Dit artikel is gebaseerd op informatie van Aartsengel Metatron

 

Terugkeer naar het Kwantum Kristallijne Domein

Neerwaartse spiraal in de Eindfase 17.500 v.Chr.

Poservelden en Kristalsatellieten

Poseida de mooiste Metropolis ooit bestaan op Planeet Aarde

De Grote Ontwaking op planeet Aarde gaat beginnen

 

Terugkeer naar het Kwantum Kristallijne Domein

Atlantis is inderdaad de ontbrekende schakel van Pangea, gelegen in het midden van de Atlantische Oceaan. De ware geschiedenis wordt hieronder in detail weergegeven. Maar let op, niet alle grote tempelkristallen van Atlantis gingen verloren. Sommigen van jullie waren zelfs betrokken bij hun redding. Deze kristallen werden gered van vernietiging en nu wordt het waarom ter herinnering aangeboden. Het is tijd je te herinneren wie je toen was, om te worden wat je bent in deze Ontwakende Tijd, t.w. je terugkeer naar het Kwantum Kristallijne Domein.

 

Atlantis was een Gouden Tijd, een prachtig tijdperk, dat werd getroffen door haar ongepast einde. Waarom nu de ware geschiedenis van die ondergang wordt verteld. Atlantis bestond meer dan 200.000 jaar. Het overgrote deel van de Atlantische tijdperken waren tijdperken van Licht! Alleen de laatste fase, de Periode van 17.500 v.Chr. tot 10.500 v.Chr. was in onze termen een Donker Tijdperk, maar leerrijk door de wijze lessen.

 

De Gouden Periode van Atlantis had het hoogste niveau van Lichtbewustheid ooit bereikt op planeet Aarde tijdens enige geavanceerde beschaving; hoger dan Lemuria, Mu, Rama of Ignacious.

 

Het is enigszins modieus geworden om Lemuria als de utopische beschaving te beschouwen, en hoewel zij een relatief kortstondige fase van hoog bewustzijn bereikten, waren de meesten in dat tijdperk niet echt in fysieke lichamen eerder in Devic-achtige etherische toestand, en werden niet geconfronteerd met moeilijkheden die het fysieke Aardse stadium vereiste. Lemuria bereikte inderdaad nooit het zeer geavanceerde niveau dat bestond in die Gouden Fase van Atlantis van 40.000 BC tot 18.000 BC.

 

Nu is het tijd Atlantis te herdenken, en gedenk dan niet alleen haar trieste ondergang! Het was slechts een korte periode van deze prachtige antediluviaanse wereld. Die niet vergeten mag worden. Er valt veel te winnen door de laatste fase te begrijpen.

 

Atlantis is een groot Hologram-achtige les, met veel herinneringen en niet uitsluitend genezing. Het kan voor velen een noodzakelijke reiniging worden, en voor anderen misschien een weldadige versterking. Een herinnering aan de tijd waarin jullie in wijsheid en harmonie leefden.

 

Ongeacht jullie rol in Atlantis, heeft 70% van iedereen die nu op Aarde is, Atlantis fysiek ervaren. Sterker nog, velen van jullie hebben echte leefvormen ervaren, verbaast je dat?

 

Neerwaartse spiraal in de Eindfase 17.500 v.Chr.

Dat was de tijd waarin de Utopisch Gouden Eeuw wegviel en Atlantis zich opsplitste in 5 eilanden. De drie grote eilanden stonden bekend als Poseida, Aryan en Og. De twee kleinere eilanden vielen onder de heerschappij van het Arisch ras en stonden bekend als Atalya en Eyre. Toen Atlantis uiteenviel, werd de welwillende regering in fasen vervangen door een Koninkrijk in wat in onze huidige termen Confederatie van Staatsregeringen wordt genoemd, die elk eiland op zich bestuurde.

 

Er ontwikkelde zich een soort aristocratie die bestond uit twee tegengestelde ideologieën. De twee belangrijkste componenten waren de Atla-Ra Wetenschappers en het priesterschap van de “Wet-van-Eén”, voornamelijk gevestigd op het eiland Poseidon. Het andere Arische Ras, was gevestigd op het eiland Arisch. Het eiland Arisch was het dichtst bevolkt en oefende invloed en politieke controle uit over Og, Antalya en Eyre.

 

Ten tijde van Atlantis was het eiland Poseida het krachtigste vortex portaal van de planeet. De Poseida groepering en het Eiland herbergden de Tempel van Genezing, de Tempel van Geluid, de Tempel-van-Eén, de Tempel van Regeneratie en de Tempel van Kennis.

 

Poseida huisvestte de meest voorname centra voor hoger onderwijs. Deze werden op Poseida geplaatst vanwege de gunstige ligging binnen de Geodetische Rasters en de nabijheid van heilzame elektromagnetische energieën die omhoog spiraalden vanuit de kern van de Aarde.

 

Er stroomde een ongelooflijk sterk geneeskrachtige bron op Poseida, vlakbij de Tempel van Genezing, en de wijsheid ervan leidde tot de mythen over de “Bron van de Jeugd” die door de inheemse volken van Florida zijn doorgegeven. Dit water stroomt tegenwoordig in de oceanen bij Bimini.

 

Poseida was ook het hoofdkwartier en de kern van het Kristallijn Energienetwerk en het Interdimensionale Tunnelsysteem. De meest geavanceerde, complexen en mooiste Kristallen bevonden zich hier. Deze waren van Arcturiaanse en Sirius-Pleiadeaanse makelij, een levend amalgaam van vele Kristallijne vormen die een legering bevatten van platina en goud.

 

De kristallen werden ondergebracht in prachtige tempels, sommige gebouwd van marmer, andere van kristallen platen van beryl, korund en diamant. De stad Poseida was de hoofdstad van het eiland en werd de Smaragden Stad genoemd. Haar Bio Plasmic veld werd geprojecteerd in een glinsterend gloeiend Aurora van Smaragdgroen dat mijlenver zichtbaar was.

 

Met Arcturiaanse technologie hadden de Atlantiërs de groei van Kristallen in elke structuur en essentie geperfectioneerd, vergroot met versnelde groei in ondergrondse kristalbedden van Arkansas, Tibet en Brazilië. Dat waren Atlantische Kolonies die toegankelijk waren via hun “Interdimensionaal Tunnelsysteem”.

 

Poservelden en Kristalsatellieten

Door heel Atlantis werden Krachtnetwerkkristallen, “Posers” genoemd, driehoekig geplaatst en verbonden door een gelegeerde goudachtig-koperen staaf onder een bolvormige koepel die gekanteld kon worden om specifieke stellaire, zonne- en zwaartekracht energiegolven te ontvangen. Dit was het systeem dat gebruikt werd om huizen, kantoren, media, theaters, fabrieken, medische centra, scholen en bedrijven van energie te voorzien.

 

Het Poser Systeem werd in elk bouwwerk geïnstalleerd met kristallen van verschillende afmetingen voor ontvangst van energy. Het Poser Systeem was ook in staat om gespecialiseerd gebroken licht te ontvangen en het te voeden in het Ley Energie Systeem voor gebruik in het Interdimensionale Tunnelsysteem en om Kristallijn Licht te voeden in begeleidende aardstromen om de frequentie te verhogen tot een semi-bewust elektromagnetisch Plasmic veld van positieve energie, dat in staat is om spirituele frequenties vast te houden.

 

Een grote Kristallijne Satelliet, gerefereerd als de “Tweede Maan” van Atlantis, zweefde boven in de lucht dat ontving, versterkte en reflecteerde geraffineerde energie terug naar de Kristallen voor verschillende heilzame doeleinden. Dat ondersteunde zowel de Posers als de Meesterkristallen die in de Tempels werden gebruikt.

 

Gespecialiseerde energievelden werden geprojecteerd in landbouwgebieden en gebieden waar Kristallen groeien om de groei te versterken en te versnellen, maar ook in universiteiten, ziekenhuizen, scholen, kantoren, fabrieken en werkplekken om een gevoel van welzijn te creëren om werknemers en studenten energie te geven. Meer over deze “Tweede Maan” in een later essay.

 

De Tempels waren verbazingwekkende werken van heilige geometrie en verbluffende architectuur. Veel van de grote Tempels waren bedekt met een koepel van geprojecteerd Kristallijn versterkt Licht, min of meer als een gloeiend Krachtveld.

 

Anderen bevonden zich in piramides die onder zeer specifieke hoeken waren geplaatst. De energievelden die projecteerden licht zowel boven de bolvormige koepels als de piramides van verschillende kleuren en gloeiden dag en nacht als een Aurora. Deze waren verschillend, afhankelijk van het doel van het tempelcomplex, hun kleuren waren duidelijker zichtbaar in de nacht.

 

Sommige tempels projecteerden koepels en velden van trillend licht en galmende geluidsfrequenties die zintuigen en chakra’s versterkten; anderen versterkten het ontvankelijke leervermogen van de geest, terwijl sommigen zelfs multidimensionaal bewustzijn, communicatie en transport mogelijk maakten.

 

De piramidevorm was voornamelijk voor multidimensionale ontvangst en transmissie. De koepelsferen versterkten het ontvangstgebied voor specifieke doeleinden. De meeste grote bevolkingsgebieden en steden tijdens de Gouden Eeuw van Atlantis hadden Kristallijne Krachtkoepels van Plasmic Veldenergie.

 

Als je deze van een afstand bekijkt, lijken deze Energie-plasmavelden alsof ze van massief glas zijn, ze zijn echter niet massief, maar Subatomair Plasma, samengesteld uit wat Bio Plasma wordt genoemd. Gereguleerd door een verbazingwekkend gloeiend platina kristal van de Bio-Plasmic Interface. Het kristal zelf was transparant, maar het veld dat het projecteerde was een soort lichtgevend platina.

 

Poseida was de mooiste Metropolis ooit bestaan op Planeet Aarde

Elk van de 12 Meesterkristallen was verbonden met een netwerk van Satellieten. Na de Tweede Zondvloed had alleen de hoofdstad Poseida een volledig Kristallijne Energiekoepel en deze had een ongelooflijk smaragdgroene kleur.

 

Vóór de zondvloed van 17.500 v.Chr. hadden de meeste grote steden, waaronder de hoofdstad van het eiland Aryan, dergelijke energiekoepels over hun contour. Degene in Aryan straalde zacht robijnrood.

 

In de Gouden Eeuw van Atlantis waren de piramides drie- of vierzijdig, afhankelijk van hun nut en meestal gemaakt van marmer, graniet en complexe kristallen. De driezijdige piramides werden gebruikt als antennes om energie op te ontvangen en te versterken om deze in het Poser Raster te voeden teneinde huizen en fabrieken van energie te voorzien en energievelden te creëren voor verschillende nutsvoorzieningen.

 

De Kristallijne Satelliet werd gebruikt om de neigende Stellaire Energiegolven te reflecteren in meer dan 100 Driehoeks rasters. Opgesteld in concentrische driehoek patronen over de hele Planeet. Zij vestigden een hemisferisch Netwerk van Kristallijne en Elektromagnetische Energie, die bevolkingscentra in Atlantis, Amerika, Afrika, Mediterraan Europa en Zuid-Amerika van energie voorzag; en ook om weerpatronen en getijden te moduleren.

 

De gebieden Mongolië en Tibet maakten ook deel uit van dit complex, verbonden door Interdimensionale Ley tunnels.

 

De vierzijdige Piramiden waren in wezen Tempelcomplexen die als volledige Octaëders waren opgesteld en werden gebruikt voor Genezing, Leren, Regeneratie en Spirituele doeleinden. Deze waren niet driehoekig en over het algemeen gebouwd op heuveltoppen of langs kustlijnen om zowel Tellurische als Hemelse Energieën te ontvangen.

 

De “Wet-van-Eén” noodzaak van Poseida waren toegewijde spirituele mensen en streefden naar gelijkheid onder de mensen en eenwording in Zelfstandigheid. Hun samenleving was vrouwelijk matriarchaal in de zin van “verzorgend”. Ze waren niet op zoek naar macht, maar naar harmonie.

 

Hun Auravelden waren overal zichtbaar. De fasen van Spiritueel Meesterschap waren onmiddellijk zichtbaar door de kleuren en de grootte van de Aurisch Mer-Ka-Na. De allerhoogste onder de Atla-Ra straalden Mer-Ka-Ra uit, de energie van Avatar.

 

Zij waren in staat om in volledig bewustzijn van Multi-Dimensionaliteit te werken, zich naar believen te manifesteren en te regenereren. Als zodanig kunnen ze niet echt vergeleken worden met de huidige Mens, hun lichamen waren lichtgevend en de mate van fysieke manifestatie was veel minder dicht dan die van de Mens in het huidig Tijdperk.

 

In de Mer-Ka-Na en Mer-Ka-Ra configuratie beschouwden de Meesters van de Atla-Ra zichzelf niet echt als van de Aarde. Het Mer-Ka-Ra veld van de Avatar, zelfs in fysieke manifestatie in 3D, was voornamelijk op Aarde via de 12de Dimensie. Zij hadden heel weinig voedsel nodig omdat hun lichamen Bio-Plasmatisch van aard waren. Dit ondersteunde hun levensduur, voorbij Lineaire Ruimte en Dualiteitstijd.

 

Alhoewel veel technologie en levenskwaliteit verloren is gegaan in de voorafgaande twee ontbindingen van Atlantis; de eerste in 58.000 VC, de tweede in 17.500 VC, bleef hun technologie nog steeds op een geavanceerd niveau. De harmonie die in de Gouden Eeuw van Atlantis werd ervaren, volgde echter een neerwaartse spiraal na het uiteenvallen in eilanden in 17.500 v.Chr. toen de eilanden uitgroeiden tot afzonderlijk bestuurde entiteiten, wat direct na het uiteenvallen leidde tot zeer verschillende ideologieën in de aanvankelijk chaotisch en moeilijke periode van wederopbouw.

 

Poseidon bleef binnen de contingentie van de Spirituele Wet-van-Eén, terwijl de mensen van Arisch geleidelijk in de ban raakten van Macht en Materialisme.

 

Poseida en de Atla-Ra waren een zeer gedisciplineerd en geëvolueerde sekte van Wetenschap priesters die de technische wijsheid en expertise bezaten om de Kristallen Krachtrasters te beheren.

 

De Wetenschappelijke Priesters werden de Atla-Ra genoemd. De Atla-Ra bewaarden de hoogste criteriums van Bewustzijn en waren in staat om te blijven vibreren op zeer hoge frequenties van Bewustzijn, op en boven het niveau van het 12e Dimensionaal Licht en Energie. Zuiver en resonerend met het ware “Eenheid” concept van de Schepper/God. Zij onderhielden Hoger Dimensionaal telepathisch contact met hun geavanceerde Ruimtebroeders van de Plejaden, Arcturius, Andromeda en Sirius.

 

De Atla-Ra Priesters waren zeer gedisciplineerd, gerespecteerd, traditioneel en afgescheiden, boven en vrijgesteld van Regeringscontrole, ze behielden daardoor de kennis en het senior management van Kristaltechnologie, voornamelijk dankzij de wijze en de welwillende Priesters.

 

De Wetenschappelijke Priesters van Atla-Ra waren zowel mannelijk als vrouwelijk en hadden een bovenmatige levensduur, zowel door regeneratie van geestkracht als door de technologie van de Tempel van Verjonging.

 

Velen leefden 6.000 jaar in dezelfde biologie, sommigen zelfs 12.000 jaar! Dienovereenkomstig werd hun technologie bewaard door deze Heilige Sectie. Veel briljante zielen bevonden zich onder hen. Zoals wezens die je kent als Galileo, Isaac Newton, Einstein, Tesla, Edison, Marcel Vogel en DaVinci. Zij behoorden allemaal tot de Atla-Ra. die zeer lange levens leefden.

 

Velen van jullie, vooral kunstenaars, herinneren zich de hoofdstad van Atlantis op het eiland Poseida. Het werd de “Smaragden Stad” genoemd vanwege het gloeiende groene koepellicht dat eroverheen werd geprojecteerd. Sommige kunstenaars hebben interpretaties van de stad gemaakt die vrij accuraat zijn. Het was een prachtig wonder van Architectuur, Cultuur en Techniek, verreweg de mooiste metropool die ooit op planeet Aarde heeft bestaan.

 

Het was adembenemend mooi. De stad, die net als de omringende staat Poseida werd genoemd, bestond uit een reeks concentrische muren en werd omringd door stromend zeegroene waterkanalen. Het stond vol met prachtig gebouwde tempels, universiteiten, theaters en musea. Helemaal in het midden lag een heuvel, met bovenop de heuvel de majestueuze en adembenemende Tempel van Poseidon, die van overal in de Heilige Smaragdgroene stad zichtbaar was.

 

In de tempel stond een massief gouden beeld van Poseidon, de god van de zee, waarop hij zes gevleugelde paarden bestuurd die gemaakt waren van buitenaards platina. Het beeld was versierd met kostbare edelstenen in alle kleuren en soorten.

 

De tempel was achthoekig en langs elk van de acht muren waren convexe kasten met verhogingen voor verbazingwekkende kristallen die elk drie en halve meter hoog waren en gloeiden als transparante diamanten.

 

Poseida was de minst beschadigde van de grote Atlantische Steden na het uiteenvallen van dit oorspronkelijk continent in eilanden in 17.500 voor Christus, behield het steeds een hoge frequentie en levenskwaliteit.

 

Wordt vervolgd in deel 2

 

 

 

De Grote Ontwaking op planeet Aarde gaat beginnen

Dit moment in de geschiedenis is buitengewoon omdat dit het begin markeert van de langverwachte ontwaking van de aardse mensheid. Het luidt in een bewust evolutionaire sprong naar algehele bevrijding van onze planeet en het begin van een nieuw gouden tijdperk.

 

Het is belangrijk dat de hele wereldbevolking achter deze overwinning staat om te voorkomen dat negatieve krachten ergens in de toekomst terugkeren naar planeet Aarde om de bevolking opnieuw te onderdrukken en slaaf te maken.

 

Het is cruciaal diepgaand onderzoek te doen naar wat werkelijk gebeurde in de oudheid, zodat ieder zelf het Licht ziet en doorgeeft aan anderen.

 

Het is onze bestemming van Licht en Bewustzijn vervuld te zijn en voor altijd vrije soevereine wezens te blijven.

 

De doorbraak komt, op een van beide manieren,

  • de ineenstorting van het fiatgeldsysteem en of
  • massale ontwaking van de meute.

 

Onthoud;

De wereld wordt niet vernietigd door hen die kwaad doen,

maar door degenen die toekijken zonder iets te doen!

 

Voel je vrij dit artikel en je gedachten over wat geschreven is te delen.

 

Abonneer je gratis op ons dagelijkse Final Wake Up Channel op Telegram en onze website, zonder verborgen commerciële belangen.

Het is onze taak iedereen op onze kosten op de hoogte te houden.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

https://finalwakeupcall.info/

Het is begonnen en niemand kan het stoppen!

Dolores Cannon

We zitten midden in een diepgaande verschuiving en het valt niet te ontkennen dat de afgelopen jaren ongekende gebeurtenissen en veranderingen op onze planeet hebben plaatsgevonden. Het is een tijd van zowel chaos als transformatie en het is normaal om een gevoel van onzekerheid en af gescheidenheid te voelen. Maar, mijn vrienden, laat me je verzekeren dat te midden van deze chaos een krachtige kans ligt voor groei, ontwaking en eenheid.