2007/8. De Federal Reserve schendt de grondwet, omdat hun beleidsmakers worden gekozen door de verborgen eigenaars van de Federal Reserve, alle vergaderingen geheim zijn en geen transparantie is, over wat ze doen.

 

In 1932 zei een criticus van de Fed, Louis T. McFadden:

 

“We hebben in dit land een van de meest corrupte instellingen die de wereld ooit heeft gekend. Ik heb het over de Federal Reserve Board en de Federal Reserve Bank. Dit kwaadaardig instituut heeft het volk van de Verenigde Staten verarmd en geruïneerd door corrupte praktijken van de geldgieren die het controleren.”

 

Na de oorlogen en de oprichting van de centrale bank begon de wereld een moreel verval te zien, door wat historici de “Nieuwe Moraal” noemen of anders bekend als de geboorte van het Liberalisme. Het was president Ronald Reagan die eens zei,

 

“Als het fascisme ooit naar Amerika komt, dan komt het uit naam van het liberalisme.”

 

Wordt vervolgd met deel twee.

 

Dit eerste deel presenteert veel recente geschiedenis; vooral ouderen onder ons zullen dit herkennen uit jeugdervaringen. Het laat duidelijk zien en ervaren hoe mensen gemanipuleerd worden om te doen wat de Deep State Cabal van ons wil!

 

Als we NU niet zelf de wereld gaan bevrijden is onze toekomst somber, voedsel wordt gerantsoeneerd, net genoeg om te overleven, maar niet om te delen. In opstand komen tegen onderdrukking leidt tot uitsluiting van voedsel en verhongering.

 

Het antwoord is;

 

Wakker Worden, en opstaan om hieraan een eind te maken!

 

Onthoud dit;

 

Als we ons verstand en onze verantwoordelijkheid weggeven, geven we ook onze vrijheid weg en in wezen ons leven.

 

Bekijk deze korte video voor een dieper inzicht

Anunnaki beschaving: schokkende waarheid!