Vertrouwen en stabiliteit:

Diverse analisten voorspellen dat de goudprijs omlaag gaat tot $ 700/ounce als gevolg van deflatie, maar schijnbaar hebben ze niet de feiten overwogen die in deze essay worden beschouwd. De Goudprijs wordt niet alleen beïnvloed door deflatie versus inflatie of visa versa. Evenmin door de Amerikaanse dollar versus de euro, of zelfs het aanbod versus de vraag. Het gaat over angst en chaos versus vertrouwen en stabiliteit. Centrale bankiers drukken veel te veel geld en breiden daarmee de geldhoeveelheid bovenmatig uit. Goud werd wereldwijd gebruikt om valuta’s te steunen, en om centrale bankiers te beperken building-confidencein de gemakkelijk kredietschepping. Tegenwoordig zou goud moeten stijgen als mensen het vertrouwen verliezen in hun centrale-bank omdat deze de papieren munt ontwaard. Goud biedt vertrouwen en geloofwaardigheid – het draait voor iedereen om de perceptie dat hun fiat munt wordt ondersteund door iets van waarde. – Als belangrijke aanvulling; wereldwijd is de vraag naar goud hoger dan goudmijnen over de hele wereld kunnen produceren.

 

Nog schandaliger, de monetaire beleidsmakers over de hele wereld hebben de cash sluizen volledig geopend. Alle grote centrale banken verschaffen bij elkaar opgeteld, dit jaar bijna drie keer meer liquiditeit dan in 2014, volgens Credit Suisse Group AG analisten. De Bank of Japan is goed voor $ 855 miljard via kwantitatieve versoepeling en de Europese Centrale Bank activa zien een toename € 1,1 biljoen. De wereldwijde geldhoeveelheid groeit met $ 2 biljoen oftewel 18%.

 

De Federale Reserve Bank is de inventie, ruim 100 jaar geleden, van de misdaad cabal en werd gelegaliseerd ​​door president Woodward Wilson in 1913 tijdens het kerstreces van het parlement; waarin de overheid vanaf dat moment de Misdaad Cabal het monopolierecht en bevoegdheden verleende over de geldcreatie van het land, dat in handen van de overheid had moeten blijven, hierdoor werden de leden van de misdaad cabal, economisch gezien de meest machtige individuen op Aarde.

 

Ondanks de bewering dat goud een barbaars relikwie is, willen centrale banken het terug hebben. – Enkele recente voorbeelden van mensen die goud kopen om andere redenen dan inflatie of deflatie:

 

“De Griekse vraag naar gouden munten bij de Britse Royal Mint is gestegen als gevolg van de politieke en financiële onrust in het land. Ze kopen omdat, zoals Matthew Turner van Macquarie Bank het formuleert, “Het enige wat iedereen weet over goud is dat het een goede zaak is om te hebben als de eigen munt de kans loopt te devalueren.”

 

Nadat de Zwitserse centrale bank vorige maand een 0,75% negatieve rente introduceerde op een aantal deposito’s, kochten investeerders meer goud in plaats van in contanten aan te houden in Zwitserse franken deposito’s, volgens Vontobel Holding AG, een Zwitserse bank en vermogensbeheerder. “We blijven merken dat goud terugkomt in de gunst van de beleggers”, aldus CEO Zeno Staub.

 

Andere Europese landen hebben ook een toename in de vraag naar goud gezien als gevolg van de massale QE poging ondernomen door de ECB, en de anti-bailout partij in Griekenland won. De Duitse muntenhandel Degussa meldt, “een 35% jaar-op-jaar stijging in de verkoop van de gouden munten in januari. De Oostenrijkse Munt zei dat vorige maand de verkoop van Wiener Philharmoniker gouden munten steeg met 6%.”

 

Een opmerkelijk rapport over het Oostenrijkse Staats Goud van het Oostenrijkse Federale Hof (ÖBRH) heeft zojuist onthuld, “dat met ingang van 2009, 56% van de Oostenrijkse goudreserves ‘in bewaring gegeven’ bij de Bank of England fysiek niet BESTAAT !!! Geen wonder dat onder anderen Duitsland en Nederland kort daarna begonnen hun goud of wat over was van hun eigen reserves bij de BOE en de Fed te repatriëren!

 

Valuta Vernietiging:

WAKKER WORDEN… gelddrukken is uiterst inflatoir, vooral wanneer de monetaire basis sinds 2008 al meer dan verdrievoudigd is. En doorgaan met meer te doen van hetzelfde, zodat op een dag al deze monetaire verwatering de markt zal verstoren en paniek zal veroorzaken. De zeer reële mogelijkheid is dat papieren valuta’s niet alleen ernstig zullen worden beschadigd; deze zelfs worden vernietigd. – De geschiedenis is heel duidelijk op dit punt: valutacrisis leidt tot de vlucht in goud.

 

Paper wealth

“Je kunt geen rijkdom uit kleine stukjes papier maken.”

Ludwig von Mises

 

Bedenk; dat echte deflatie een crisis veroorzaakt – of veroorzaakt wordt door een crisis – en gedurende duizenden jaren; hebben de mensen tijdens een crisis hun toevlucht in goud gezocht. Echte deflatie leidt tot hogere inflatie. Als er een enorme deflatie komt, zal dat tot meer inflatie leiden.

 

Maar als Deflatie als eerste wint… wat gebeurt er dan met goud als de economie eerst door een deflatoire collaps gaat? – Tijdens periodes van instortende aandelenmarkten, en een dalende levensstandaard, “vluchtten beleggers naar het enige goud dat ze op dat moment met hun liquide middelen konden bemachtigen.”

Het is niet precies bekend wat een ‘ontketende’ goudprijs tijdens een Depressie kan doen; de geschiedenis zegt dat het zijn koopkracht in een deflatoire omgeving zal behouden, ongeacht de nominale prijs. Met andere woorden, terwijl de prijs van goud niet zou kunnen stijgen of zelfs zou kunnen dalen, zal het nog steeds monetaire bescherming bieden in een onstabiele economische omgeving, vooral wanneer de meeste andere activa in verval zijn.

 

In een fiat systeem – zoals de hele wereld tegenwoordig in gebruik heeft – zullen de centrale bankiers elke deflatie beantwoorden met een inflatoire overreactie. En hoe erger de deflatie wordt, des te extremer zal de overreactie zijn. Inflatie zal uiteindelijk winnen.

 

Hoe top Fund managers over Goud denken:

Het is verbazend hoe lang de centrale banken de schoteltjes draaiende kunnen houden over de afgelopen 30-plus jaren van overtollig kredietgroei, ik had nooit gedacht dat ze het zo lang zouden kunnen volhouden zonder een schoteltje te breken. Alhoewel mijn timing in de afgelopen twee jaar onjuist is geweest, heb ik nu mijn twijfels of ze dit nog eens 12 maanden kunnen volhouden. Twee keer in de afgelopen maanden begonnen de beursschotels te wiebelen, alleen doordat de Fed de performers te hulpschoten om de show in het gareel te houden, beleven ze doordraaien. Met het einde van QE, een vertragende wereldeconomie, een sterker wordende dollar, de recente scherpe daling van olieprijzen, en aanwakkerende deflatoire winden, wordt hun evenwichtsoefening steeds moeilijker. Zegt Steve Henningsen, chief investment strategist, als zijn antwoord op de vraag: …centrale banken hebben de economie en de markten langer in evenwicht gehouden dan sommige dachten dat ze konden volhouden. Hoe lang denk je dat ze in staat zullen zijn dit vol te houden?

 

Op de vraag, wat zijn nu de belangrijkste factoren die goudbeleggers in overweging moeten houden? Zegt Grant Williams: Ik denk dat de nadruk moet liggen op twee dingen: ten eerste, het verschil tussen papier en fysiek goud; en ten tweede, op het aanhoudend streven van de nationale banken om hun goudvoorraden te repatriëren.

 

Chris Martenson, PhD zegt …deze bubbel is echt een zeepbel van vertrouwen, en de belangrijkste afgeleide is het geloof in de valuta. En dat is mondiaal. Bubbels nemen de tijd om te barsten afhankelijk van hun relatieve grootte, en deze lang gevestigde bubbels van de Fed en andere centrale banken zijn gemanipuleerd, en veruit de grootste in de menselijke geschiedenis. Zoals altijd, bubbels zijn op zoek naar een pin, en we kunnen niet precies weten wanneer dat zal zijn of wat uiteindelijk als oorzaak zal worden aangemerkt. Het enige wat we kunnen doen, is ons erop voor te bereiden.

 

Goud op $ 1.200/ounce is al gelijk aan de productiekosten. Zelfs op $ 1100 voor goud, – zal ongeveer de helft van alle primaire producenten van goud geld verliezen. De reden is dat de kosten van instandhouding door de World Gold Council o.a. exclusief belastingen en rentebetalingen worden berekend. Toevoeging van deze kosten, stuurt veel goudmijnen in de rode cijfers bij gemiddelden van $ 1.100. Maar de sector zal niet worden stilgelegd, omdat de wereld, goud nodig heeft en wil hebben.

 

De acties van centrale bankiers sinds 2008; leiden onvermijdelijk tot vernietiging van toekomstige koopkracht van het fiat geld. Een soort van monetaire crisis zal de markt verstoren, misschien eerder dan later. Er zijn veel voorbeelden van wat er gebeurt met goud tijdens een monetaire crisis.

Vorig jaar toonde reeds een nieuw schrijnend voorbeeld. “De inflatie in Rusland bedroeg 11,4% in 2014, en de roebel viel maar liefst 46,5% – maar goud in roebels steeg met 73%. Met andere woorden, Russen kregen meer met goud dan ze verloren in koopkracht van de roebel.” De prijs van goud steeg ten opzichte van alle valuta’s in 2014. Met uitzondering van de Amerikaanse dollar. “Goud steeg in de euro, Japanse yen, Zwitserse frank, de Canadese dollar, het Britse pond, de Australische dollar, Nieuw-Zeelandse dollar, Chinese renminbi, Indiase roepie, Zweedse kroon, de Braziliaanse real, de Israëlische shekel, en Zuid-Koreaanse won.”

 

Belangrijk Marktgebeuren:

Alan Greenspan waarschuwt: Er zal een “belangrijk marktgebeuren plaats vinden… Iets groots staat te gebeuren.” – de voormalige Fed-voorzitter maakte duidelijk dat de centrale bank wordt geconfronteerd met een ernstig probleem één dat aanzienlijke gevolgen zal hebben in de toekomst. Hij legde dit uit als volgt:

“… de schuld in de VS is zo groot geworden, dat het tot geldontwaarding zal leiden. Vooral zei hij als gevolg van het tijdperk cat-bondvan kwantitatieve versoepeling en zero-rente beleid van de Fed… we kunnen hieruit echt niet wegkomen zonder een aantal belangrijke gebeurtenissen in de markt… Ik interpreteer het feit dat het ofwel een beurscrash of een langdurige recessie zal zijn, die dan vervolgens tot een nieuwe ronde van monetaire reflatie zal leiden van de Fed. Hij denkt dat er iets erg belangrijks staat te gebeuren, dat we niet uit dit tijdperk van geld drukken kunnen komen zonder ernstige gevolgen – en wel zeer ernstige gevolgen – waarvan de goudprijs zal profiteren.”

 

Als een belangrijke gebeurtenis in de markt plaats vindt, zoals Alan Greenspan stelt, dan wordt het hoogtijd aan vermogensbehoud te werken welke een belangrijke prioriteit verdient in elke paraatheidsstrategie voor de toekomst.

 

Als goud stijgt als gevolg van overmatig geld drukken – zullen ook andere grondstoffen activa in sectoren als energie en mijnbouw stijgen. Waar het op neerkomt; het zijn de activa die nodig zijn om het monetaire besturingssysteem draaiende te houden, die altijd hun waarde zullen behouden, en dat is vooral het geval in een situatie waarin de Amerikaanse dollar, maar ook alle andere papieren valuta’s het risico lopen te crashen.

 

Alan Greenspan, de man die in wezen de architect en verantwoordelijk is voor het binnenlandse monetaire beleid onder vier Amerikaanse presidenten, heeft nu gezegd dat een belangrijke gebeurtenis in de markt zal plaatsvinden, als de Fed uiteindelijk wordt gedwongen om hun monetaire versoepeling en zero-rente-beleid af te sluiten.

 

Onweerlegbaar bewijs is ontdekt dat Alan Greenspan in de begin jaren 1960 belast werd met de vernietiging van het ongedekte fiat geldsysteem om de bancaire cabal te ontmantelen. – Als dat gebeurt zal dat uiteindelijk de wereld leiden naar een echte en eerlijke Gold Standard.

 

Uitleg van de huidige goudhandel; wanneer de prijs van goud in de futures-markt begint te stijgen, worden massaal ‘ongedekte shorts’ (papiergoud) in één klap op de markt gedumpt. Deze shorts verhogen in één klap drastisch de leveringscontracten van toekomstig goud, het aanbod overdondert de vraag, en de prijs van goud wordt omlaag gedreven, ondanks het feit dat de vraag naar fysiekgoud in de fysieke markt sterk is. – Vergeet niet dat de prijs van goud wordt bepaald in de papieren futures markt waarin contracten grotendeels worden afgewikkeld in contanten en zelden in goud. – De fysieke markt is waar fysiekgoud wordt gekocht, en geen papierenvorderingen op goud voor speculatie.

 

Goud is een toevluchtsoord in tijden van onzekerheid. Met de yen, dollars en euro’s die in een sneller tempo worden gecreëerd dan goederen en diensten worden geproduceerd, warbij beiden zowel de aandelen- en obligatiekoersen op bubbelniveaus liggen, is goud zeker een aantrekkelijk toevluchtsoord. Vertrouwen in het goud en zilver zal geld onttrekken uit de gemanipuleerde markten voor financiële instrumenten en het moeilijker maken om de schijn te wekken dat alles ‘koek en ei’ is.

 

Het verspreiden van leugens met ‘mooie’ werkgelegenheidsrapporten en stijgende groeicijfers moeten tegelijkertijd een aanval veroorzaken om de goudprijs naar beneden te halen, die weer bedoeld zijn als aanmoediging om te blijven investeren in financiële papieren en in de ‘overgedrukte’ valuta te blijven zitten. – Feitelijk; “moet” de goudprijs hoger zijn. – De beurs “moet” lager zijn. – De meeste regeringen “moeten” failliet zijn. – En de dollar “moet” waardeloos zijn. – Maar wat “er moet gebeuren” heeft de grappige eigenschap om helemaal niet te gebeuren. Niet dat het alles weerlegt. In feite, als deze “zouden moeten gebeuren” juist zijn, zullen ze des te langer niet gebeuren – en des te groter de kans wordt dat er maar één ding gebeurt: KOLOSSALE RAMP.

 

Staatsschuld:

Rekenen op meer geld drukken. Centrale banken drukken zoveel geld waarmee zij alle overheidsschulden opkopen van praktisch alle naties. Ze drukken veel te veel zoveel zelfs dat er niet genoeg nieuw uitgegeven soevereine verplichtingen beschikbaar zijn! Bijgevolg de rente op zelfs ‘slechte’ staatsschulden extreem laag zijn geworden.

 

Bewijs: Duitsland verkocht twee weken geleden vijfjarige staatsobligaties. Wat opvalt, is echter dat Duitsland die obligaties terSovereign debt waarde van € 3,28 miljard verkocht tegen een negatief rendement van ongeveer -0,08 procent. Dat betekent dat beleggers in obligaties letterlijk in de rij stonden bij het Duitse ministerie van Financiën, en zeiden: “Ik koop € 10 miljoen van jouw obligaties, om op de vervaldag … na vijf lange jaren vanaf nu… jij mij € 9.992.000. teruggeeft.” Denk daar eens over na. Zou jij letterlijk iemand betalen om jouw geld te lenen – om dan na vijf jaar minder terug te ontvangen? Is dit gezond verstand? Natuurlijk niet! Maar de kopers zijn hersendode Centrale Bankinstellingen over de hele wereld, en die doen het. De reden? Er moet veel te veel geld worden gedrukt om de rente op soevereine leningen laag te houden, en ondertussen leent big business goedkoop geld om de eigen aandelen terug te kopen om zo doende vette bonussen binnen te halen, omdat hun beurskoers omhoog gaat.

 

Bovendien de valuta oorlogen woeden nog steeds, en zullen ook niet meer stoppen, want dit is uitgegroeid tot de ultieme race naar de afgrond, en piles-of-money.pngdat is heel bullish voor goud. Het edelmetaal zal de krantenkoppen stelen als wereldwijd de centrale banken accelereren om hun respectievelijke valuta’s te vernietigen. Record-lage rentevoeten maken goud een prachtig alternatief voor het geld. Goud betaalt geen rente – dus het is aantrekkelijker geworden sinds het overheidspapier ook nul of negatief rendement levert. Bloomberg tracks $ 2 biljoen in waarde aan effecten die worden verhandeld tegen negatieve rendementen. Het opkopen van Europese obligaties is zo agressief geworden dat zelfs het arme Portugal slechts 1,89 procent betaalt om geld voor 10 jaar te lenen. De Obligaties van dit land hebben net een rally van 12 dagen achter de rug, iets dat nooit eerder is gebeurd gedurende een decennium.

 

Maar toch deze negatieve rentetarief razernij is slecht nieuws voor iedereen die van een vast kapitaalsinkomen leeft. Ongeveer een derde van de Europese staatsschulden heeft een negatief rendement. Anderen schatten dit totaal inmiddels € 3 biljoen voor staatsobligaties met een negatieve nominale rente. De vraag naar ‘veilige’ staatsobligaties is kennelijk groter dan het aanbod – vandaar de negatieve rendementen. Maar hoe veilig is het vastzetten van kapitaal in een gegarandeerd verlies – het zogenaamde ‘return-vrije risico’? Er is altijd de kans – dat het meerdere nieuw geld de obligatierente verder omlaag drukt. – Zie je nu deze belachelijke situatie? Goud is dus veel beter; het is een veel veiligere valuta die centrale banken niet kunnen vermeerderen met drukken. Goud met nul opbrengst is vele malen beter dan negatieve rente.

 

Een andere kijk op negatieve rente: Als de Europese Centrale Bank begonnen is met ‘QE’ voor obligatie-aankopen, maakte John Authers van de de FT, gebruik van vijf eeuwen gegevens die aantonen dat de Nederlandse renteopbrengsten nooit eerder negatief zijn geweest, zelfs in periodes van langdurige deflatie. Hij concludeert dat negatief rente opbrengsten waarschijnlijk te wijten zijn aan QE, en niet voortkomen uit angst voor deflatie.

 

En dan nog; honderd procent van alle leningen worden gesecuritiseerd en verkocht als investering – de zgn. derivaten. Bankiers en financiële instituten verdienen hun geld met de afsluitprovisies, zoals ook het geval was vóór 2008 in het onroerend goed, maar als faillissementen stijgen bij gesecuritiseerde leningen en derivaten, zal dat weer een bailout vereisen net zoals is 2008 nodig was t.b.v. de gesecuritiseerde woninghypotheken. Maar deze keer is er niet genoeg geld in de wereld voor een dergelijke reddingsoperaties.

Card HouseIedereen die deze vooruitzichten aanvaardt, moet doodsbang zijn en gemotiveerd zijn goud te kopen, maar een stijgende goudprijs zal de fiat valuta’s omlaag brengen, en dit moet weer worden voorkomen. Aandachtige lezers zullen nu hebben begrepen dat de centrale bankiers ongewild hun eigen graf hebben gegraven! Met andere woorden,zij die het monetaire systeem hebben gemanipuleerd weten dat het nu een kaartenhuis is geworden.

 

Feitelijk is goud geprijsd iEUCRISISn alle andere valuta dan is in US Dollars gestegen. “Sinds 1 januari, heeft goud winst gescoord van maar liefst 15%, geprijsd in roebels en Zwitserse franken.” En nu de euro het laagste niveau sinds 2003 bereikt met een daling tot rond 1,10 tegen de dollar, is dat een > 22% waardevermindering sinds mei vorig jaar, toen scoorde de euro bijna 1,40 ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Let wel degenen die in Mei jl. goud kochten, maken nu meer dan 20% winst! – “Als de crisis uitbreekt, en de Fed als antwoord daarop de geldsluis opent, moet de dollar prijs van goud in jouw voordeel omhoog gaan. Goud analisten voorspellen uiteindelijk een goudprijs ver boven de $ 5.000.” Vergeleken met de huidige gemanipuleerde lage prijs van $ 1200/ounce is dat een aantrekkelijk instapprijs. Wees voorzichtig met het kopen van aandelen in goudmijnen, want er is een scenario waar in goudmijnen worden genationaliseerd.

Dus, het bezit van fysiek goud als voorzorg op deze ontwikkeling zal je goed van pas komen.

 

Goudreserves zijn de hoeveelheid goud in de grond dat een mijnbouw onderneming met winst kan produceren. Met de goudprijs rond $ 1,200 van vandaag, verliezen veel goudproducenten op elk grammetje goud dat ze produceren. En als een mijn onrendabel wordt, is dat goud niet meer opgenomen in de totale goudreserves van die onderneming. Als de goudprijs rond of onder $ 1200 voor een lange tijd blijft, zullen mogelijk veel mijnen overwegen te sluiten en zijn die reserves verloren.

 

RMB: de Nieuwe – Goud gesteunde Valuta?

China adverteert letterlijk haar munt in het buitenland, met de slogan “RMB: nieuwe keuze – De Wereld Valuta”. Ze weten dat de toekomst aan hen behoort en ze pronken ermee. Het belang van de renminbi in de wereldhandel en als reservevaluta neemt toe, met renminbi valuta centra over de hele wereld, van Singapore tot Zürich, Londen, Luxemburg, Frankfurt en Toronto. Multinationale ondernemingen en zelfs soevereine regeringen die obligaties uitgeven in renminbi – ‘schuldpapier in renminbi’ – waaronder de UK, begint China zich positioneren als wereldwijde speler voor de renminbi als dominante reservemunt.

 

Goud als geld:Gold reserves

Gedurende eeuwen heeft goud bewezen nuttig te zijn. Het is misschien niet het perfecte geld. Maar het was het beste tot nu toe ontdekt. Sommige crypto valuta, zoals Bitcoin, kunnen uiteindelijk nuttiger blijken te zijn. Dat is voor de toekomst om te bepalen. Voor nu, ‘goud werkt’. ‘Fiat’, of papier geld doet dat niet. Economisch gesproken, doordat de levering van goud beperkt is, hebben consumentenprijzen de neiging stabiel te blijven. Het aanbod van krediet is ook beperkt, omdat de valuta beperkt is. Wanneer de vraag naar krediet toeneemt, gaat de prijs ervan – de rente – omhoog. En een door krediet aangewakkerde boom weer tot stilstand komt.

 

Maar… nu is er de oplossing dat goud wel het perfecte geld zou kunnen maken, waarop de wereld zit te wachten; een nieuwe ontwikkeling waarover Karen Hudes reeds enkele maanden geleden sprak, toen ze over de Aurum munt vertelde, zijn de geldbiljetten die letterlijk met een laagje goud gedekt zijn. – Schijnbaar is een klein land reeds in onderhandeling om deze munt als wettig betaalmiddel in te voeren.

 

Dit ‘goudgeld’ is ontwikkeld door een bedrijf genaamd Valaurum dat een technologie heeft ontwikkeld waardoor het mogelijk wordt goudbiljetten in je portemonnee bij je te dragen en goud te wisselen op exact dezelfde wijze als je vandaag doet met papierenvaluta biljetten. Maar het meest opwindende is dit: een kleine soevereine centrale bank is in diepgaand onderhandeling met Valaurum om haar bestaande nationale munt te vervangen door Aurum biljetten. Het is de ultieme creatie van een echt door edelmetalen gesteund monetair systeem.

Goud is, “De veiligste munt in de wereld. Dat is zo, omdat goud niet wordt ondersteund of gegarandeerd door één enkele natie. Goud is pure rijkdom, en behoeft geen natie om haar waarde te garanderen. Goud is zo veilig dat het niet nodig is om rente te betalen, terwijl elke andere valuta wel rentebetaling nodig heeft. Bijvoorbeeld, wie zou anders roebels of Aussie dollars willen bezitten als er geen rente over wordt betaald? Hoe minder veilig een munt is, des te meer rente moet worden vergoed om kopers te vinden.

Een ander voordeel dat goud en zilver bezitten, is dat ze niet kunnen degenereren tot niets dus nooit waardeloos zullen worden. Historisch gezien wordt elke fiat munt uiteindelijk waardeloos, dus geen waarde meer heeft. Geen fiat munt in de geschiedenis heeft ooit overleefd.” Schreef 90-jarige nieuwsbrief veteraan Russell.

 

  • “Ik waarschuw u dat politici van beide partijen zich zullen verzetten tegen de herinvoering van goud, hoewel ze soms schijnbaar voorstander ervan zijn. Nl. die elementen, (Misdaad Cabal) hier en in het buitenland, die reeds rijk zijn en rijker worden van de Amerikaanse inflatie zullen zich verzetten tegen een terugkeer van door goud gedekt geld. U moet bereid zijn hun verzet hiertegen intelligent en krachtig tegemoet te treden. Ze hebben reeds 15 jaar lang onafgebroken de overwinning gehad.”
  • “Maar, als u niet bereid bent uw kinderen en uw land aan voorthollende inflatie, oorlog en slavernij over te leveren, dan is dit reden genoeg hiervoor ​​uw steun te vragen. Want als de menselijke vrijheid in Amerika moet overleven, dan moeten we de strijd winnen om eerlijk geld te herstellen.”
  • “Er is geen belangrijker uitdaging voor ons dan deze kwestie. – Het herstel van uw vrijheid door goud te verzekeren in ruil voor de vruchten van uw arbeid” – Congreslid Howard Buffett 1948.

 

 

Zo Vader, zo Zoon?

Merkwaardige contradictie of leugen(?): Zijn zoon Warren Buffett, oprichter van Berkshire Hathaway fondsbeleggingen, spreekt publiek over zijn twee belangrijkste overtuigingen: Ten eerste, hij bewonderd openlijk de wijsheid van zijn vader voor zijn inzet om te doen wat goed is voor het land. Ten tweede, Goud is een barbaarse non-inkomen genererend, waardeloos actief dat geen plaats heeft in beleggingsportefeuilles, en dat de enige waarde van goud ligt in de koppige bereidheid om de waarde ervan te beschermen.

 

Het advies van Buffett is meestal wijs. Maar waarop hij zakt, is de ontkenning dat goud echt geld is… en een geweldige manier is om kasgeld te diversifiëren als centrale banken over de hele wereld het fiat geld vernietigen. Zegt Ray Dalio, oprichter van Bridgewater – ‘s werelds grootste hedge fund. – Buffett maakt “een grote fout” met betrekking tot goud. Hij laat na te vermelden dat goud is gestegen van $ 40 per ounce in 1971 tot meer dan $ 1200 per ounce vandaag… een winst van bijna 3000%.

 

Het Productieproces en Technologie van Aurum biljetten:

In staat te zijn goud bij je te hebben in de vorm van ‘papieren’ biljetten is om verschillende redenen belangrijk:

Ten eerste, het maakt het goudbezit beschikbaar voor alle budgeten. Want veel huishoudens zijn uit het goud geprijsd. Aurum valuta verandert dat volledig.

large_fanTen tweede, mocht de wereld ooit terug keren naar een door edelmetalen gesteund monetaire standaard, biedt dit het potentieel voor gebruik in alledaagse transacties. Het geeft antwoord op de uitdaging: Hoe betaalt je voor je boodschappen met goud? Met een Aurum, is het nu eenvoudig geworden.

 

Of het product van Valaurum wel of niet het winnende paard wordt is op dit moment minder van belang, het maakt in ieder geval duidelijk dat de wereld zeker dit soort oplossing als fractioneel fysiek metaal moet hebben om door iedereen gemakkelijk gebruikt te kunnen worden.

 

 

De nieuwe door goud gedekte wereld munt zal binnenkort beschikbaar zijn:

Er komt binnenkort een nieuwe goud gedekte munt: Jullie willen weten hoe de nieuwe wereldvaluta eruit zal zien? Hier het antwoord van Karen Hudes:

“Het goud zal in een heel dun laagje tussen bedrukte kunststoffolie eruit zien als papiergeld, behalve dat de waarde van het goud gelijk is aan de vermelde waarde op de munt.”

 

 

Wie heeft het Goud gestolen?

HSBC de Goudbewaarder voor GLD (Gold Trust) sluit al hun goud kluizen in Londen; top trends voorspeller in de wereld van het nieuws Andrew Maguire zegt: Dit is “baanbrekend en aard verschuivend.” Gerald Celente verbaasd vervolgens de wereld met de uitleg waarom dit het fundament van de goud wereld zal doen schudden. “Het moet een grote schok zijn, en het is groot nieuws evenals de rest van Andrew Maguire’s inzichten. Wat zo belangrijk is bij deze HSBC sluiting van alle 7 London goudkluizen, is dat de Spyder Gold Trust, tikkersymbool GLD, de bewaarder is van al het GLD goud en dat is niemand minder dan HSBC zelf….