De Noodzaak massaal wakker te worden

 

De Illuminatie controleren de wereld:

De wereld wordt geregeerd door de illuminatie een elitegroep van psychopaten die eigenaar zijn van de banken, grote Multinationalsilluminopoly, die regeringen en de media controleren. Voor winstbejag financieren ze beide kanten van oorlogen, en manipuleren de media voor instemming van het publiek.

 

De convergentie van verschillende factoren; o.a. het einde van de Amerikaanse Petrodollar als ‘s werelds reserve munt, de opkomst van de BRIC’s Development Bank, de Chinese AIIB, en hun nieuwe Cross-Border Inter-Bank Payment System (CIPS), ondersteund door overeenkomsten t.b.v. directe handel tussen vele naties met uitzondering van de Verenigde Staten en Japan, zal nu het gebruik van de Amerikaanse dollar voor de internationale handel zoveel mogelijk worden vermeden, dat zal uiteindelijk de volledige ineenstorting veroorzaken van de particuliere Federal Reserve Bank, alle grote centrale banken, en de franchisegever de RKM gecontroleerde City of London.

 

Laten we eerlijk zijn de wereld heeft dit soort frauduleuze meesters niet nodig, dat steunt op het systeem van menselijke slavernij en I.O.U.-obligaties voor het betalen van de schulden waaraan het volk part nog deelheeft. – George Carlin legt in 3 min. uit wat ons is afgenomen.

Dus de vraag is wat is het volgende?

 

De Gouden standaard:

Verwacht dat de RKM gecontroleerde centrale banken ons de goudstandaard zullen opdringen, omdat ze inmiddels het grootste deel van het goud in de wereld hebben gestolen. Het is de enige manier waarop ze nu obscene winsten kunnen maken, tenminste als ze erin slagen de goudwisselstandaard t.b.v. de wereldhandel in te voeren.

Marine_Corps_Silver_DollarDe Amerikanen en Mexicanen beseffen hopelijk nog dat hun eigen nationale munt respectievelijk de zilver dollar en de peso is, uitgegeven door de eigen mensen voor het volk, en deze niet kunnen worden uitgegeven door een particuliere centrale bank, voor w.b.t. de US Silver dollar die inmiddels gereed is voor de handel. De RKM heeft door middel van JP Morgan de zilvermarkt onder controle, dus is er geen kans ze te verslaan met hun eigen spel, maar er is wel een mogelijkheid de Federal Reserve en de centrale bankiers van de wereld uit te sluiten, en hun schulden te weigeren. Het banksysteem zal drastisch veranderen door het munten van echt geld door het volk voor het volk in combinatie met een transparant betalingssysteem op basis van blok keten technologie.

Als China de Yuan gesteund door goud uitgeeft, is de RKM verloren. Het lijkt bijna zeker dat iedereen de cabal op deze manier wil uitsluiten. Echter, de RKM heeft reeds een andere vluchtweg gemaakt, eentje waarover velen van ons misschien niet over hebben nagedacht. De RKM zal gewoon doorgaan, en hebben inmiddels hun toekomstige activiteiten op China gericht, zelfs met toestemming van de Chinezen.

 

De elites verre van uitgeroeid:

Sinds 1928, zijn de FED aan de Chinezen een enorme hoeveelheid goud met rente schuldig, maar ondank de gemaakte en ondertekende overeenkomsten zijn ze hun verplichtingen nooit nagekomen, waarvoor Neil Keenan hen heeft aangeklaagd en een Biljard dollar in compensatie kreeg toegewezen met de teruggave van al het gestolen goud, waarop de FED als bescherming hun eigen faillissement aanvroeg. Uiteindelijk werd de FED door de rechter opnieuw veroordeeld de overeenkomst na te komen. Met een helder inzicht in hun manier van crime denken, lijkt het waarschijnlijk dat de FED de Chinezen een deal hebben aangeboden die ze niet kunnen weigeren; help ons om een ​​op goud-gebaseerd monetair systeem in te voeren en wij zullen dan een winst genereren die jullie stoutste dromen te boven gaan.

 

devilheadDus het kan nogmaals hetzelfde oude verhaal worden, de Goede Jongens vangen de boeven, de boeven doen ze een aanbod dat ze niet kunnen weigeren, en de Goede Jongens worden medeplichtig in de misdaad nadat deze is gepleegd, en raken zo verwikkeld in het web van leugens. – Blijkbaar, volgens de MSM, hebben de Chinese ingestemd met de invoering van het gouden standaard systeem, en de Khazarians hebben zich inmiddels verplaatst naar China.

 

Nu, is de vraag van de advocaat van de duivel; liegen de Chinezen al over het feit of de WDS-oudsten met hun gigantische goudreserves echt onafhankelijk zijn, of zijn ze deelgenoot in deze nieuwe misdaad in samenwerking met de cabal? Het WDS Goud, dat was beloofd aan het volk te worden teruggegeven voor doelen als, humanitaire hulp, nieuwe ontwikkelingen, verbeteringen in de infrastructuur, en last but not least de eliminatie van honger en armoede in de wereld, is waarschijnlijk een illusie geworden die te aantrekkelijk is om waar te zijn? Hopelijk weet Neil Keenan het antwoord hierop, om de wereld de waarheid te vertellen?

 

Zo niet, is het realistisch te denken dat de Chinezen ook hebzuchtig zijn en het geld liever zelf incasseren, ongeacht de voorgenomen goede bedoelingen? Ze kunnen stellen dat de FED hun goud heeft gestolen en het hen in de eerste plaats ten goede komt o.a. ook als compensatie op de Amerikaanse T-Bond schulden, die werden gekocht in ruil voor lucratieve handel, en dat deze alsnog eerst rechtmatig moet worden gecompenseerd door goud, waardoor op deze manier de rest van de wereld een illusie armer is geworden.

 

Alles weer opnieuw hetzelfde:

All over againDus in plaats van dat ze worden gedekt door de VN, IMF, Mossad en de CIA, beschermt de Khazarian maffia zich nu achter de honderd duizenden tonnen goud in handen van de Chinezen, en incasseren daarover duizenden procenten aan winst in dit proces, als iedereen in de wereld zich haast om goud, en goud gedekte valuta te kopen. – En, zoals reeds was gepland, zal dat de US-dollar zich vernietigen en de waarde van zilver valuta’s zoals de Amerikaanse Silver Dollar in de secundaire markten doen stijgen. Met als resultaat dat het bescheiden zilver een nog vele malen groter percentage aan winst behaalt dan goud!

 

Binnenkort zal er geen andere oplossing over zijn, behalve dan het opzetten van een nieuw monetair systeem. Het merendeel van de BRICS-landen en AIIB leden hebben al in het geheim besproken dat de diverse nieuwe valuta’s zullen worden gekoppeld aan goud, zilver en grondstoffen als steun voor hun valuta.

 

Terwijl de Khazarians het belang van zilver als valuta hebben verwaarloosd, hebben de Amerikanen dat niet, zij hebben het recht en de bevoegdheid om zilver dollars uit te geven als wettig betaalmiddel, ze zijn in een uitstekende positie om zich te ontrukken aan hun slavernij, en zo worden ze weer het lichtend voorbeeld voor de rest van de wereld.

 

Ons belang:

Het is in ieders belang, de rest van de wereld te laten weten hoe hun individuele bestaansidentiteit werd veranderd in een Mountain of debtonderneming die teniet moeten worden gedaan, om de oorspronkelijke legitieme identiteit terugkrijgen, dat het recht geeft de verloren nationale valuta de Zilver dollar uit te geven, om daarmee zichzelf te bevrijden uit de slavernij. – Wij, mensen zijn onschuldig en niet verantwoordelijk voor alle gepleegde misdaden en de door RKM doelbewust gegenereerde schulden, en ook de Chinezen en de Russen hebben bedrogen. – Laat dit de wereld weten!

 

De enige reden dat mensen belasting betalen is omdat de RKM Banksters de samenleving hebben getransformeerd in hun eigen politiestaat met het gerechtelijk systeem in hun “eigendom”, dat het vermogen geeft ongebreidelde macht uit te oefen, gefinancierd door de gestolen rijkdom van het volk, met het doel de wereld volledig onder controle en in hun macht te houden, bereikt door te dreigen met gevangenisstraf om naleving af te dwingen.

 

Hoe te zegevieren:

Het is alom bekend dat het aantal dagen voor de centrale banken en de RKM Wereldhegemonie geteld zijn, het einde komt Triumph of humanityinzicht zodra veel meer mensen wakker worden. Alleen door het bundelen van onze krachten zullen we in staat zijn om deze criminele maffia gangsters uit te roeien, en voor het volksgerecht te brengen. Ze terroriseren al eeuwenlang het volk, en in het bijzonder gedurende de laatste honderd jaar nadat de Federal Reserve werd opgericht in 1913.

Hun crimineel systeem is door betrouwbare bloggers op het internet volledig blootgelegd, en deze kennis verspreidt, waardoor de massa in staat is gesteld de feiten met elkaar te verbinden om de belachelijke en extreme hoeveelheid aan leugens en bedrog te te zien en te herkennen. Deze Satanische pedofiele-massamoordenaars, kind-offerende-dictatoriale-psychopaten controleren de wereld hiërarchie van hoog tot laag dat op straatniveau zichtbaar is, d.m.v. hun controle over overheden, gemeenten, lokale politie, en diensten.

 

De laatste vraag is: hoe lang zal de massa nog toestaan ​​dat dit wordt voortgezet voordat de Khazarian Maffia Babylonisch banksysteem en schuldslavernij bedacht en uitgevoerd door oude Luciferian occulte meesters hun leven helemaal vernietigt met met inbegrip van alles waarvoor ze hebben gewerkt, het milieu en de soevereiniteit van hun natie?

 

En als de massa wakker is geworden, moeten de gezamenlijk gecoördineerde acties beginnen. Als we onafhankelijk willen zijn zonder onderdrukking, moeten wij met ons allen vechten om zelf deze Maffioso uit te roeien, anders gaat hetzelfde verhaal van slavernij en onderdrukking opnieuw beginnen!

 

De grootste zwendel in de geschiedenis van de mensheid in 7 minuten