Dreigende Razernij:

 

Het Wakker Schudden:

Trump heeft krachtdadig, en heftig velen wakker geschud om op te staan tegen het gevestigde establishment. Hij is vastbesloten te slagen, maar het runnen van een insolvente economie in een vrijwel failliete wereld zal een shakeup-wakeupstuk moeilijker zijn dan het opbouwen van z’n huizen-imperium. De voortdurende ontwaarding van valuta’s zal zorgen voor een stijgende goud- en zilverprijs. Het onderuitgaan van de papiergoudmarkt kan op elk moment beginnen. Wanneer dit gebeurt zal er geen fysiek goud en zilver meer verkrijgbaar zijn tegen elke prijs, totdat een evenwicht in de fysieke markt is ontstaan.

 

Japan is volledig failliet, China heeft een groot schuldprobleem, en het is onwaarschijnlijk dat het Europese bancaire systeem in de huidige vorm het overleeft. Wat begon met Brexit zal zich waarschijnlijk voortzetten in veel andere Europese landen. Net zoals de burgers in de VS, zijn veel Europeanen moe van de regeerelite in Brussel die meer dan 500 miljoen mensen met weinig inzicht en begrip van de verbittering dat de ongekozen bureaucraten, zonder verantwoording, veroorzaken.

 

Europa verwijdert de Khazarians uit hun macht:

De door Trump geleide Amerikaanse revolutie zal zich uitbreiden naar Europa om de Khazarians uit de macht te verwijderen. De Italiaanse verkiezing op 4 december a.s. zal waarschijnlijk een politiek game changer opleveren, mede dankzij de onvermoeibare inspanningen van Beppe Grillo en zijn vijf-sterren beweging.

 

Net als in Amerika, is de populistische opstand in Italië een andere uitroeiresolutie ter verwijdering van de elites. Welke wordt ondersteund met vocale oppositie door twee Euro-sceptische politieke partijen – de conservatieve Lega Nord en de Five Star Movement. De nog steeds kleurrijke leider van de Five Star partij, de voormalige komiek Beppe Grillo, vertelt met trots:

brexit-breakup“Wij zijn de barbaren! De echte idioten, populisten en demagogen zijn de journalisten en de establishment intellectuelen.”

 

De stemming geeft extra impuls aan het populistisch, anti-establishment binnen zijn Five Star politieke beweging, die willen dat Italië de reset-knop indrukt. Het wijt het chronisch gebrek aan groei in Italië aan de euro, waar veel Italianen het mee eens zijn, en beloofd is een ​​stemming te houden de euro te verlaten en de oude munteenheid van Italië de lire te herstellen, zodra hij aan de macht is. En dat kan heel snel gebeuren. Natuurlijk, moeten ze eerst aan aan de macht komen, voordat Italië de euro kan verlaten. Maar het begin daartoe kan reeds volgende maand komen.

 

De stemming kan radicale gevolgen veroorzaken in de valutamarkt. Een ‘nee’ overwinning is niet direct het vertrek uit de euro, maar het kan de basis leggen voor een dergelijke stap.

 

Italië is de op twee na grootste economie in de EU, en als de krachten van de Eurosceptici het gezag in Rome overnemen, dan is er geen mogelijkheid over dat de euro zijn status als de enige munt voor 500 miljoen Europese burgers kan handhaven. Dus, met ingehouden adem wordt het afwachten als 5 december arriveert. De echtscheiding Italiaanse stijl kan het nieuwe salvo worden tegen de post-Tweede Wereldoorlog economische orde, en kan grotere hoofdpijn veroorzaken dan iemand zich kan voorstellen.

 

In 2017, gaan Frankrijk en Duitsland elk naar de stembus. De cabal-marionetten, de Franse president François Hollande en bondskanselier Angela Merkel zullen vrijwel zeker worden vervangen door nationalisten. – Marine Le Pen, leider van het extreemrechtse Front National in Frankrijk, zegt dat als ze de presidentsverkiezingen wint, de wereld veiliger zal geworden, omdat Frankrijk zal samenwerken met zowel de Amerikaanse president-elect Donald Trump en de Russische president Vladimir Poetin. Le Pen zegt dat ze als leider van Frankrijk haar krachten zal bundelen met Poetin & Trump omdat dit ‘goed is de wereldvrede’.

 

EU-desintegratie:

Het uiteenvallen van de EU en het einde van de euro is slechts een kwestie van tijd en het zou best een stuk eu-breakupsneller kunnen gebeuren dan menigeen verwacht. De EU is financieel al stervende, met alle schuld en failliete overheden, bedrijven en particulieren. Het is economisch zinkend, verzwaard met verstikkende regelgeving en belastingen. Ook wordt het demografisch gewurgd, met geboortecijfers ver onder het vervangingsniveau. Behalve bij Afrikaanse en islamitische immigranten, die niet integreren en overmatige nervositeit onder de Europeanen veroorzaken. Zoals de influx van miljoenen migranten, die kennelijk verwachten dat ze gratis eten, onderdak, kleding, en geld krijgen, om Europese vrouwen te verkrachten en zich te verzamelen in en rond koffiehuizen om de hele dag te klagen. De EU is al lange tijd een broeinest van religieuze, etnische en racistische oorlogen.

 

De migratie van grote aantallen moslims in de EU wordt een van de grootste problemen in de volgende generatie. Een ding is zeker het gaat niet alleen om miljoenen, maar tientallen miljoenen “voet- en bootvluchtelingen” met in begrip van onder-cover huurlingen, geïnitieerd en financieel mede mogelijk gemaakt door George Soros en zijn ngo-organisaties, teneinde Europa volgens plan te overspoelen. Als ze worden geaccepteerd en zich mogen vestigen, zullen ze proberen Europa te overspoelen. – Als ze aanvaard en gevestigd worden zal het de westerse beschaving vernietigen, voor wat er nog van over is. Als ze verhinderd worden, kan dit leiden tot miljoenen doden, en een groot humaan schandaal. Het is niet bekend hoe dit zal uitwerken. Maar het gaat wel om een geweldig gevaarlijke ramp. – Wat zou je moeten doen? Bezit zoveel mogelijk goud en zilver, en zorg ervoor dat je een of meerdere woningen buiten de gevarenzone hebt.

 

De Euro is ten dode opgeschreven, het zal haar intrinsieke waarde nul bereiken waarschijnlijk nog voordat de dollar dat doet. De euro zal voorspelbaar ophouden te bestaan ​​tegen het einde van het decennium. Het beste alternatief voor het beschermen van je euro rijkdom zijn, natuurlijk, de edelmetalen; goud en zilver.

 

Draghi, die hetzelfde lot beschoren is als Hillary verdiende, is incompetent, en handelt volgens volledig voorspelbare wijze. Het is daarom belangrijk je hoeveelheid euro’s zoveel mogelijk te beperken door in harde activa om te zetten, en een plan te maken om zo snel als mogelijk uit de euro te stappen wanneer de situatie euro-doomedonhoudbaar wordt.

 

Het zal vermoedelijk nog een stuk erger worden. Stijgende rente komt, beïnvloedt door de stress in de markten voor schuldpapier, en de dreigende instorting van de obligatiemarkt, met hogere werkloosheid dat grote problemen in het mondiale financiële stelsel zullen veroorzaken, hetwelk beantwoord wordt met enorme hoeveelheden gelddrukken, dat weer zal leiden tot aanzienlijk hogere schuld, en een vicieuze schuldcyclus wordt zonder uitgang.

 

Goud is geld:

Goud stijgt niet waarde. Het voert de functie dat geld moet doen. Het vertegenwoordigt stabiele waarde net zoals het al duizenden jaren doet. Een ounce goud kocht 2000 jaar geleden een herenkostuum voor de welgestelde man, zelfs nog recent als 100 jaar geleden, en het doet het nu nog steeds. Dit is precies zoals geld moet functioneren. Het moet haar waarde in de tijd behouden.

 

Weinig mensen beseffen dat hun munt die ze geld noemen niets heeft te maken met geld. Alle papieren valuta’s zijn tijdelijk en zullen terugkeren naar de intrinsieke waarde nul. Dit komt omdat roekeloze regeringen zich vastklampen aan de macht door het afdrukken en het lenen van eindeloze hoeveelheden fiat geld, in de hoop dat ze daarmee de kiezers kunnen paaien en stemmen kopen. Fiat geld zoals de naam al aangeeft, kan nooit echt geld zijn. Het wordt uitgegeven naar eigen wil en is niet ondersteund door iets anders dan schulden en verplichtingen.

 

Geld en Macht corrumpeert:

Geld en macht corrumpeert. Het is een dodelijke combinatie die niet alleen mensen vernietigt, maar ook naties. power-and-money-corruptsEn helaas, op dit punt in de geschiedenis, nadat onbeperkte hoeveelheden fiat geld in circulatie zijn gebracht, zullen ook hele continenten worden vernietigd, feitelijk het vernietigt volledig het wereldwijde papieren monetaire systeem.

 

De vernietiging van fiatvaluta’s is de norm in de geschiedenis, omdat geen enkel papieren of fiat munt het ooit heeft overleefd. Daarom is er weinig hoop een langdurig functionerend gezond geldsysteem te introduceren dat niet wordt ondersteund door waarde. Macht heeft een verderfelijke invloed op iedereen die in de politiek komt, omdat het leidt tot het drukken van geld dat niet bestaat, omdat in omloop te brengen, onweerstaanbaar schijnt te zijn.

 

De oplossing:

De eenvoudige oplossing zou zijn, zich te ontdoen van alle centrale banken, omdat de centrale banken de belangrijkste reden zijn waarom geld nooit geld blijft, maar altijd terugkeert naar de waarde van het papier waarop het is gedrukt. De twee belangrijkste functies die Centrale banken uitvoeren, zijn:

 

  • Kunstmatige manipulatie van de rente, en
  • Het drukken van geld.

 

Door het manipuleren van de rente, vernietigen ze de natuurlijke wetten van vraag en aanbod. – In een vrije markt; als er grote vraag naar geld is, zal de rente omhooggaan, om de vraag naar geld te temperen. Hogere tarieven compenseren terecht spaarders voor verhoogde risico’s die ze nemen.

 

Wat nu gebeurt, is de financiële repressie, en manipulatie, op een niveau nog nooit eerder gezien. Het vernietigt volledig de vrije marktwerking en daardoor broedt een komend financieel Armageddon. Wanneer de natuurlijke wetten van vraag en aanbod worden verstoord, leidt dat altijd tot ernstige gevolgen.

 

Het Financiële systeem zal niet overleven:

Een ding is zeker. Het huidige financiële systeem zal niet overleven omdat het gebaseerd is op beginselen die want-to-surviveniet duurzaam zijn. In een dergelijk systeem, is geen gezond geld. Wat zeker wel van toepassing is voor goud en zilver dat echt geld is, beiden blijven het wanbeleid van de wereldeconomie weerspiegelen als alle valuta’s zich in de nabije toekomst op nul eindigen.

 

Uiteindelijk, is de invloed van markten groter dan enig centrale bank of zelfs een groep van centrale banken in staat is om gezamenlijk een cruciaal effect te produceren. Dit beginsel speelde zich uit in 2008, toen verschillende markten maandenlang afbrokkelden dat leidde tot de ineenstorting van Lehman en de daaropvolgende onrust.

 

De westerse centrale bank franchise-systeem is volledig kapot, insolvabel, en corrupt. Het vraagt om terugkeer van de Goud Standard. Het hele financiële systeem is gebouwd op schuld. Het schuldverzadigingsproces heeft het volledig traject gelopen. De centrale bankiers hebben gedurende de laatste vijf jaar de staatsschuldencrisis gedekt m.b.v. geld creatie, inmiddels zijn hun balansen failliet.

 

Global Financial Reset:

Een massale wereldwijde schuld afwaardering van staatsobligaties komt eraan, op de rug van de Global Financial Reset. Deze verschuiving is van het meest ontwrichtende soort, terwijl de macht naar het oosten verschuift. – Geen enkel economische groei is in de verste verte op de huidige horizon waarneembaar, niets is voldoende om de enorme schuldenlast te verwijderen.

 

Met het mensdom in controle over haar eigen toekomst; dat wil zeggen in controle van het proces van het creëren en distribueren van geld, kunnen biljoenen euro’s en andere valuta beschikbaar worden gesteld om een einde aan armoede te maken, en de milieuvernietiging te stoppen, en wel in een kwestie van maanden, geen decennia.

 

De invoering van de Goud Standard:

De installatie van de Goud Standard maakt van bijna alle euro/dollarobligaties toxisch papier. QE heeft misschien wat tijd gekocht voor de TBTF-banken, maar het garandeerde de dood van de economie, en het to-big-to-failfaillissement van alle soevereine schulden. Er is geen schijn van kans op terugkeer naar normaliteit vanuit deze chaos. Dit is de reden waarom oorlog wordt nagestreefd, opdat de elite aan de macht kunnen blijven.

 

Verwacht een revolutie vanuit het Oosten, als daar de Goud Standard wordt ingevoerd in een aantal belangrijke posities. Goud, zilver en platina zijn de beste manier om je diversificatie te vergroten, en tevens een tastbare hedge biedt tegen het dwaze monetaire beleid van de financiële elite, die met hun grillen en belachelijke regelingen de economie hebben vernield.

 

De wereld is gearriveerd in een monetair klimaat dat de weg vrijmaakt voor de gouden standaard, noodzakelijk om alle valuta over de hele wereld tegen uitglijden te behoeden. Dollars, ponden, euro, yen, Yuan en nog veel meer, zitten allemaal in de problemen. Plus, gekeken naar de grondstof-aanbodzijde, verkeert de wereld is in een periode van dalende goud en zilver opbrengsten.

 

Het zal nog vele jaren duren voordat de investeringen die nodig zijn om aan de lopende goud, zilver en platina vraag te voldoen. Immers, het duurt vijf jaar, soms meer, om een mijn te bouwen. Het duurt tot 20 jaar om de gehele cyclus te doorlopen, van exploratie tot goedkeuringen, ontwikkeling, bouwen, en initiatie. Het punt is, goudwinning kost tijd en is moeilijk en langdurige arbeid!

 

2017-Voorspellingen – door Gerald Celente:

De MSM zal verdwijnen, en paniek op de financiële markten is in aantocht

 

De MSM is nu zo in diskrediet dat het het punt van ‘no return’ is gepasseerd. Celente gaat verder met te zeggen;

 

“Ik zei tot voor kort over de mainstream media dat ze nog steeds de invloed hebben om de toon te zetten. Dat doen ze nu niet meer. Kijk eens hoeveel kranten Hillary Clinton in hun editoriaal ondersteunden, alle belangrijke kranten, en het heeft geleid tot niets. De feiten zijn anders als je opnieuw kijkt naar de cijfers. De bottom line is dat hun winstgevendheid is ingestort, en ze zichzelf niet in stand kunnen houden. Dat is de bottom line. News Corp. en de een na de ander, zien hun oplage met 20% ingestort. Je kunt geen krant hierop overeind houden.”

 

Over de economie, zegt Celente er komt een crash, en goud knippert nu al een waarschuwingssignaal in het buitenland. Celente stelt;

 

“Het gebeurde bijna dit jaar met Brexit, maar nogmaals je kijkt naar het papiergoud in de wereld en vergelijkt dat met de echte wereld, ze blijven manipuleren. Zoals je ziet is de goudprijs naar beneden, hoor je iemand praten over wat er gaande is in India? Ze hebben de grote coupures van de roepies onlangs afgeschaft. Daarop is paniek uitgebroken. Ze kopen al het beschikbare goud op, en ze zijn een van de grootste goud kopers in de wereld, en voeg daarbij China. Niemand heeft het over, het tumult dat op dit moment is uitgebroken. Ze zeggen dat ze de zwarte markt willen stoppen, dus mensen kopen goud, maar ze sluiten de markt kort met ongedekte shorts om de prijzen van grondstoffen naar beneden te drijven, want als de prijzen omhooggaan, wordt de fraude in het hele systeem zichtbaar. Volgens onze contacten daar, kopen ze in India zoveel goud als ze maar kunnen.”

 

Celente gaat verder te voorspellen;

 

“We voorspellen dat de economie zich niet herstelt op basis van de economische voorstellen die nu zijn geïmplementeerd. De mondiale situatie is een gemaakt klimaat voor financiële paniek. De financiële paniek voorwaarden zijn reeds geruime tijd aanwezig. Wat de overwinning van Trump heeft gedaan, is misschien een klein beetje tijdrekken, maar aan de negatieve kant, staat nog steeds de schuld, en de rente die omhoog gaat die over de schuld moet worden betaald. Wat betreft goud; we zijn van mening dat op dit moment de bodem nabij is.”