WAKKER WORDEN:

De wereld is getransformeerd in een gekkenhuis, waar de samenleving doorslaapt om niet de waanzin te zien. Net zoals in krankzinnige dromen wordt er niet verder over nagedacht, sommige mensen zullen nooit twijfelen aan hun krankzinnig leven. De gevolgen van het massaal slaapwandelen is duidelijk: met miljarden mensen in slaap, hebben de wakkere machthebbers wake-up-callhet voordeel. Slapende mensen kunnen gemakkelijk worden gestuurd en gesteld. Hun bewuste ziel zit in hun mentale gevangenis opgesloten, en is afgesteld op tijd, arbeid en energie. Deze mensen hebben nauwelijks of geen vrije wil, omdat ze hebben nagelaten hun bewustzijn te gebruiken. Ze blijven als schapen volgen, en zullen nooit weglopen uit deze waanzin. WAKKER WORDEN en blijf met beide benen op de grond staan om te vechten voor onze vrije wereld zonder dictatuur. Er is géén enkele redder van deze wereld. Er zijn vele redders, tenminste wanneer veel mensen massaal wakker worden. – Begin met het kijken naar de wereld van vandaag vanuit een andere optiek; het is verleidelijk om te denken dat deze ‘is zoals die is’, en op instorten staat. Maar we zitten in een overgangsproces. De mensheid begint meer bewustzijn te verkrijgen, omdat we nu meer positieve dan negatieve energie op aarde hebben. Eeuwenlang hebben we vanuit het oude, negatieve bewustzijn gefunctioneerd, van oorlog, geweld, wreedheid, en behoefte aan macht. Dit is nu aan het veranderen. De verandering kan langzaam lijken; maar… de mensheid is aan het verschuiven in de richting van vrede, samenwerking, en vriendschap.

 

Onderzoek bevestigt dat een wereldwijd netwerk van machtige krachten bijna totale controle uitoefent op alle belangrijke terreinen op onze planeet. Dit is iets dat nu meer en meer duidelijker begint te worden en bereikt werd dankzij de toegang tot het internet, als resultaat van het werk van vele toegewijde schrijvers, onderzoeksjournalisten, filmmakers, activisten, klokkenluiders, en degenen die hebben gesproken over hun eigen ervaringen binnen deze machtsgroepen. Er zijn sterke krachten die werkzaam zijn in en buiten onze wereld, en het lijkt erop dat degenen die dit herkennen en hiervan op de hoogte waren nu hun gelijk krijgen. Een hooggeplaatste FBI-agent kwam naar voren om te bevestigen dat de Illuminatie – de misdaad cabal – onze wereld stuurt en stelt.

mainstream media - rothschild propaganda machine

Het is belangrijk dat alle mensen proberen zo positief en optimistisch als mogelijk te blijven. Maar helaas nog te veel zitten elke avond achter hun TV en laten zich indoctrineren met leugens van de media mongers met hun misleidende beelden en accepteren onbewust de leugens van de mainstream media met berichten die zijn gebaseerd op haat, angst, en afschuw. Houd ogen en geest open om bewust te worden en te beseffen dat de wereld wordt gemanipuleerd door onze autoriteiten die daarmee belast werden, en op hun beurt worden gemanipuleerd en mind gecontroleerd door de Crime Cabal met inbegrip van o.a. alle zo ‘geliefde vorstenhuizen’ van landen met een monarchie.

 

Royalty:

De Britse koninklijke familie is eigenlijk het Duitse Huis van Saksen-Coburg-Gotha, zij veranderden deze naam in ‘Windsor’, toen Groot-Brittannië in 1917 in oorlog was met een andere tak van de familie. De monarchie van België is ook van Saksen-The Royal WeddingCoburg-Gotha, terwijl de Nederlandse monarchie, het Huis van Oranje-Nassau, eveneens van Duitse afkomst is. Deze verbinding werd verder verstevigt toen prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld, een voormalig nazi-SS-officier, trouwde met de toen toekomstige koningin Juliana der Nederlanden. In feite is de Duitse bloedlijn, of bloedlijnen ​​die in Duitsland ontstonden, na hun reis over duizenden jaren vanuit het oude Sumer, Babylon, en Egypte welke in het algemeen afkomstig zijn vanuit het wereldwijd verspreidde Archon bloedlijn netwerk. De geheime inteelt is zo intensief dat het niet mogelijk is zonder hun eigen zorgvuldig samengestelde genetische kronieken precies te weten wie van wie is, en waar vandaan komt. Ze zijn verslaafd aan administratie, archivering, boekhouding en administratie. Een eigenschap afkomstig uit hun reptielen genetica, die structuur en orde eist. Hun genealogische bibliotheken die hun eigen genetische lijnen in de kleinste details volgt en vastlegt, bepaalt wie ‘een van ons‘ is. Als deze rapportering zou kunnen worden ingezien, staat men versteld ​​van de echte gemeenschappelijk en ouderlijke oorsprong van het koningschap, de rijken en beroemdheden in de politiek, bankwezen, bedrijfsleven, media en entertainment.

 

 

Sumerische – Babylonische – Khazar bloedlijnen zoals van de Rothschilds, hebben zowel officiële martiale als niet-martiale ingeteelde bevruchtingen toegepast om koninklijke en adellijke families te infiltreren. Schrijft Leslie Gilbert Pine, een redacteur van Burke’s Peerage. De Rothschild bloedlijn is in dit opzicht erg prominent, zoals men kan verwachten.

 

De ooit bestaande Goldschmidt familie veranderde, rond 1895 toen ze verhuisden naar Engeland vanuit Duitsland, hun naam in Goldsmith waar ze naaste medewerkers en buren waren van de Rothschilds, oorspronkelijk Bauer genaamd. – Mayer Amschel Rothschild, de oprichter van de Rothschilds dynastie, ontmoette de Goldschmidts in 1773, samen met leden van de Schiff, Oppenheimer, en Warburg families – allemaal Rothschild Zionist – om gezamenlijk een plan op te stellen om soevereine landen te laten failleren, en de financiële wereld te beheersen.

 

Alles wordt inmiddels duidelijk dankzij de DNA wetenschap, en sluit op elkaar aan. De sluiers van de tijd zijn geopend waaruit in deze mensen de serpent blijkt. Degenen die vandaag de naam “Joden” dragen zijn de oorspronkelijke discipelen van de kwaadaardige entiteit in de Bijbel beschreven als “de oude slang, de duivel.” – Vanaf het begin der jaartelling in het eerste millennium, waren de Khazaren in Oost-Europa bekend als de duivelse “Serpent Mensen,” en nu, heeft de Israëlische natie toegegeven dat haar volk inderdaad Khazaren zijn.

 

Satanisten:

Veel politici, en ook anderen binnen het hele systeem, zijn satanist die volledige mind gecontroleerd worden, om de complete controle van gebeurtenisCrime Cabalsen te verzekeren. Voor de buitenkant – de kant die het publiek ziet – zijn het normale mensen, maar wanneer wordt overgeschakeld in de controle modus, zijn het heel andere mensen. De oprichter van het ‘mind control proces’ is de Nazi ‘Engel des Doods’ Josef Mengelen, die geholpen werd naar de Verenigde Staten en Zuid-Amerika te ontsnappen door de Archon bloedlijnnetwerken die de Amerikaanse inlichtingendienst CIA en de Roomse Kerk besturen. Ze wilden dat de ‘kamp doctor’ uit Auschwitz, zijn misselijkmakend genetische ‘mind control’ onderzoek voortzette, dat hij verrichtte op joodse kinderen in het concentratiekamp. Nationale grenzen bestaan niet voor de Archon Crime Cabal – ze zijn een ‘wereld familie’.

 

DevilIn de ‘Confessions of Mother Goddess’ – Arizona Wilder, voorheen Jennifer Greene, was mind geprogrammeerd vanaf haar geboorte, en werd een van de drie belangrijkste vrouwelijke mediums die tijdens satanische rituelen worden gebruikt. Haar programmeur was Josef Mengelen, toen hij stierf aan het einde van de jaren 1980 begon haar programmering te breken. In onderstaand video-interview met David Icke, beschrijft ze de rituelen met menselijke slachtoffers in Glamis Castle en in Balmoral, waar de koningin, de koningin-moeder en andere leden van de Britse Koninklijke Familie, kinderen offerden in satanische ceremonieën. Ze praat over gelijksoortige ervaringen met andere koninklijke families uit Europa, maar ook over Henry Kissinger, George Bush, Bill Clinton, de leden van de Rockefeller en Rothschild familie en een grote groep van zeer bekende namen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Je kijk op de wereld zal nooit meer dezelfde zijn als je de openbaringen van Arizona Wilder met hun betekenis op je dagelijks leven hebt gehoord.

 

Veel bekende persoonlijkheden heeft ze aan deze rituelen zien deelnemen, waaronder: Mengelen zelf, maar ook de koningin, koningin-moeder; Prins Philip; Prins Charles; Prinses Margareta; leden van Europese koninklijke en adellijke families; Vader George Bush; zijn zonen, Boy George, en Jeb Bush; Jay Rockefeller; Presidenten Gerald Ford en Lyndon B. Johnson – die betrokken waren bij de moord op JFK – zie de video hieronder – de voormalige minister van Buitenlandse Zaken Madeleine Albright, de Britse premiers Tony Blair, en Edward Heath, en vele Rothschilds, met onder hen wijlen Baron Guy de Rothschild .

Voor veel of misschien wel de meeste mensen zal dit moeilijk te geloven zijn, maar moeilijk te geloven betekent niet dat het niet waar is – het betekent gewoon dat de hersens die het niet kunnen geloven, het niet geloven en verder niets meer. Waarheid komt niet voort uit geloof, de perceptie van de waarheid wordt geopenbaard vanuit het geloof. Bekijk de 1998 film BLADE die nauwkeurig verbeeldt wat er nu in het echt gebeurt.

De volledige versie is hier:

 

Phillip Eugene de Rothschild, een van de miljoenen onofficiële nakomelingen van de familie voerde een uitvoerige correspondentie met David Icke, waarin hij de hiërarchie van de Crime Cabal uitlegt:

 

Op de voorgrond staan de koninklijke families van Europa… – Prince Philip… is de toonaangevende biologische afstammeling van de ‘Reptielen’, – zoals David Icke het noemt. Direct onder hem staan de mannelijke leden van mijn familie (Rothschilds) als een groep van ministers die belast zijn met de logistiek en uitvoering. De huidige monarchen van Nederland, Spanje, Denemarken, en een aantal andere oude Oostenrijkse adel (Habsburgers) zijn de volgende laag in de occulte macht en samenzwering.

 

Hoeveel meer kinderen en mensen moeten nog lijden voordat de mensheid wakker wordt en de realiteit beseft van het ergste kwaad veroorzaakt door de macht die hen – ONS – in werkelijkheid bestuurt?

 

Zowel de Britse koninklijke familie als alle koninklijke bloedlijnen van Europa en daarbuiten, zijn geïnstitueerd vanuit het Satanisme, pedofilie, en de mystificatie van occulte kennis ter bevordering van tomeloze kwaadwilligheid waarin de bloedlijnen gezamenlijk leiden t.b.v. influentie in de politiek, het bankwezen van de ‘geklede pakken’ in Brussel, corporaties en de media. Ze zijn allemaal onderdeel en betrokken in het gigantische web van pedofilie, satanisme, drugshandel en moord. Dat is de zieke en verdorven wereld van de Archon bloedlijn, die onder de groepsnaam Elite, bekend staat.

De Federal Reserve:

De Federal Reserve is NIET federaal, en het heeft GEEN reserves. In 1913 werd president Woodrow Wilson tot CEO ‘gekozen’ van Amerika INC, oftewel biFederal Reservej het publiek beter bekend als President van de V.S. Zijn hele politieke carrière werd voornamelijk gestuurd door een man genaamd Edward House, een bekende marxist, die door het Europese comité 300 belast werd met het ‘toezicht’ op het beleid van de Wilson administratie. – In 1913, liet Wilson twee zeer belangrijke gebeurtenissen plaatsvinden: Hij hief inkomstenbelasting op de verdiensten van burgers in de VS, en hij passeerde de Federal Reserve Act welke de vorming van de Federal Reserve mogelijk maakte – een private bankinstelling die de uitgave van de munt van de natie overnam uit de handen van de federale overheid. De Inkomstenbelasting was de uitvinding van de Misdaad Cabal om geld te stelen van hardwerkende burgers en daarmee hun eigen reeds diepe zakken te spekken, die daardoor nog dieper werden. Verondersteld mag worden dat NIETS van het belastinggeld wordt besteed aan de samenleving. Het is gewoon ordinaire DIEFSTAL.

Vastbesloten om de wet die burgers verplicht inkomstenbelasting over hun inkomen te laten betalen, op legaliteit te onderzoeken, ging filmproducer Aaron Russo opkruistocht om het bewijs hiervoor te vinden. Dit opzienbarende onderzoek onthult dat de overheid systematische de burgerlijke vrijheden in Amerika maar ook in de EU uithollen, en wel vanaf 1913 toen de Federal Reserve System op frauduleuze werd opgericht. Door middel van interviews met twee Amerikaanse Congresleden, een voormalig IRS commissaris, en voormalig IRS en FBI-agenten, fiscalisten, en auteurs, verbindt Russo de punten tussen de geldcreatie, federale inkomstenbelasting, en de nationale identiteitskaart, welke wet in 2008 van kracht is geworden en zal worden gebruikt voor de invoering van Radio Frequency Identification (RFID) technologie. Is dit de voorbode van de naderende politiestaat? Bekijk deze film en maak je eigen conclusies.

 

 

Charles A. Lindbergh, Sr verkondigde in 1913: “Als de president dit wetsvoorstel tekent, wordt de onzichtbare regering van de monetaire macht gelegaliseerd… de ergste wetgevende misdaad in de geschiedenis wordt gepleegd door de acceptatie van deze banken en valuta wet.”

 

“Het Federal Reserve systeem is niets meer dan een privaat bankkartel, opgericht in november 1910 in een geheime vergadering, bijgewoond door hoge vertegenwoordigers van de meest vermogende particulieren en bancaire ondernemingen in de wereld, waaronder JP Morgan, William Rockefeller, Paul Warburg, de Rothschilds, en Kuhn, Loeb & Co. De Amerikaanse Senators Nelson en W. Aldrich, de adjunct-secretaris van het ministerie van Financiën AP Andrews, waren ook aanwezig bij deze vergadering. Warburg zelf ook aanwezig, zou hebben gezegd dat het essentieel was om Amerikaanse burgers niet te laten weten dat de Federal Reserve een kartel was van particuliere banken, maar in plaats daarvan het publiek ervan te overtuigen dat het een overheidsinstelling was.”

 

Met het gevolg dat de Amerikaanse regering effectief geld moet lenen – onder betaling van rente – van deze private bankinstelling om de overheid te laten functioneren. De financiële paniek van 1907 werd alleen gebruikt als brandstof voor het vuur om deze drastische stap te nemen, die Charles Lindbergh aanduidde als “de ergste wetgevende misdaad aller tijden.”

 

“Voorafgaand aan 1913, kwam de meerderheid van de Amerikaanse rijkdom uit de belastingopslagen op verhandelde goederen (BTW). De infrastructuur van het land was sterk, en er was geen enkele noodzaak voor een belasting op inkomsten van de burger. Deze belastingheffing veroorzaakt een grote druk op de Amerikaanse bevolking. Beide besluiten, – de stichting van de Federal Reserve en de nieuwe wet op de inkomstenbelasting – hoewel anders geportretteerd door de reguliere geschiedenis – waren een poging om het land leeg te zuigen, en uiteindelijk de rijkdom van het volk af te pakken.”

 

Honderd jaar later wordt nog steeds over de Amerikaanse droom gesproken, maar je moet echt slapen om daarin nog te geloven. Conferencier George Carlin legt de waarheid uit in deze 3 minuten clip en laat zien dat de overheid geen zier om je geeft.

 

Beperkte Audit Controle van de Federal Reserve:

Een andere belangrijke ontwikkeling zijn de resultaten van de financiële inspectie in juli 2011, van de beperktcabal_camele controle van de boekhouding van de Federal Reserve, die eindelijk uitgevoerd werd, maar praktisch volledig onvermeld is gebleven in de mainstream medianetwerken. Deze controle was vele jaren in de maak, dat met hand en tand werd bevochten door het centrale banken-kartel. De resultaten van deze controle onthullen, ondubbelzinnig, een van de grootste leugens van de Amerikaanse regering in de geschiedenis: Nl. dat het volledige bedrag van de reddingsoperaties in 2008 aan de banken gegeven in totaal $ 26 biljoen dollar bedraagt. Een duizelingwekkend onvatbare hoeveelheid geld (!). En dit, nadat de federale regering de leugen had gepleegd door het volk te vertellen dat de ware omvang van deze reddingsoperaties iets meer was dan $ 1 biljoen dollar. Deze informatie werd nagetrokken op de websites van drie hooggeplaatste politici die dit onderzoek hebben geleid: Senator Bernie Sanders uit Vermont, VS Congreslid Alan Grayson, en Congreslid Ron Paul.

 

Dit bewijst nogmaals; dat de federale overheid van de Verenigde Staten, in samenwerking met het Federal Reserve bankkartel, de GROOTSTE DIEFSTAL allertijden op haar burgers hebben gepleegd, en erover LIEGEN. Ieder leidend figuur in elke grote bank, en de overgrote meerderheid van de federale overheid, waaronder de President van de USA, moeten worden berecht voor deze diefstal en fraude. De kracht ligt nu in de handen van het volk om deze dieven verantwoordelijk te houden voor hun daden. En, dit is slechts nog maar het topje van de ijsberg. In een volgend deel, wordt de ware aard van het financiële systeem nog diepgaander onderzocht, o.a. de rol van het Vaticaan, en de jezuïeten. Nog meer deze schokkende onthullingen tonen het bestaan ​​aan van een financieel Superfund, genaamd ‘The Black Eagle Trust’, bestaande uit grote hoeveelheden goud, edelmetalen, juwelen en diamanten eigendom van de oude wereld, gestolen door de geallieerde troepen. Dit fonds is gedurende de afgelopen 70 jaar gebruikt door de misdaad cabal om mondiaal hun beleid af te dwingen. – Maar… de wereldwijde misdaad cabal in het Westen wordt nu zelf ter verantwoording gesteld door de sterke en machtige Aziatische wereld die de nakoming van de gemaakte overeenkomst eisen. De Aziatische WDS is een geheim genootschap dat de rechtszaak gewonnen heeft tegen het Amerikaanse Federale systeem. – De Fed heeft nl. de rechtszaak verloren tegen de Asian Dragon Family. Het bedrag van de rechtszaak is meer dan $ 1 miljard. Natuurlijk, werd dit nergens publiekelijk aangekondigd. Maar het belangrijkst is: In de uitspraak van de rechtbank wordt vermeld; “Dat al het Aziatische goud moet worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren.”

 

Ter oprechte overpeinzing:

De toekomst hangt af van jou… wil je je vrijheid behouden… of kies je voor slavernij? De keuze is aan jou, want het zijn wij het volk dat de macht heeft. Stop met in ANGST te leven voor de overheid. De overheid is de dienaar – WIJ zijn de BAAS. Wat ga je doen? Burgerlijke ongehoorzaamheid. Wees bereid om deel te nemen aan landelijke boycots, marsen en stakingen. Dwing Parlement om hun wettelijke bevoegdheid te gebruiken om de FED, ECB, en elke andere centrale bank te sluiten, om de diefstal van arbeid en rijkdom van het volk te stoppen dat gebeurt via de inkomstenbelasting die mensen ‘verplicht’ zijn te betalen, wat niet legaal is. Ondersteun geen enkele politieke kandidaat tenzij een verklaring is ondertekend voor het akkoord de ECB en andere centrale banken te sluiten, en… te stoppen met de wereldregering.

Ga niet akkoord met de nationale ID-kaart, want de volgende stap is om je een elektronische RFID-chip in je lichaam in te planten. Weiger via een computer te stemmen, omdat deze gemanipuleerd worden. En laat je niets wijsmaken en voor de gek houden door de mainstream media – MSM.

 

Wil je weten waar de wereld naar toe gaat? – Benjamin Fulford beschrijft het in de details:

Twee mogelijkheden – DE KEUZE is AAN JOU

Als de financiële ineenstorting komt, ontstaat een gevaarlijke leiderschapsvacuüm op de hoogste niveaus binnen het leiderschap van de G7-landen.

  1. In deze economische ineenstorting ontstaat massale hongersnood, anarchie en burgeroorlog, tenzij het systeem volledig opnieuw wordt opgestart.
  2. Aan de andere kant, als het systeem opnieuw wordt opgestart, kan de levensstandaard in alle landen van de wereld binnen een jaar worden verdubbeld.

 

HET BELANGRIJKSTE is alle naties van de wereld te bevrijden van de Babylonische schuldslavernij. Lees verder à

 

DRIE BELANGRIJKE VIDEO’S OM TE BEKIJKEN

De volgende drie video’s zijn uiterst leerzaam, en jouw tijd dubbel en dwars waard om te bekijken. Ze laten zien hoe corrupt de wereld is geworden doordat velen van ons sliepen.

 

  1. Aaron Russo’s Documentaire ”Amerika vrij van het Fascisme.”

Vastbesloten de wet die burgers verplicht inkomstenbelasting te betalen te vinden, begint producer Aaron Russo een kruistocht om het bewijs hiervoor te vinden. De omnivalente argumenten en conclusies van de film zijn meer dan overtuigend! Het zal heel moeilijk zijn voor iedereen die deze film objectief bekijkt, de feiten en bewijsstukken te weerleggen die worden aangedragen. Om diezelfde reden, hopen de politieke en financiële belangen dat niemand deze film bekijkt!

 

  1. Het hoofd van de FBI, zegt “De Illuminatie Controleert alles.”

Kijk naar de leugens – het hoofd van de FBI Ted Gunderson (1928 – 2011) was een top functionaris in het Amerikaanse Federal illuminatiBureau of Investigation Special Agency, belast met de leiding van de Los Angeles FBI. Volgens zijn zoon werkte hij aan de Marilyn Monroe en de John F. Kennedy cases. Hij is de auteur van het best verkochte boek ‘Hoe iemand waar dan ook op te sporen’. Hij zegt: “De illuminatie controleert alles met inbegrip van de wetenschap.” – Kijk naar Bush, HIV en anderen gevallen. Dit is de enig goed gedocumenteerde video om de meest hardnekkige te overtuigen…

  1. Vanaf de moord op JFK tot 9/11 is alles ‘A Rich Man’s Trick ‘.

Deze video moet door elke volwassene worden bekeken om te begrijpen wat er mis is gegaan in onze samenleving, en wat moet worden gedaan om dit te corrigeren. “A Rich Man’s Trick” is waarschijnlijk qua tittel niet helemaal juist – deze mensen zijn niet alleen rijk; ze zijn globalistische Zionistische racisten die de Nieuwe Wereld Orde willen doorvoeren, gedicteerd en gecontroleerd door de commissie van 300 oftewel de Crime Cabal vanuit Israël, waarvoor het Palestijnse volk moet worden uitgeroeid.

Vanaf rond de Eerste Wereldoorlog tot heden; in deze prachtige documentaire wordt uitgelegd wie, hoe, en waarom, president John F. Kennedy werd vermoord. Iedere verantwoordelijke burger moet worden verplicht deze film te bekijken om te begrijpen wat er is gebeurd in het verleden en hoe de wereld nu wordt geleid.

 

Wordt vervolgd met deel 3.