Fake-Geld Uitlenen is de clue:

 

Communisme:

De aantrekkelijkheid van communisme was dat het voor mensen aanzienlijk voordelen opleverde. Zonder de kosten van reclame, concurrentie, fouten, overbodige luxe, en onnodig gebruik van toeters en bellen, daardoor zou de economie in staat zijn om goederen en diensten efficiënter te produceren. Het was als een machine, dachten ze. Alert experts, en publiek georiënteerde technocraten konden de omzet rationaliseren, waardoor de economie beter zou werken. Maar uiteindelijk, kwam dit alles niet uit.

 

Zonder eerlijke prijssignalen om ze te leiden, en zonder de noodzaak klanten tevreden te stellen door levering van behoorlijke producten en diensten, maakten de centrale planners de ene fout na de andere, en een puinhoop ervan. Elke transactie was een verliezende deal. Alleen de elites profiteerden, maar het volk werd armer. En na een paar decennia, was de hele economie een ramp: De werkelijke productie was zo laag en van zo’n slechte kwaliteit dat de elite geen kostbaarheden vonden om te stelen.

 

Na 70 jaar communisme in de Sovjet-Unie, en 30 jaar in China, besloot de overheid om deze fantasie te verlaten, en herstelde weer het privé-eigendom.

 

Privébezit:

Wat zijn de belangrijkste categorieën privé-eigendommen? Onroerend goed, eigen huizen, auto’s, een paar apparaten, sieraden, en een aantal financiële activa. Zelfs in de Sovjet-Unie en in China, behielden gezinnen een aantal persoonlijke bezittingen. Echter, de financiële activa en onroerende goederen werden afgenomen. Zou dat in het westen ook kunnen gebeuren? Het lijkt erop, erger nog, het gebeurt al. D.m.v. vals geldleningen, die door de elite worden verstrekt, verkrijgen ze andermans eigendommen in handen.

 

De Zwendel:

Hoe werkt deze zwendel? Om te laten zien hoe gemakkelijk het gaat, beschouw dit analoge voorbeeld:

 

“Je laat je auto in een parkeergarage. Je krijgt een claim-ticket. Dat is een vorm van geld. Het is geen echte rijkdom, maar het vertegenwoordigt echte rijkdom – je auto. Stel nu dat de parkeergarage extra claim-tickets drukt.”

 

Het verhoogt de geldhoeveelheid. Het kan zelfs een tijdelijke impuls aan de economie leveren, omdat mensen denken dat ze rijker zijn en beter in staat zijn meer te besteden. In deze analogie, kunnen een aantal mensen denken dat ze eigenaar zijn van jouw auto.

 

“Natuurlijk, er is maar één auto aanwezig. Maar de mensen in de financiële sector, die de claimtickets drukken kunnen ze gebruiken om jouw auto van je af te nemen.”

 

Vervolgens kunnen ze hetzelfde systeem gebruiken om jouw huis, je aandelen, en je beleggingsobligaties af te pakken. Dit is een onzichtbare revolutie. Privé-eigendommen gaan voor het merendeel verdwijnen. Ze worden het eigendom van de geheime overheidselite die het systeem controleren. – En wie zal klagen?

 

Diefstal van Rijkdom:

Centrale banken en staatsinvesteringsfondsen kopen met vals geld reeds voor biljoenen aan obligaties en aandelen. Volgens Bloomberg, is de centrale bank van Japan nu een van de top-10 houders van 90% van alle aandelen op de Nikkei 225.

 

Onder haar QE-programma, koopt de Bank van Japan ter waarde van 6 biljoen yen ($ 53 miljard) op de beurs aan ETF’s en aandelen per jaar. Omdat ze in andermans autorijden, kunnen ze net zover gaan als ze willen. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over de prijs. Of de return on investment. Of risicomanagement.

 

De autoriteiten in de Verenigde Staten hebben sinds 2008 voor ongeveer $ 3 biljoen uit dunne lucht gecreëerd, die als obligaties op de balans staan. Veel van de andere centrale banken in de wereld doen hetzelfde, en in totaal is zo meer dan 10 biljoen gecreëerd, en dat cijfer is stijgende.

 

Is een aandeel te duur? Is he een onderneming die slecht wordt geleid? Gaat de beurs omhoog of omlaag? Het maakt allemaal niets uit omdat de centrale banken kopen met gratis geld. Wanneer de volgende financiële crisis aanbreekt, zullen ze aandelen en obligaties op een nog veel grotere schaal opkopen.

 

Geen enkele goedkeuring van het Parlement of het Congres is nodig. Geen debat. Niet eens een presidentiële goedkeuring. Centrale banken zullen beweren dat het noodzakelijk is, om zoals ze zullen zeggen; dat ze ‘de economie bescherming’ om banen te sparen. Maar wat in werkelijkheid gebeurt, is het wegnemen van rijkdom uit particuliere handen in de hebberige handen van centrale bankiers en hun bankmaatjes.

 

Fake-Geld Uitlenen:

En wat te denken van vastgoed? Het grootste deel van het onroerend goed is al in handen van de banken door middel van hypotheken, al deze objecten zijn een gemakkelijk doelwit voor confiscatie.

 

Dus, de financiële sector heeft al een claim op jouw huis. Omdat de meeste huizen gekocht zijn met hypothecaire financiering. Banken lenen mensen hetzelfde vals geld dat de centrale banken gebruiken om aandelen te kopen. Ze creëren deposito’s uit dunne lucht op het moment ze de lening afsluiten, met niets meer dan toetsaanslagen op een computer. – Ze hebben dat geld nooit verdiend. Maar je moet het wel lenen van de bank, om het huis te kopen, en vervolgens het weer terug te betalen aan de bank met zuur verdiend vertrouwensgeld plus interest erover. En als je niet betaalt, neemt de bank het huis in beslag en verkoopt het aan een ander.

 

Jaren geleden, zouden mensen het vieren als ze hun hypotheek hadden afbetaald. Eindelijk, bezaten ze het huis vrij van lasten. Nu wordt ze geleerd hun krediet te benutten en te herfinancieren, omdat de hypotheekrente zo laag is.

 

Zo wordt de meerderheid van huiseigenaren nooit eigenaar van hun huis. Ze huren het gewoon van de bank, ze betalen hun hele leven voor het dak boven hun hoofd. En hier is nog een trick: Ze betalen ook onroerend goed en andere belastingen. De meesten betalen zoveel aan belastingen als ze enkele jaren geleden aan huur zouden betalen.

 

Zelfs hun auto’s worden nu vaak gehuurd of gefinancierd. Eigenlijk onder de onrechtmatige wet van het zeerecht t.w. admiraliteit, die door de cabal werd geïmplementeerd; om de eigendomsrechten op auto’s en huizen te kunnen afnemen, die onder het zeerecht niet behoren aan de mensen. Zo zijn de meesten niet meer dan een huurder van een woning. Want ook die behoren aan de banken, oftewel de financiële arm van de geheime Rothschild overheid.

 

Geheime Overheid:

Onze samenleving wordt gestuurd door de geheime overheid, geholpen d.m.v. vals geld. Kapitaal of nauwkeuriger; geld uit dunne lucht, dat frauduleus is, het wordt aan de elite verstrekt tegen de gunstige tarieven van het bancaire kartel. Dat leidt tot een hele reeks van frauduleuze transacties, en veel verliesgevende arrangementen; de manier waarop activa verdwijnen in de hebzuchtige handen van de cabal.

 

Het publiek, bedrijfsleven, financiële instituten, en gouvernement, moeten geldlenen tegen het dubbele rentetarief van de elite. Waarom? Het risico is lager voor het vriendjeskapitalisme en hun instellingen, als ze in de problemen komen, zelfs met hun voorkeursrente op leningen – worden ze uitgekocht door de belastingbetaler. Als de man in de straat niet in staat is om zijn hypotheek te betalen, verliest hij alles.

 

Deze oneerlijkheid is de kern van het huidige economisch systeem. Het is ook de bron van de ontevredenheid, gevoeld door de massa, alhoewel niet volledig begrepen.

 

Het Frauduleuze System:

Met opzet is het systeem frauduleus gemaakt. De gemiddelde verdiener ontvangt heden minder inkomsten uit arbeid dan tien jaar geleden. Terwijl het de grootste, meest succesvolle periode in de menselijke geschiedenis zou kunnen zijn. Waarom gingen de lonen omlaag?

 

Ze zeggen; als gevolg van de globalisering, regelgeving, China, automatisering, ongelijkheid, financialization. Maar het echte antwoord is: omdat het geldsysteem vals is. De elite en Wall Street profiteren, maar niet de rest van ons. En zonder de loskoppeling van centrale banken en Wall Street en terugkeer naar eerlijke geld – betekent het dat de geheime overheid cabal in staat is nog meer van de burgers te stelen.

 

De Misdaden:

Wat is hun misdaad? Contractbreuk? Diefstal? Fraude? Vals-geld? – Zij zijn niet degenen die begonnen zijn triljoenen geldeenheden te drukken – en uit te geven alsof het echt geld is? En hebben ze niet de belofte aan de Amerikaanse regering geschonden om haar schulden in goud te vergoeden? En hebben ze geen methode voor diefstal in beweging gezet – om de waarde van elke geldeenheid op basis van activa te stelen over de hele wereld? In de wandeling bekend als INFLATIE.

 

Stel; een investeerder die een 30-jarige US Staatsobligatie in 1970 kocht, die het recht heeft om in het jaar 2000 te verwachten een dollar terug te ontvangen voor elke dollar die geleend werd, van ongeveer eenzelfde waarde als degenen die hij in 1970 had gegeven? Het afdrukken van triljoenen geldeenheden moet een effect hebben. Beter gezegd het is inflatie waarmee ze de burgers kaal roven!

 

De Consensus:

De geheime Staat, alias het US Empire zit diep in de schulden en draait op vals geld. De economie is opgezadeld met te veel insiders, de elite vrienden die allemaal beloond willen worden.

 

Met opzet is de hele wereld in de wurggreep van schuld gebracht, d.m.v. schuldgeld waarin elk actief wordt gewaardeerd. Het is deze op schuld gebaseerde toestand die de kern is van de valutacrisis, die zich nu wereldwijd ontvouwt. Als Trump de sloophamer blijft gebruiken die hij nodig heeft om deze collectieve muur omver te halen, die opgericht werd door Obama en zijn criminele familieleden, die het permanente zombiecomplex vormen – de Bushes en Clintons – en vervolgens de corporate overname van de maatschappij, dan kan een kans ontstaan om de maatschappij voor beter te veranderen, en de republiek van Amerika realiseren, waardoor het land terugkeert in handen van het volk, zoals ook moet gebeuren in alle andere naties.

 

Velen beschouwen de “Rothschild stijl” centrale banken als een ​​mythe, maar kijk goed, dan zie je dat van de 180 of zo centrale banken van soevereine naties, de meeste ervan door een oorlog of economische crash gingen, vlak voor hun toetreding tot de internationale bancaire gemeenschap, met de centrale bank verbonden aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF), dat eveneens in handen van de Rothschilds is.

 

Oorlog lijkt te voldoen aan de eisen van internationale centrale banken. De zeven landen die resp. Clinton, Bush en Obama gebombardeerd hebben, waren enkele van de laatste landen op aarde om in de centrale bankenketen te worden ingelijfd.

 

Het Amerikaanse volk is klaarblijkelijk aan de Amerikaanse Fed meer dan $ 20 biljoen dollar en elke dag meer schuldig. Net zoals de rest van de wereld voor ongeveer een vergelijkbaar bedrag, in totaal meer dan 50 biljoen. Dat nooit kan worden terugbetaald, en elke keer dat de respectieve regeringen biljoenen in fiat geld afdrukt, is het volk klaarblijkelijk nog meer geld aan het ​​”Rothschild stijl” rip-off stelsel schuldig, gebaseerd op bancaire woekerrente.

 

Beste lezers, dit is onze weg naar slavernij om lijfeigenen te worden van de cabal, zoals F. A. Hayek in zijn gelijknamig boek reeds in de jaren 1940 beschreef. De hele betekenis van het huidige geldsysteem is de volledige onderwerping van de mensheid door middel van schuld.

 

Het is belangrijk dat iedereen van dit feit kennisneemt, en zich mobiliseert om het bestaande banksysteem met de Rothschild Khazarian maffia voorgoed te verwijderen.

 

Een van de best bewaarde geheimen ter wereld:

Dit is een prachtig beknopte presentatie over de fraude die wordt gepleegd door particuliere banken tegen Canadezen. Dezelfde waarheid geldt voor elke andere centrale bank in de wereld. Mensen zijn zo dom dat ze gedurende vele jaren het bancaire systeem vertrouwden in het zicht van een voor de hand liggende zelf dienende fraude, het is echt prachtig te zien hoe een jong meisje van 12 jaar dit uitlegt.

 

 

9/11 is de sleutel:

Op basis van de leugens van de reeds bekende leugenaars weten we nu dat over WMD in Iraq werd gelogen, dat de wereld bracht in de toestand van doorlopende oorlogen van nu. – Als 9/11 is blootgelegd voor wat het is, zal een enorm groteske leugen worden erkend, en dan is er geen reden meer om militairen naar andere landen te sturen. Dezelfde leugenaars die achter deze leugen zaten, zijn de leugenaars die achter de leugens over andere terroristen zitten, zoals ISIS/ISLS. WAKKER WORDEN mensen 9/11 was een valse vlag operatie, bekijk de instorting van 9/11 en de WTC7 toren.