In tijden van universeel bedrog, is het vertellen

van de waarheid een revolutionaire daad.

GEORGE ORWELL

 

Nieuws is zelden wat het pretendeert te zijn:

In het nieuwejaar 2017, hangt de westerse beschaving, het product van duizenden jaren van ontwikkeling, in de Balance. Degeneratie is voor onze ogen overal waarneembaar. Als het Westen verzinkt in tirannie, is het nog maar de vraag of de bevolking zich verdedigt v.w.b. hun vrijheid en ziel, of wegzinken in de tirannie, die opnieuw zijn lelijke en alles verslindende kop heeft opgestoken?

 

Gestructureerd door de geheimzinnige Luciferian elite, op zoek naar nieuwe orde die alle westerse landen – en misschien wel de hele wereld – in de greep heeft. Hun invloed is geïnfiltreerd in elk aspect van onze fake-newssamenleving, van producten die we kopen bij de supermarkt tot topics in de nieuwsprogramma’s. Om hun nieuwe wereldorde in te voeren zijn ze nu bezig de grootste financiële ramp in de geschiedenis te veroorzaken.

 

Vermoedelijk is ook het echte nieuws, gefilterd, goedgekeurd en beheerd door de elite media-instituten. Er is fake nieuws, zoals opzettelijk vervalste verhalen; zoals het nieuws dat zogenaamd de Russische manipulators Hillary Clinton de overwinning voor het Witte Huis heeft gekost.

 

Echter, fake-nieuws is wat de mensen willen. Omdat nieuws wordt gezien als een vorm van entertainment. Ze willen entertainment dat geeft hen het gevoel slim, heroïsch en eerbaar te zijn. Dat is de reden waarom mensen leugens willen! Ze willen zich niet oncomfortabel, onvolwassen, of dom voelen. Dus het laatste wat ze willen is een serieuze gedachte of daadwerkelijk inzicht.

 

De waarheid is te moeilijk om te begrijpen en te bitter om te slikken. Ze willen het nieuws dat soepel naar beneden glijdt, dat geeft hen het gevoel langer en slanker te zijn. Hoe verder weg van de harde feiten – die zgn. uit de eerste hand worden beleefd – des te bedrieglijker het nieuws wordt.

 

Het nieuws dat je in de krant leest, gebeurt meestal ver weg, om motieven die je niet kunt begrijpen, op basis van sombere fantasieën, mythen en waanideeën. Dit wordt duidelijk aangetoond in het het economische nieuws.

 

Het nep-economisch herstel, dat is gefinancierd door QE, en subprime student- en autoleningen. Beide lening bubbels zijn het resultaat van de minachting van de regering-Obama voor het kredietrisico t.o. de kans de leningen worden terugbetaald. Door de $ 1,4 biljoen aan studentenlening schulden af te wenden op de schouders van de belastingbetaler is dat een ramp in proces. Meer dan 25% van deze schuld is effectief in verzuim. De belastingplichtige bailout zal de $ 500 miljard overschrijden.

 

Valuta’s die niet gesteund worden door iets tastbaars, zoals goud of zilver, hebben altijd geleid tot schuld en vernietiging. Goud en zilver zullen zeker stijgen voor zolang geld gedrukt wordt uit dunne lucht. Schuldbubbels zijn geen nieuw fenomeen. Historisch gezien, hebben de leiders te vaak ervoor gekozen te veel papiergeld te drukken, iets dat elke keer in ellende eindigde.

 

Nieuws is zelden wat het pretendeert te zijn. Het is niet een bloedeloze recitatie van onbetwistbare feiten, zoals een overzicht van genoteerde temperaturen op de Noordpool. In plaats daarvan wordt elk beetje gemanipuleerd t.b.v. een diepere impact door een web van ideeën, mythen en misvattingen. Anders zou het nieuws zinloos zijn.

 

Een van de betere leugenaars is; The Washington Post, eigendom van Amazon.com oprichter Jeff Bezos, zij hebben een aantal websites en blogs onderzocht die inzichten en mening leveren, die ze beschuldigen nep nieuws te verspreiden, waarvan een deel is ingegeven door Russische agenten!

 

Statistische Leugens:

Dan zijn er de Statistische Leugens: De Statistieken uitgegeven door overheden over de economie – van CPI tot BBP – zijn nep, gemanipuleerd om de economie sterker te doen lijken dan deze is. Centrale banken vertellen dat de inflatie 1,7% is. Ze zeggen dat de werkloosheid gedaald is tot 4,6%. Zij publiceren deze getallen met decimalen en een stalen gezicht, alsof het feiten zijn. Maar ze zijn helemaal geen feit, maar slechts holle constructies.

 

De ware statistieken van John Williams van Shadowstats.com schilderen een alarmerend beeld: vrijwel alle ‘groei’ in de Amerikaanse economie en de rest van de wereld, is sinds de crash van ’08 kunstmatig gemanipuleerd door de centrale bankiers, terwijl het risico van schuldbesmetting is toegenomen. Moderne economische rapportage is gemanipuleerd om de economie sterker te doen lijken dan deze feitelijk is.

 

De Oorlog tegen terreur:

war-on-terrorDe oorlog tegen terreur ziet er ook uit als een wassenneus setup. Dit moet een flop lijken, vanuit het oogpunt van de Elite. Niet alleen is niets bereikt om het terrorisme te stoppen, er is zelfs geen enkel resultaat gescoord! Zelfs na 14 jaar van interventie en miljarden uitgegeven om aanvallen te stimuleren, is het risico te worden gedood door een terrorist ‘slechts’ een op de 4 miljoen.

 

Ze willen beginnen met de beperking van contant geld en edelmetaal transfers vanuit buiten de EU. Natuurlijk, is de reden voor deze onderdrukking het afsluiten van mogelijkheden die vermoedelijk over het hele continent worden gebruikt om heimelijk militante terroristische aanslagen te financieren. Hierbij moet nog worden vermeld dat elke terroristische aanslag en zeker bijna alle belangrijke daarvan, meestal geënsceneerd zijn met medeweten van, en zelfs betrokkenheid van de eigen overheidsbronnen, en worden uitgevoerd met zeer weinig geld. – De meest recente truck aanslag in Berlijn – Duitsland, zoals officiële verslagen van het Fake News doen geloven, omvatte slechts een man met een pistool en de diefstal van een truck.

 

Als een voorbeeld; In de aanloop naar de participatie van Amerika in Wereldoorlog I, sneden de Engelsen de kabel door die Amerika directe toegang verschafte tot nieuws vanuit Duitsland. Waarna, het merendeel van het “nieuws” door Amerikanen over de oorlog gelezen via Engeland kwam, alwaar het zwaar werd geredigeerd. De Engelsen sponnen sterke verhalen over de Duitse barbaarsheid en hun wreedheden – ook nonnen werden en massa verkracht en kinderen werden gemutileerd met afgesneden handen armen en voeten door de wreedaardige Duitsers. Niets hiervan was waar. Maar het deed in 1917 haar werk; zo goedgelovige Amerikanen mobiliseerden met spoed troepen om mee te vechten in de oorlog, aan de kant van het Engelsen.

 

De Oorlog tegen Armoede:

De oorlog tegen Armoede is ook een flop. Geen enkel serieuze econoom – wat de meesten van hen uitsluit –

Clay Bennett, Chattanooga Times Free Press

denkt dat armoede kan worden overwonnen door het geven van meer geld aan programma’s die afhankelijkheid aanmoedigen. Maar toch, de oorlog tegen Armoede blijft doorgaan.

 

Na 51 jaar en $ 22 biljoen, 1012, de anti-armoede bestrijders strijden nog steeds met hun helmen op en blijven elke dag strijden. Verwachten ze deze oorlog te winnen? Natuurlijk niet. “Je krijgt waarvoor je betaalt”, zei Milton Friedman. Mensen worden betaald om arm te zijn, en dat vindt altijd afnemers.

 

Er zijn 10 miljoen meer mensen die in armoede leven dan er waren toen de oorlog tegen de armoede begon. Inbegrepen in dit aantal zijn veel werklozen. De Oorlog tegen Armoede heeft ze niet veel goeds gedaan. Er zijn nu meer arme lieden dan ooit tevoren. En ze zijn nu allemaal afhankelijk van de geheime staat. De kosten sinds 1964; zijn meer dan US $ 22 biljoen.

 

Daarnaast ondersteunt de Oorlog tegen Armoede niet alleen een leger van arme mensen, maar ook een hele industrie van deskundigen, opvoeders, juristen, sociologen, managers, onderzoekers, en gemeenschapsorganisatoren – sommigen in de publieke sector, anderen in de private sector. Al deze mensen kijken voor hun dagelijkse brood naar de geheime staat, de enige echte overwinnaar.

 

De oorlog tegen cash:

rothschild-central-bankDe Oorlog tegen Cash en negatieve rente zijn een radicaal en krankzinnige maatregel. Ze zijn het teken van wanhoop onder de elite. Het is ook een grote bedreiging voor je financiële zekerheid. Centrale planners spelen met vuur en vragen om een valuta-catastrofe. De meeste mensen hebben geen idee wat er werkelijk gebeurt als hun munt instort, laat staan ​​dat ze weten hoe zich hierop kunnen voor te bereiden.

 

Deze radicale en extreme maatregel als het verbod op contant geld toont aan dat de geheime staat wanhopig is. Dit is niet een zet die ze zouden overwegen als ze vertrouwen hadden in het behoud van hun controle over het financiële systeem en de economie. Het resultaat van deze actie zal contraproductief zijn, en een zegen voor de mensheid.

 

 

De volgende oorlog is tegen Goud:

Zodra beleidsmakers de massale verschuiving naar goud zien, zullen ze de oorlog tegen goud lanceren. Mensen die geïnteresseerd zijn in goud, hebben zolang het nog mogelijk is, nu de kans het te kopen. Wacht niet, spoedig zal het te laat zijn.

 

Banken en overheden, met inbegrip van Big Business, doen er alles aan om je het onmogelijk te maken je eigen geld in de vorm van cash op te nemen. Het lijkt erop dat ook Big Business haar eigen oorlog tegen contant geld voert. Ze haten contant geld want het is te duur om cash te transporteren, op te slaan en te verzekeren. Steeds meer ondernemingen, weigeren contant geld aan te nemen. Dit is gewoon een andere vorm van discriminatie tegen mensen die geen bankrekening kunnen hebben of die afhankelijk zijn van check verzilvering en van contant geld moeten leven. Het dwingt iedereen in een digitaal systeem waar je geld onderhevig is aan negatieve rente, servicekosten, en bevriezing, bailin-kosten, en andere vormen van diefstal. De oorlog tegen contant geld kan mogelijk een verloren strijd zijn, maar er is nog steeds onderdak beschikbaar in fysiek goud, zilver, land en andere harde activa. De sleutel tot verdediging in dit spel is je goud en zilver nu te kopen, nu het nog kan, voordat de oorlog tegen goud begint. Als dit besef doordringt, zal de vraag naar fysiek goud verder stijgen, dat nu al tekorten in het aanbod vertoont. Bedenk dat de oorlog tegen goud en zilver een verloren strijd is voor overheden.

 

Oorlog tegen Drugs:

war-on-drugsDe Oorlog tegen Drugs is in zoverre geslaagd dat mensen hun vrijheid opgeven, maar geen enkele bescherming tegen drugs kregen. Het is niet moeilijk te zien waarom deze oorlog is gedoemd. Het is een strijd tegen de markten; uiteindelijk, winnen de markten altijd. – Hoe meer de drugsbestrijders de stroom van illegale drugs verbieden – als ze dat echt proberen te doen – hoe hoger de prijs van de drugs wordt. De hogere prijzen lokken meer entrepreneurs in de drugsmarkt, dat aanleiding is voor meer innovatie, en onvermijdelijk zal leiden tot een grotere overvloed aan drugs, meer keuze en lagere prijzen voor drugsgebruikers. – Handhaving van de Oorlog tegen Drugs, heeft tot nu toe meer dan US $ 1 biljoen dollar gekost, en wordt geschat op jaarlijks meer dan $ 50 miljard dollar, met een onveranderd totaal in de drugsconsumptie.

 

De Oorlog tegen het Terrorisme:

Dat blijkt ook te zijn gebeurd met de Oorlog tegen het terrorisme. Terwijl het geld en energie besteed aan deze oorlog weinig invloed heeft gehad, lijkt het erop dat de vraag naar ‘vreemde’ terroristen is toegenomen. Onder druk van VS en NAVO-bommen, drones, en moorden, lijkt het erop het aantal volgelingen van het extremisme is gegroeid, dat leidt tot meer gewelddadige en dynamischer culturen, naarmate meer en meer moslims worden geradicaliseerd door anti-terreur interventies. De kosten van de oorlogen in Irak en Afghanistan, evenals de nieuwe strijd tegen ISIS, heeft volgens het National Prioriteiten Project tot nu toe US $ 2,3 biljoen gekost. Met als resultaat de creatie van meer terroristen en afsplitsingen dan ooit tevoren.

 

EU Queen Angela Merkel staat ISIS toe om in de EU te opereren:

isisAngela Merkel en degenen binnen de EU en de Duitse regering die op haar zijn afgestemd, willens en wetens toestaan dat ISIS-agenten de EU infiltreren, en netwerken opzetten, om aanvallen op Europese burgers uit te voeren. Het doel van het toestaan ​​van dit optreden is om een ​​crisis te veroorzaken die kunstmatig de noodzaak van meer Europese integratie in de EU vergroot, welke natuurlijk vooral gecontroleerd wordt door Duitsland, en hen in staat stelt om Europa te controleren zonder het afvuren van een enkel schot, tot dusverre tenminste. Zodra de crisis begint, zal Merkel deze gebruiken als een excuus om het nieuwgevormde EU Leger in te zetten, om alle Europese landen te bezetten. Dit leger wordt momenteel geleverd door de NAVO, terwijl NAVO-functionarissen die zich in een positie bevinden om dit te ontdekken plotseling dood teruggevonden werden.

 

  • De Duits Intelligence zal bewust geen ISIS-agenten vervolgen;
  • Duitsland benut ISIS-aanvallen om de bezetting van Europa door het EU-leger te rechtvaardigen.

 

In dit artikel wordt uitgelegd dat Spaanse en Franse autoriteiten met succes terreurcellen hebben ontmanteld op basis van informatie die door de Marokkaanse inlichtingendienst aan hen werd verstrekt. Waarom handelt Duitsland niet zo? Het is omdat Angela Merkel een gevestigde interesse heeft in het creëren van een crisis waarom ISIS-aanvallen in de EU zijn toegestaan.

 

 

De Oorlog tegen Global Warming:

De opwarming van de aarde is een uitvinding om meer belastingen en kosten in rekening te brengen aan de bevolking, en heeft tot nu toe sinds 1989 meer dan US $ 23 (1012) biljoen gekost, met corrupte wetenschappers die beweren dat de opwarming van de aarde zich versnelt.

 

 

De oorlog tegen de kredietcyclus:

De kredietcyclus meet de uitbreiding van de balans van centrale banken en de Federal Reserve. Volgens de war-on-the-credit-cycleFederal Reserve, zijn de Amerikaanse activa gezwollen tot meer dan $ 4 biljoen sinds 1990. De oorlog tegen de kredietcyclus heeft nu de kenmerken van de bekende oorlogen van de Geheime Regering.

  • De vijand is moeilijk te identificeren.
  • De kosten zijn enorm en hebben een open einde.
  • Grote hoeveelheden geld worden overgebracht naar Geheime Overheidsagenten en klanten.
  • En, deze oorlog kan niet worden gewonnen.

 

De strijd tegen de kredietcyclus is anders dan alle anderen. Dit is een oorlog van de geheime staat die ze niet willen verliezen. Zoals zoveel van de economie, zijn ze afhankelijk geworden van goedkoop krediet voor de groei en de financiering. Het verliezen van de oorlog tegen drugs en terrorisme komt daadwerkelijk ten goede aan de insiders. Het verliezen van de oorlog tegen de kredietcyclus niet.

 

NASA is een Fake Agency:

NASA is gecreëerd door de geheime regering ontworpen om te dienen als een rookgordijn, ter afleiden en vermaak van het publiek, “hun chemische raketten” zijn “leuk om naar te kijken” – zoals een vermeende anti-zwaartekracht insider ooit zei, terwijl de echte ruimtemissies die er zijn geweest in het geheim werden uitgevoerd door de Amerikaanse luchtmacht en marine. Zelfs NASA heeft gedurende afgelopen 36 jaar nooit meer een nieuwe Space Shuttle Orbiter gebouwd.

 

Volgens Gary MacKinnon, een Britse hacker die heeft ingebroken in de computers van het Amerikaanse leger, luchtmacht, marine en NASA, hebben ze al volledig operationele oorlogsschepen in de ruimte.

 

De bevindingen van MacKinnon ondersteunen en versterken de beschuldigingen van meerdere klokkenluiders die hebben bekend in de ruimte en zelfs op Mars hebben gediend. Bovendien de bemande Maanmissies zijn nooit gebeurd, omdat het onmogelijk was de Van Allen-gordel zowel heen als terug te doorkruisen.

 

NASA 1986 verongelukte challenger bemanning leeft nog steeds gezond en wel. Het is MEER NASA en overheidsmisleiding. NASA heeft fake ruimtewandelingen gemaakt, die op aarde middels foto’s en films werden opgenomen, en de dood van deze Astronauten vervalst. Wat valt er te winnen met dit? Maar bekijk het op deze manier, het vervalsen van de dood van de astronauten, die allemaal een nieuw leven kregen, en dus nog steeds levend en wel zijn, is een goede zaak. Echter, het mysterie achter de vernietiging van de space shuttle is nog helaas nog niet opgelost. De echte reden is mogelijk dat NASA geleidelijk de Maanmissies wilde afsluiten gedurende de afgelopen decennia omdat de diepe staat een veel beter geheim ruimteprogramma heeft, waarvoor de NASA is gebruikt als een cover-up.

 

 

Vertel-Leugen-Vision:

De wereld verandert snel, en veel mensen, althans in de ontwikkelde wereld, beginnen de leugens te zien van de in corporate eigendom mainstream media. Televisie is gespecialiseerd in het ‘faken’ en liegen over belangrijke mondiale gebeurtenissen v.w.b. diverse onderwerpen, en nu, verlaten een aantal van hun werknemers hun baan om de waarheid te vertellen over de aspecten die een groot deel van de mainstream media domineert.

 

 

Dr. Udo Ulfkotte is er een van, hij was gedurende meer dan twee decennia een Duitse topjournalist die werd gedwongen het werk van geheime agenten onder zijn eigen naam te publiceren, onder de bedreiging dat bij niet-naleving hij zijn baan zou verliezen.

 

 

Het is duidelijk dat niet alles wat te zien is op westerse mainstream televisie een leugen is, maar het lijkt erop dat veel ervan dat wel is, of op zijn minst een maatschappelijke en politieke bijbedoeling achter zit, vooral als het gaat om grote wereldwijde gebeurtenissen zoals oorlog en terrorisme.

 

Bestrijdt de globalisten:

new-brooms-sweep-cleanVoor de eerste keer in 50 jaar, wint het volk, en zijn de globalisten in paniek: Het is vrijwel zeker dat Soros, Clinton en Obama niet vreedzaam zullen vertrekken. De grootste confrontatie kan nog komen. Ongeacht de vorm van een valse vlag, die zou kunnen plaatsvinden. Inmiddels is een geplaatste nucleaire bom bij de TRUMP-tower, onschadelijk gemaakt en verwijderd. Wees hierop voorbereid. Kalm blijven, is de beste contra-reactie.

 

We kunnen nu niet achteroverleunen en verwachten dat Trump de hele schoonmaak gaat verrichten. Je zult ook zelf je handen uit je mouwen moeten steken om op 20 januari, 2017 aan de slag te gaan. Vrijheid is nooit vrij geweest; alle mensen zijn nodig om Trump te helpen in de strijd tegen de globalisten. Je vraagt je je af, wat je kunt doen? Het staat in onderstaande video.

 

 

 

Het prediken de waarheid over de Federal Reserve:

Stap uit de matrix! Stop met slaaf te zijn en wordt wakker! Rod Parsley Bespreekt de smerige trucks die Banksters tegen ons gebruiken. Hij bespreekt de praktijken van de Centrale Banksters, hoe ze erin betrokken zijn. Hij predikt de waarheid met behulp van feiten en de geschiedenis.