Een zelfgecreëerd probleem op zoek naar een oplossing

Middenklasse weggevaagd

Schuldgeld dat ‘schuldvrij’ uitgegeven had kunnen worden

Hulp Gevraagd

 

Een zelfgecreëerd probleem op zoek naar een oplossing

De wereldeconomie is niet op de knieën gedwongen door incompetentie, maar door opgelegde belastingen en een economisch bezuinigingsbeleid waarbij landen die een catastrofe tegemoet gaan gered moeten worden door bijdragen van de drukpers. Als de problemen alleen ‘onbekwaamheid’ zouden zijn, zou de taak heel eenvoudig zijn: concentreer je gewoon op het vervangen van de ‘onbekwamen’ door bekwame. Maar zo is het niet. Ze zijn zeer ‘competent’ in het volgen van de agenda van berekend incompetentie met als doel het creëren van een enorm probleem op zoek naar een oplossing. Het is een samenzwering om de wereld te veranderen in een totalitaire dictatuur die vanuit Israël wordt geleid door de Rothschild Khazariaanse maffia.

 

Politieke leiders zijn allemaal insiders die het script volgen van de Deep State Maffia. Geëngineerd economische implosies hebben enorme problemen gecreëerd op zoek naar een oplossing en wat wordt opgelegd is het schrappen van wat er nog over is van nationale soevereiniteit om te ‘repareren’ wat ze hebben gecreëerd. Beter bekend als Probleem-Reactie-Oplossing dat leidt tot een volgend grote stap op weg naar een totalitaire staat van Europa en de rest van de wereld.

 

De euro was nooit bedoeld als doel op zich. Het plan is een elektronische eenheidsmunt voor de wereld. De euro was het Trojaan paard om alle individuele munteenheden die eerder bestonden te verwijderen. Het plan is om de euro – en de Amerikaanse dollar – uiteindelijk naar de prullenbak te verwijzen en over te stappen op een wereldmunt met alle gevolgen van dien voor meer en wereldwijd controle.

 

Het obstakel van enorme schulden maakt het voor de wereld onmogelijk te herstellen. Dat is ook niet de bedoeling, want de marionettenregeringen zijn dienovereenkomstig geïnstrueerd.

 

Erger nog dan onbeheersbare schulden, is de toename van deze schulden. De schuld van de EU en de VS loopt in de duizenden biljoenen en werd aanvankelijk jarenlang opgebouwd tegen lage rentetarieven. Nu stijgen de rentetarieven, dus de bestaande schuld wordt hoger, waardoor de totale schuld jaarlijks met honderden miljarden euro’s en dollars toeneemt.

 

Zonder enige twijfel betekent dit: In gebreke blijven, faillissement, ultieme ineenstorting en de grootste berenmarkt in de geschiedenis.

 

De overheersende trend in de wereld wordt schuldafbouw en deflatie, dat uiteindelijk zal leiden tot wanbetaling en faillissement. Hoe dan ook, de huidige trend van toenemende schulden is onhoudbaar. En als het eenmaal onhoudbaar is, zal het leiden tot een totale ineenstorting, in een nooit eerder grootste beermarkt in de geschiedenis.

 

Sneller dan de meeste mensen denken, verliezen mensen het vertrouwen in het monetaire systeem als gevolg van investeerders die over de hele wereld het vertrouwen verliezen in valuta’s die niet langer de “veilige haven” zijn die ze ooit waren.

 

Wanneer dat vertrouwen is geschonden, wat binnenkort zou kunnen gebeuren, is de macht van de Deep State Criminelen gebroken.

 

In een één grote schuldwereld verliezen papiervaluta’s het vertrouwen, de een na de ander volgt waardoor al het andere meegaat in de afgrond; aandelen, obligaties, grondstoffen, onroerend goed, enz.

 

Wanneer valuta’s massaal instorten, wordt de hele wereldeconomie vernietigd. De meeste landen zullen ernstige pijn lijden. De middenklasse wordt weggevaagd. De manier waarop mensen leven, werken, reizen, met pensioen gaan en investeren, alles gaat veranderen. Verscheidenen op manieren die de meeste mensen zich niet eens kunnen voorstellen.

 

Middenklasse weggevaagd

De echte zorg is wat met de gewone burger gebeurt – vooral de middenklasse. Als overheden failliet gaan, komt de rijkdom en het spaargeld van alle burgers in gevaar. Grote veranderingen in het pensioenstelsel en de sociale zekerheid zijn onvermijdelijk. Pensioenfondsen zullen worden geconfisqueerd, aangevuld door enorme belastingverhogingen.

 

Dan wordt een “vermogensbelasting” geheven, t.w. een heffing op al je spaargeld en bezittingen. Alles is mogelijk. Het wordt alleen maar erger. Wanneer de valutacrisis toeslaat, zal de eerste prioriteit voor regeringen zijn het bestaande aanbod van kapitaal onder controle te houden. Allerlei nieuwe wetten en regels zullen worden ingevoerd over wat je met je eigen geld mag doen. Waar en hoe je geld wordt opgeslagen en verplaatst.

 

Er zal massale inflatie optreden wanneer al die triljoenen en triljoenen nieuw gedrukte valuta hun weg vinden naar de economie. Het zal vooral moeilijk worden voor senioren en iedereen die voor zijn inkomen afhankelijk is van de overheid.

 

Met een totale ineenstorting van de aandelenmarkt, tien keer erger dan Black Monday in 2008. Zelfs de beurskrach van 1929 gebeurde in één dag. De middenklasse zal worden weggevaagd. De echte moordenaar is het effect van dit alles op onze samenleving en onze vrijheden.

 

Om specifieker te zijn: de komende crisis zal niet alleen een bank- en hypotheekramp zijn, het zal een complete “valuta” en “onroerend goed” crisis zijn van een soort dat de wereld nog nooit heeft meegemaakt.

 

Het spaargeld van miljoenen mensen zal van de ene dag op de andere worden weggevaagd. De aandelenmarkt kan met 50% of meer crashen. Er zal een einde komen aan de manier van leven van de afgelopen halve eeuw. En dit is geen kwestie van of, maar wanneer het gebeurt.

 

Wanneer het geld vernietigd wordt, worden ook bedrijven vernietigd. Vriendschap en familiebreuk zijn de volgende, omdat voor velen het geloof in geld cruciaal is voor een vrije samenleving. Zonder geloof kun je bedrijven en handel en elk gevoel van normaliteit vergeten.

 

Helaas zullen mensen geen idee hebben wat ze moeten doen als lange rijen staan voor een geldautomaat – of als banken dicht gaan. Ze zullen geen idee hebben wat ze moeten doen als winkels geen creditcards, elektronische valuta, dollars, euro’s of wat dan ook meer accepteren als betaling.

 

Wees ervan verzekerd dat dit zal uitmonden in chaos vanwege sociale onrust, vooral in de steden. Mensen zullen heel erg ongelukkig zijn als ze op een ochtend de tv aanzetten en horen dat hun spaargeld ineens een fractie van de vroegere waarde waard heeft. Terwijl de prijs van alles zoals melk en brood omhoog schiet.

 

Schuldgeld dat ‘schuldvrij’ uitgegeven had kunnen worden

Overal ter wereld zijn overheden begonnen aan een uit de hand gelopen experiment met schuldgeld dat ze ook zelf hadden kunnen uitgeven als ‘schuldvrij geld’, zonder rente.

 

In de wereld van vandaag wordt kredietgeld in absurde hoeveelheden uit het niets gedrukt – en er wordt zoveel geld van geleend, dat het nooit kan worden terugbetaald aan schuldeisers.

 

Het kostte de VS “216 jaar om 8,5 biljoen dollar schuld op te bouwen… en dan nog maar 8 jaar om dat bedrag te verdubbelen.”

 

Regeringen zullen niet in staat zijn om ook maar iets aan deze crisis te doen, omdat ze die zelf hebben gecreëerd!

 

Echte monetaire hervormingen komen pas als een grote valutacrisis uitbreekt. En voor de meeste mensen zal dat veel te laat zijn. Dat zal pas zijn na een catastrofale crash van de onroerend goed- en aandelenmarkt, na het faillissement van tientallen financiële instellingen en nadat het spaargeld van veel mensen volledig is weggevaagd.

 

Maar er is Licht … dit is het juiste moment waarop de wereld wacht, want dit is het moment voor de implementatie van het nieuwe QFS-goud-gedekt geldsysteem, geleverd door onze buitenaardse broeders en zusters. Wees ervan verzekerd dat er een gouden tijdperk voor ons ligt!

 

Hulp Gevraagd

Als elke wakkere slechts één slaper ervan overtuigt dat planeet Aarde aan ons toebehoort, is dat voldoende meerderheid om de cabal te vernietigen en een einde te maken aan onze onderdrukking!

 

Het is nu of nooit, om planeet Aarde een vrije wereld te maken voor ons allemaal.

Bedankt!

 

Q-Anon onthult Vaticaanse Rothschild Reptielen Verbinding achter de Diepe Staat

Hun symboliek leidt tot hun ondergang!

Deze video is van onschatbare waarde. Een duidelijke, beknopte uitleg, met begeleidende visuele emfase maakt dit een zeer krachtig hulpmiddel.