Lees: Het laatste nieuws van de Khazarian frontlinie, aan het einde:

Met de reactie van ANONYMOUS omtrent Neil Keenan 

Criminele TBTF-instituten Ruineren de Economie

Super-Bubbels:

In de jaren 1930, produceerde de Russische econoom Nicolai Kondratieff een theorie, die uitlegde dat echt moeilijke tijden in grote cycli komen, zgn. “Super-Bubbels” genoemd. Deze super-bubbels zijn meestal samengesteld uit verschillende kleinere of normale bubbels. – Interessant is dat Kondratieff stelde dat economische cycli krachtiger zijn dan de overheid. En dat terwijl de overheid de impact van een kleinere “normale” bubbel kan veranderen, het hulpeloos is in de nasleep van een echte “Super-Super BubbleBubbel.” De realiteit is, dat centrale bankiers gedurende jaren, zelfs decennialang de economische situatie kunnen controleren. Ze kunnen financiële verwoesting uitstellen, maar niet voorkomen dat het gebeurt. Zoals Kondratieff meldde; regeringen kunnen niets oplossen, omdat de echte economische cyclus zijn beloop heeft, ongeacht wat wordt ondernemen.

 

Volgens Kondratieff, zijn de verrichtingen van overheden een hopeloze schertsvertoning. Echte welvaart kan niet komen totdat al het “vergif” uit het economisch systeem is verwijderd. Het gevolg van het onderschatten van deze cycli is catastrofistisch, en is een kracht die veel malen sterker is dan centrale banken kunnen controleren.

 

Aspecten van lange golftheorieën:

Een van de onmiskenbare aantrekkelijke aspecten van langgolftheorieën is dat het mogelijk maakt een eenvoudige interpretatie te geven van wat anders complex is. Aan de andere kant, verklaren de lange golftheorieën vaak heel weinig, nog minder in gemanipuleerde markten wat het geval is in de economie gedurende de afgelopen 40-jaar.

 

Om preciezer te zijn; Kondratieff geeft bijvoorbeeld nooit een bevredigende verklaring waarom om de 50/60 jaar het kapitalisme deze krimping moet ondergaan. De vraag is dus gerechtvaardigd; wat bepaalt cycluslengte, en nog specifieker wat zijn de onderliggende oorzaken van de cycli? Waarschijnlijk zijn er geen, omdat de meeste ervan vaak veel meer psychologisch dan economisch zijn.

 

Totaal willekeurige processen kunnen een reeks resultaten genereren die achteraf cyclisch lijken. In feite zijn ze dit niet. Een willekeurige serie is per definitie zonder een patroon. Patroonherkenning is een sterk ontwikkeld vermogen van het menselijke ras. Ongetwijfeld heeft het tijdens een lange evolutionaire geschiedenis vele malen haar ​​waarde bewezen. Sommigen zien patronen die niet bestaan, maar toch worden die erkend als waardevol.

 

Gedurende de laatste 40 jaar werden een reeks financiële zeepbellen gevoed door overheidsbestedingen en gemakkelijk geld, gecreëerd door de centrale banken die hun macht hebben misbruikt om geld te drukken als afwending van financiële verwoesting. Maar op eens, is te veel geld gedrukt en in de economie gepompt die zich niet verbetert. Als bewijs vergelijk de wereld van nu met die van 2008, en zie dat steeds een ernstige recessie heerst.

 

De economie:

Denk terug aan de 2000-2001 technologie crash, die de markten liet tanken. Beleggers werden verpletterd. De economie wankelde op de rand van totale ineenstorting. En wat is er gebeurd? De overheid haastte zich met het invoeren van lage economyrentevoeten, het pompen van geld in de economie, dat een ongekende en onhoudbare vastgoed-boom aanwakkerde. Natuurlijk spatte de huizenbubbel uit elkaar, wat resulteerde in de kredietcrisis van 2008-2009, die de oorzaak werd van de wereldwijde financiële instorting. En nu acht jaar later, is de wereldeconomie nog verder verslechterd, terwijl de volgende crash binnenkort kan worden verwacht, waarschijnlijk nog dit jaar, mede afhankelijk van wie het Witte Huis betreedt?

 

Alle markten zijn gemanipuleerd, volgens de Kondratieff theorie hadden de bubbels al in 2008 moeten springen. Nu met nog verder opgeblazen markten, kan elk moment een wereldwijde crash optreden. Alle signalen zijn zichtbaar dat de centrale bankiers met hun geldcreatie en negatieve rente geen ander gereedschap over hebben, het ziet er naar uit dat ze de controle verloren hebben, dat maakt de situatie nog gevaarlijker.

 

Tenminste 43 landen uit alle hoeken van de wereld hebben enorme hoeveelheden geld in de wereldeconomie gepompt, het beeld is inmiddels duidelijk. Massieve bailouts en triljoenen in stimuleringsgelden voorkwamen niet dat de wereldeconomie instort.

 

Toen de onroerend goed bubbel in 2007/08 uit elkaar spatte, veroorzaakte dat de kredietcrisis en die leverde de oorzaak voor de wereldwijde financiële instorting van 2008-2009. De beurs daalde met 50%. Beleggers verloren 3,2 biljoen dollar of meer. Langdurige financiële pijlers zoals Lehman Brothers en Bear Stearns verdwenen uit het straatbeeld. Voor een tijdje, leek het alsof het hele systeem zou instorten. Honderden banken gingen onder, die moesten worden gered. – De overheid ondernam alles om de situatie te redden.

 

Maar hun oplossing was een noodverband. Het stelde alleen het onvermijdelijke uit: een lange en diepe marktdaling, die ongekende hoeveelheden rijkdom uitwiste uit de wereldeconomie. – Nu, portretteren overheden het reddingsplan als hun succes. En ja hoor, mensen waren ontspannen en zelfs begonnen zich weer zelfverzekerd te voelen. Vervalste rapporten over de economische sterkte werden in alle toonaarden door de media uitgestraald, maar in reële termen klom de markt niet zoals werd verwacht en gerapporteerd. Nu is het feest over, en is het vertraagde einde van de Kondratieff-cyclus gearriveerd.

 

Staatsobligaties:

Het nieuws dat een paar jaar geleden ondenkbaar zou zijn geweest, wordt nu beschouwd als routine. Bijvoorbeeld, het rendement op 10-jaars Duitse Bonds – het Europese equivalent van de 10-jarige T-Bond in de U.S. – is gedaald tot een laagterecord van 0,033%.

 

negative bond yieldsMet andere woorden, de benchmark voor overheidsschuld van een van ‘s werelds belangrijkste economieën levert minder op dan een half procent. En analisten geloven dat het binnenkort 0% kan worden. En hier is het dan: Duits Benchmark Bond Rente Duikt onder núl procent. – 10-jarige bond opbrengsten gaan naar negatief territorium en markeert een mijlpaal in de vlucht van beleggers naar veiligere activa.

 

Natuurlijk kelderen de rendementen op Europese soevereine obligaties dankzij het massale QE-versoepelingsprogramma van de ECB. Dit kwantitatieve versoepelingsprogramma heeft tot nu toe meer dan € 1 biljoen aan obligaties opgekocht. Het QE-programma van de ECB is, op relatieve basis, officieel groter dan dat van de Verenigde Staten of Japan. En, staat op het punt nog groter en beschamender te worden.

Tegenwoordig, koopt de ECB ook alle Europese bedrijfsobligaties op;

 

“De Europese Centrale Bank drukt nu geld om junk bonds te kopen.”

 

Terwijl, het RKM-kartel op het laatste been loopt, kunnen ze de goud en zilver bull-markt niet meer stoppen, mede vanwege het feit dat soevereine schulden veel te groot zijn geworden, het zal onmogelijkheid zijn het monetaire systeem nog veel langer overeind te houden.

 

Het financiële systeem van de EU schudt op haar grondvesten en staat op instorten. Het laatste rapport van de BIS in Zurich meldt dat internationale banken in het laatste kwartaal van 2015 de kredietverlening aan de EU met $ 276 miljard hebben gekort.

 

De krimp tussen eind september en eind december 2015 werd voornamelijk gedreven door een $ 276 miljard daling aan grensoverschrijdende vorderingen op landen van het eurogebied,

 

De failliete EU zal niet in staat zijn om zo’n enorme reductie van geld te overleven. Dit zou de reden voor RKM – George Soros kunnen zijn zich op goud te concentreren, als hedge tegen de financiële onrust in de VS en de EU.

Reken erop dat goud binnenkort currency gaat worden.

 

Japanse staatsobligaties:

Een internationaal belangrijke creditratings agency Fitch, heeft de Japanse kredietwaardigheid gedegradeerd “van stabiel naar negatief.” De reden? Tokyo heeft een lege kas. Fitch vreest dat Japan niet in staat zal zijn haar schuldenberg te financieren.

 

Het hamsteren van miljarden euro’s en goud:

Wat is er misgegaan? De onbedoelde gevolgen van het massale QE-versoepelingsprogramma’s van de ECB worden steeds Executives Hoarding goldduidelijker. Eerder dit jaar, maakte Munich Re – op een na ‘s werelds grootste herverzekering-firma – publiekelijk bekend dat het goud en geld hamsterde als gevolg van de negatieve rente van de ECB. Nu is bekend, dat een van de grootste banken van Duitsland binnenkort hetzelfde gaat doen. Volgens nieuwsdienst Reuters, overweegt de Commerzbank het “hamsteren miljarden euro’s in haar kluizen” in plaats van de ECB te betalen om het te bewaren.

 

Deze ideeën komen niet van goudbugs, radicalen, of aanhangers van complottheorieën. Ze komen van directeuren van grote bedrijven. Als deze mensen overwegen contant geld en goud te hamsteren, wees ervan overtuigd dat er genoeg anderen zijn die hetzelfde denken en doen. Maar dit gebeurt niet alleen in Europa, ook in Japan.

US Debt Clock toont: Bij de huidige dollarkoers is de zilverprijs $ 813 per ounce. – Fysiek zilver is een heel veel meer waard dan $ 17 per ounce. En dat is een keihard féít.

 

 

Negatieve rente:

Pensioner hoardmoneyNegatieve rentetarieven verhogen de risico’s voor het financiële stelsel en de wereldeconomie. De winstgevendheid van banken crashen als gevolg van de lage rentetarieven en dwingt hen om meer risico’s te nemen.

 

Spaarders en gepensioneerden, worden financieel geveld. En zonder spaargelden, zijn er geen investeringen en groei in de economie. Maar de grootste ramp treft de pensioensector. Vrijwel alle pensioenfondsen zijn ernstig onder gefinancierd, vooral als realistische rendementen worden berekend. Pensioenfondsen houden drie belangrijke investeringen: aandelen, obligaties en vastgoed. Deze zijn allemaal bubbel activa, opgeblazen door de kredietcrisis explosie die de centrale banken hebben georkestreerd.

 

Aangezien deze activa imploderen, zal voor velen geen pensioen meer zijn. Mensen die in de komende jaren met pensioen gaan, hebben geen begrip van het lot dat hen te wachten staat. Zij zullen geen pensioen, of een pensioen ontvangen dat waardeloos is.

 

Verslechterende economie:

Naarmate de economie verslechtert, zal de werkloosheid ook dramatisch stijgen. De combinatie van gepensioneerden zonder pensioen en een hoog percentage van de bevolking zonder werk zal leiden tot ernstige menselijke rampen over de hele wereld. Central Banksters drukken uiteraard onbeperkte hoeveelheden geld, maar dat heeft geen enkel effect omdat artificieel geld nooit rijkdom creëert.

 

Dit alles is het gevolg van de inmenging door centrale banken in de natuurlijke cycli van de economie, hun financiële repressie en manipulaties, zijn feitelijk een interventie in natuurwetten. Dus in plaats van kleine booms en busts, heeft de manipulatie in de markten en de economie de meest massieve super booms en busts gecreëerd. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt in de geschiedenis, het zal blijven gebeuren. Het zal helaas wel leiden tot een periode van zeer moeilijke aanpassingen en veel ellende voor de huidige generaties en misschien zelfs toekomstige.

 

De eindfase:

In aanvulling op alle negatieve fundamentele factoren, zijn er bepaalde indicatoren die aantonen dat de wereld nu steeds dichterbij de eindfase komt van de recessie die in 2006 begon. – De bodemlijn is dat de economische, financiële en geopolitieke risico’s van nu groter zijn dan ooit tevoren. Hopelijk wordt dit worstcasescenario niet bewaarheid, want als dat zo is, zal het leven op Aarde voor een zeer lange tijd heel anders worden.

 

The EndVergeet niet, dat de economie nu in de grootste zeepbel verkeert in de geschiedenis van de afgelopen 100 jaar, het eindspel zal waarschijnlijk leiden tot de grootste implosie in de geschiedenis van de wereldeconomie en het financieel systeem.

 

Ongeacht de uitkomst van de crisis waarin de wereld zich in de komende jaren zal bevinden, is het absoluut noodzakelijk om je vermogen te verzekeren tegen deze risico’s. De beste financiële verzekering en veruit de goedkoopste is fysiek goud en zilver, opgeslagen buiten het banksysteem. Dit is de enige verzekering die in waarde toeneemt als het risico stijgt.

 

De waarheid:

TBTF InstitutionDe waarheid is dat deze zogenaamde recovery-cyclus nu zichtbaar op zijn einde loopt en door ouderdom wordt geteisterd mede door de tegenwind ondervonden door de wereldwijde deflatie. In plaats van te erkennen dat de soep op is, hebben onze roekeloze criminele monetaire TBTF-instituten de economie volledig geruïneerd, door; om de feiten heen te draaien, uitstel van noodzakelijke maatregelen, en het zoeken van uitvluchten, over hun ondubbelzinnig monumentaal mislukt beleid en supervisie. Wanneer binnenkort het 83-maanden durende fake economisch herstel uiteindelijk in een depressie rolt, zal dat een donderende implosie worden.

 

De wereld staat aan de vooravond van een grote financiële crisis. Veel ernstiger, verschillend, en duurzamer dan wat werd gezien in 2008 en 2009. Alle papierenvaluta’s zullen uit elkaar vallen, zoals reeds vele malen eerder is gebeurd door de geschiedenis heen. De ware redder is in goud en zilver. – Dat is de reden waarom iedereen wordt aangemoedigd om zelf fysiek goud en of zilver te houden. Door slechts 10% tot 15% van je spaarcenten resp. vermogen in edelmetaal om te zetten om te helpen de grote verliezen te vermijden die ongetwijfeld komen tijdens de volgende financiële crisis.

 

Internationale beleggers en fondsbeheerders maken zich ongerust over de negatieve rentetarieven. Een derde van alle overheidsschuld in de wereld – nu meer dan $ 10 biljoen – draagt negatieve rente. Dit absurde beleid kan geen positieve uitkomst leveren, en laat zien hoe ondoordacht en instabiel het wereldwijde monetaire beleid is geworden.

 

Wereldwijd worden gewone mensen elke dag uitgeknepen door centrale bankiers, maar ze zijn niet alleen. Steeds meer dissidentie komt ook van de grote banken uit het hart van het mondiale financiële systeem, die zich tegen de Europese Centrale Bank keren.

Chef-econoom van Deutsche Bank David Folkerts-Landau bracht een vernietigend rapport uit, toepasselijk getiteld “De ECB moet veranderen”. Onder andere beklaagde hij zich;

 

“Hoe langer de ECB blijft doorgaan met dit onconventionele monetaire beleid, des te groter zal de schade aan het Europese project worden.”

 

Met andere woorden, er is geen ruimte over om te reageren op eventuele recessieve krachten die eraan komen. Het betekent dat er geen manier over is om de boot te keren zonder te kapseizen.

 

 

Negatieve rentetarieven annuleren ook de gebruikelijk argument van de sceptici, dat goud geen rente betaalt. Maar het bezit van goud is beter dan het kopen van een staatsobligatie die wordt gegarandeerd geld te verliezen. Goud is niet alleen een hedge tegen inflatie of deflatie, of negatieve rentetarieven, of een zwakke aandelenmarkt, of politieke onbekwaamheid, of terrorisme, of wat er ook gaat gebeuren. Goud en zilver zijn een hedge tegen alle vormen van onrust en crisis.

 

De volgende golf:

3D War of the Worlds Final SeasonaaBo Polny heeft een flink aantal verkeerde timing-en, maar hij weet wel wat er staat te gebeuren en blijft proberen een timing te geven, wat in een klimaat van een zwaar gemanipuleerde markt vrijwel onmogelijk is, en dat is zeker een positieve inspanning. Gepensioneerden met goud en zilver in hun bezit zullen uiteindelijk aan de goede kant eindigen, maar wanneer? Zullen de Centrale Banken in staat zijn om deze economie nog 10 jaar drijvende te houden? Dat is zo goed als onmogelijk. Bo’s timing is onjuist geweest, maar zo was feitelijk iedereen, maar elkeen met een beetje economisch inzicht weet, de enige manier om levend uit deze crisis te komen is door middel van edelmetalen, hopelijk binnenkort. Wees zuinig, en bijt je tijd in ongemak. Na regen komt zonneschijn; betere dagen moeten in het verschiet liggen.

 

 

De cyclus benadering door Bo Polny

 

 

News-Bulletin1Het laatste nieuws van de Khazarian frontlinie:

De Rothschilds vertelde aan Benjamin Fulford; “We zijn ons bewust van wat u en uw contactpersoon verlangen. We zijn hiermee eens en werken samen met andere leden van de familie om dit te realiseren. We zijn ons ook bewust van wat er momenteel plaatsvindt. The Golden Lily’s zijn klaar om te worden geoogst. Details hierover vind je hier. Deze zullen worden geïntegreerd in de overgang naar het nieuwe plan. – Elke nieuwe geografische zone zal hun eigen reserves hebben, voor hun nieuwe munt. Elke zone zal deel uitmaken van een mandje van Aziatische valuta’s die worden ondersteund met verschillende grondstoffen. We zullen onze vertegenwoordiger voor een ontmoeting met u sturen, als we weten hoe we u kunnen bereiken. Blijf op stand-by. ”

 

“Dus met andere woorden, de Rothschilds hebben eindelijk ingestemd met hun steun t.b.v. een massale campagne tegen armoede, te stoppen met de vernietiging van het milieu, dat zal leiden tot een exponentiële groei voor de mensheid in het universum. Dat is goed nieuws voor de planeet. De lezers worden over verdere ontwikkelingen op te hoogte gehouden.”Stay Tuned!

De waarheid is vreemder dan fictie:

Reactie van ANONYMOUS Omtrent Neil Keenan

Anonymous heeft alle verstrekte informatie betreffende de heer Neil Keenan en zijn groep K gecontroleerd. Alle verstrekte berichten berusten waarheid, evenals zijn rapporteringen iz. de opening van de Collateraal Accounts. Obama is bewezen afgezet, en wordt alleen gebruikt als frontman, anders zou General Dunford hebben overgenomen. Cabal leden Bush en Clinton belemmeren het proces. De Rothschilds willen met de heer Keenan in privé van hun aftocht bespreken. Luister naar deze video en overtuig jezelf en vrienden dat de wereld in het proces verkeert van de meest historische verandering ooit. Waarvan wij mensen getuigen zijn.