De valstrik om de economie te vernietigen is gezet

De waarheid staat op het punt van uitbreken.

 

 

Centrale bankiers doen wat ze kunnen doen om aan de macht te blijven

De Centrale Banksters willen controle want dat is hun businessmodel. Ze zetten regeringen in de schulden om ze onder controle te houden. Door de creatie van nep geld en dat aan de overheid uit te lenen, moeten deze luisteren naar wat de banksters zeggen. Anders, leggen ze beslag op de echte activa van het land, en dat is de reden waarom regeringen en het volk massaal in de schulden zitten. De centrale banken zullen deze controle niet opgeven. Dat is ook de reden dat ze niet willen dat Brexit gebeurt, dus deze gesprekken kunnen mislukken. Er bestaat een 60% kans geen resultaat te behalen, omdat de centrale bankiers erop staan ​​hun schuldcontrole te behouden. Het hele economisch systeem is sinds 2008 aan het afbrokkelen. De centrale banken creëerden een illusie iedereen de indruk te geven dat de economie zich had hersteld, maar velen weten dat dit niet het geval is. Nu bereiden dezelfde centrale banken zich voor om de economie te laten instorten, maar eerst moeten ze iemand hebben die ze de schuld kunnen geven. Zodoende zijn ze begonnen met hun aankondiging dat het voor 2020 gaat gebeuren.

 

De centrale bankiers doen wat ze maar kunnen ondernemen, om ervoor te zorgen dat het VK niet uit de EU stapt, of niet volledig wegbreekt, ze zullen nooit hun controle opgeven. Ze zullen terugvechten tot het bittere einde. Daarvoor hebben ze geen leger nodig.

 

Eenvoudig gesteld, bankiers controleren bijna elke overheid. Dit begon met de oprichting van de Federal Reserve Bank in 1913, en de greep werd nog intenser na het verwijderen van de semi-goudstandaard in 1971. Voor het overgrote deel, gelooft het publiek dat de overheid geld ontvangt via belastingen van de burgers. En dat dit geld gebruikt wordt om voor alle diensten en programma’s te betalen, die nodig zijn om de het land te laten functioneren. Dit is echter helemaal niet het geval, in feite wordt geen cent van wat de mensen de overheid betalen daadwerkelijk gebruikt voor overheidsdiensten en programma’s.

 

Het opgehaalde geld van de burgers gaat rechtstreeks naar de particuliere Centrale Bank. Dit is de wijze de Centrale Banken daadwerkelijk functioneren: De Centrale Bank koopt de schulden van de overheid met leningen. Waarvoor de centrale bank geen geld heeft, dus als ze dat nodig hebben, wordt dit geld gedrukt. Het geld dat ze drukken is niets waard omdat er niets achterstaat. In het verleden werd de Amerikaanse Dollar gesteund door een “Goudstandaard” en die bepaalde de waarde van de munt.

 

Het Vertrouwen in de Overheid is een Sine qua Non

De gemiddelde burger is geprogrammeerd om de overheid te vertrouwen. Het begint met de schoolboeken over burgerrecht en gemeenschapsvorming, en het gaat verder in de universitaire opleidingen over ‘politieke wetenschappen’, waar studenten worden voorgeprogrammeerd het volk te manipuleren en te misleiden. Natuurlijk weet iedereen dat overheden fouten kunnen maken en soms disfunctioneel zijn. Maar de gemiddelde burger denkt eigenlijk dat de overheid zijn vriend is.

 

Voor het gemak zijn ze volmaakt bereid hun privacy aan ze op te geven. Ze denken dat hun interesses in handen zijn van bekwame, goed opgeleide en fatsoenlijke mensen. Maar dat is absoluut niet het geval.

 

De overheid is een entiteit met eigen belangen. Ze is als een parasiet of een roofdier dat leeft van de samenleving als geheel. Deze trend zal waarschijnlijk doorgaan totdat er een crisis is.

 

Het huidig banksysteem is volledig disfunctioneel. Het is gepolitiseerd en vervormd, terwijl de ‘te groot om te falen’ (TBTF) instellingen van nu, al praktisch wapens zijn van de staat. Afschuwelijke praktijken vinden plaats; TBTF-managers worden miljoenen betaald, terwijl hun verliezen worden gesocialiseerd.

 

Banken verleenden in het verleden twee bankdiensten; de opslag van geld en de bemiddeling van geld. Geld was een handelswaar, niet alleen een boekhoudkundige fictie, een zwevende abstractie. Dit onderscheid is verloren gegaan, met de controle over rekeningen die rente betalen, en het “fractionele reserve” -beleid van valuta’s die uit niets worden gemaakt. Maar mensen zouden echt in een fantasieland leven als de Centrale Bank de bank voor iedereen zou worden. – Tot nu toe, is de Centrale Bank als enige verantwoordelijk voor de rentetarieven en alle leenvoorwaarden, zonder enige concurrentie.

 

De goudclausule

Om tegemoet te komen aan de toenemende schulden en het geld drukken om tientallen nieuwe sociale programma’s te betalen, heeft president Franklin D. Roosevelt in 1933 twee buitengewone wijzigingen in het financiële stelsel aangebracht. Ten eerste sloot hij vier dagenlang de banken en dwong hij de burgers elk grammetje goud dat ze bezaten in te leveren voor $ 20,67/ounce tegen papiergeld. Toen verhoogde de regering de goudprijs en verspilde zo 69% van de gespaarde waarde van iedereen die deze regels volgde.

 

Ondertussen zijn veel frequente lezers bekend met dat deel van het verhaal. Maar dat was nog maar het begin, Roosevelt elimineerde ook de ‘goudclausule’ in alle contracten, inclusief leningen, obligaties en andere financiële instrumenten.

 

Al eerder werden mensen bang dat de regering de waarde van hun geld verminderde. Dus voegden ze een goudclausule toe, die zei; terugbetalingen moeten zo mogelijk in goud worden gedaan.

 

Deze goudclausule werd in federale leningen, bankdeposito’s, verzekeringscontracten en andere privé-overeenkomsten opgenomen. Toen Roosevelt de goudclausule verbood, stal hij miljarden van investeerders. In feite schatte een Harvard artikel deze diefstal op 700 miljoen dollar per jaar in 1933 dollars van particuliere beleggers die staatsobligaties kochten.

 

Miljarden meer werden gestolen van mensen die geld verloren door de eliminatie in particuliere contracten van de goudclausule, bankrekeningen, en verzekeringsovereenkomsten. Het elimineren van de goudclausule was zo controversieel dat beleggers de overheid aanklaagden. De zaak ging naar het Hoger Gerechtshof. Roosevelt was doodsbang dat zijn schuldjubileum zou worden vernietigd. Hij schreef zelfs een toespraak waarin hij zei dat hij de uitspraak van het hof zou negeren als het tegen hem zou oordelen.

 

Maar zijn politieke druk werkte, en de rechtbank oordeelde 5 tegen 4 in het voordeel van Roosevelt. Natuurlijk waren er consequenties; Tienduizenden mensen verloren enorme bedragen aan echte waarde van hun spaargeld. En na een hoge vlucht daalde de aandelenmarkt al snel met 50% in één jaar.

 

Het vertrouwen van beleggers was verpletterd. Gerechtshofrechter van het Hooggerechtshof Harlan Fiske Stone zwoer dat hij nooit meer een staatsobligatie zou kopen.

 

Schuldjubileum

Een volgend schuldjubileum gebeurde ongeveer 40 jaar later; aan het einde van de jaren zestig vond er een nieuw populistische opstand plaats; het was een combinatie van economische en sociale onrust. In het hele land waren

Protesters in the U.K. call for a jubilee.

opstanden de een na de andere; kleine boeren bevochten banken en spoorwegen; Uniearbeiders vochten tegen hun bazen en federale rechters. Op universiteitscampussen vochten studenten tegen iedereen met gezag. Verkiezingsrally’s eindigden routinematig in geweld. Alleen al in 1968 waren er gewelddadige opstanden in meer dan 120 Amerikaanse steden.

 

Tegelijkertijd brak een grote financiële crisis uit, regering en ook burgers hadden buitengewoon hoge bedragen geleend en velen hadden het moeilijk hun schuldeisers terug te betalen. Omdat op dat moment elke dollar nog werd gesteund door $ 0,25 aan goud, kon de overheid dus geen onbeperkte hoeveelheden geld uit het niets drukken.

 

Buitenlandse schuldeisers die Amerikaanse staatsobligaties bezaten, konden voor terugbetaling goud ontvangen in plaats van dollars, dus de Amerikaanse goudreserves verdwenen snel. Tussen 1958 en 1968 verloor de Amerikaanse goudvoorraad 52% aan de terugbetalingen voor Amerikaanse schulden. De overheid werd bang. Het wist dat er maar één uitweg was; nog een schuldjubileum. Eerst elimineerden ze de 25% goudsteun van elke dollar. Daarna, in 1971, was het President Richard Nixon die volledig in gebreke bleef bij de belofte van de VS om goud te betalen voor dollars aan buitenlandse schuldeisers.

 

Fake Dollar

Het was de Centrale Bank die de nep-dollar na 1971 invoerde toen Nixon de laatste verbinding tussen de dollar en goud verbrak. Het was deze nep-dollar die Amerika van ‘s werelds grootste schuldeiser in ‘s werelds grootste schuldenaar veranderde; en het veranderde ook ‘s werelds grootste handelsoverschot naar ‘s werelds grootste handelstekort.

 

Deze omslag vernietigde banen voor kostwinners, waardoor de babyboomgeneratie moest overleven met dalende reële inkomens, deeltijdbanen, zonder surplus om te sparen. Tot slotte was het weer de Fed, met zijn ultra-lage rentetarieven – de Fed leent nog steeds tegen tarieven onder de inflatie – waardoor het geld waardeloos, nutteloos en onbruikbaar is geworden.

 

Hoe kan een handelsoorlog – met hogere consumentenprijzen – ervoor zorgen dat gepensioneerden niet failliet gaan? Hoe kunnen grotere schulden de overheidsschuld verminderen? Hoe kan het volk veiliger worden of beter af zijn met het continu besteden van echte middelen aan valse oorlogen? Het is duidelijk als hiertegen niets wordt ondernomen, dit in chaos eindigt.

 

De valstrik is gezet de economie te vernietigen

Het plan de economie te vernietigen, is in gang gezet; Bbp, besparingen en werkloosheidsberekeningen zijn voor een ​​belangrijke reden gewijzigd: nl. om het initiatief bij de centrale bank weg te halen. Het financiële systeem staat op het punt van instorten en de Fed krijgt de schuld voor de instorting ervan.

 

De Centrale Banken hielden het systeem langer overeind om de wereld naar de Een Wereldregering te voeren. Om diezelfde reden moeten alle landen gelijkelijk worden verlaagd naar de laagste levensstandaard teneinde een gelijkwaardig speelveld te creëren, voor gelijkmatige integratie in het NWO-systeem. De cabal werd in dit plan echter onderbroken door de verkiezing van Trump, en hun plannen vielen uiteen toen Hillary niet werd gekozen.

 

Vervolgens werd door Trump de Trans-Pacific Partnership (TPP) gecanceld en geannuleerd, t.w. de door de cabal voorgestelde handelsovereenkomst, gevolgd door de NAFTA-handelsovereenkomst waarover nog wordt onderhandeld. Dat is ook de reden waarom Brexit belemmerd wordt door Teresa May, de Britse Premier. – In concreet werd via deze handelsovereenkomsten de rijkdom van het westen via de WTO aan andere landen overgedragen.

 

Omdat de Centrale bankiers het initiatief willen behouden, doen ook zij hun best de economie te laten instorten, teneinde daarvoor de schuld aan Trump te kunnen geven. Ondertussen is de economie wel op de rand van de afgrond aangeland. Maar de patriotten hebben een omgekeerd plan ontworpen. Het plan van de Alliantie is om het te laten lijken alsof de President de economie toestaat weer op het goede spoor te komen en het beter gaat dan ooit.

 

De Vernietiging van de Centrale Banken

De MSM en de Deep State weten nu niet hoe ze met deze informatie moeten omgaan, omdat ze hoopten dat de handelstarieven en rente de economie zouden vernietigen. Dit hele Alliantieplan is echter opgezet om de Fed te dwingen te doen waar ze goed in zijn, de economie vernietigen. Ze zullen terugvechten en ze zullen proberen weerstand te bieden, maar uiteindelijk zullen ze geen andere keuze hebben dan de rente te verhogen.

 

Het bbp is verdubbeld, de spaarquote is gestegen en de werkloosheid is gehalveerd, de economie doet het niet slecht en de MSM kan dit niet anders uitleggen, dan Obama de eer te geven voor de verbetering en niet Trump. Maar, Trump en de patriotten hebben deze val voor ze opgezet om in staat te zijn het instortverhaal van de economie te controleren en de FED te dwingen de economie te doen instorten, d.m.v. de verhoging van de rente, zoals ze al zo lang verkondigen. Maar nu zeggen ze dat het niet nodig is, omdat de economie veel gezonder is – alhoewel op nep-cijfers.

Ze vinden geen uitweg uit deze val. Omdat het nu heel moeilijk is geworden, doordat ze al zo lang verkondigen de rente te zullen verhogen. Trump bevestigde dit door te zeggen dat de FED moet doen wat zij denken dat het beste is. – Dit is in de opzet om Fed de economie te doen instorten. In de tussentijd zal Congres een FED-audit vereisen.

 

Met andere woorden; Alles is zo gemaakt om de economie er beter uit te laten zien, en de banken en de MSM te misleiden, door handig hun aanhoudend verhaal te gebruiken ‘de tarieven te verhogen als alles er beter uitziet’. Nu moeten de centrale banken wel doorgaan met de renteverhoging.

 

Alles is opgezet door alleen de statistische cijfers te wijzigen om de illusie te wekken dat de economie het beter doet. – Nu behoort het verhaal aan Trump en de patriotten, omdat het wordt bevestigd door statistische cijfers.

 

De economie gaat niet instorten door de schuld van Trump, maar door de schuld van de Centrale bankiers. Omdat de Alliantie de Deep State zodanig misleidt en hen daarmee kan uit schakelen, voor de noodzakelijke overgang van een slecht corrupt financieel systeem naar het gloednieuw QFS – Quantum Financial System.

 

Met dat in gedachten, zei Trump al een paar weken geleden, expliciet tegen de Fed; ‘Verhoog de tarieven, jullie weten het best de economie te leiden’. – Bij een rente van ongeveer 3% stort de economie in.

 

De vernietiging van de oude economie

De Cabal hebben de Westerse landen gebruikt als hun belangrijkste platform om de wereldeconomie financieel te domineren. Dus, wat Trump doet is de oude economie vernietigen en klaarmaken voor de nieuwe economie. De enige manier om dit te doen is door de centrale banken te vernietigen, want als de centrale bank de economie vernietigt, zullen ze slechts een tijdelijke oplossing maken, om hetzelfde over enkele jaren opnieuw te laten gebeuren.

 

Deze ‘valstrik’ opent de mogelijkheid om de Fed, en als gevolg alle andere centrale banken over te nemen. Het wordt het begin van de volgende fase. Zodra de Fed de economie laat instorten, omdat ze hierin zijn geforceerd door de verhoging van de rentetarieven, hebben Trump en de patriotten het instortverhaal onder hun controle.

 

Alle private centrale banken zijn corrupt en verouderd en worden gesloten. Het hele geldsysteem wordt verplaatst naar het nieuwe QFS-systeem, dat al in de corridor staat te wachten. Het internationaal geld overschrijfsysteem SWIFT wordt beëindigd, terwijl het nieuwe CHIPS-overdrachtssysteem inmiddels operationeel is geworden. Goud wordt opnieuw als geld in gebruik genomen. De Cabal – Centrale Bankiers hebben diverse malen geprobeerd de ineenstorting van het financiële systeem te forceren, voordat het nieuwe QFS-systeem in gebruik werd genomen. De Allianties heeft dit elke keer weten te voorkomen. Ze wisten dat het Cabal-banksysteem verborgen regels toepaste, ontworpen om het geld van rekeninghouders te confisqueren. Om deze reden werd de QFS gecreëerd.

Na deze transitie zullen overheden niet meer betrokken zijn bij de gelduitgifte – dit is de verantwoordelijkheid van het volk – terwijl alle privé centrale banken worden afgeschaft. De wereld hoeft niet te wachten op een andere reservevaluta, de enige verandering is, dat landen hun eigen door waarde gedekte valuta gebruiken.

Banken zullen niet langer het geld van klanten in hun bezit kunnen nemen, maar alleen als financiële adviescentra fungeren. Onder het transparant en digitale Quantum Financial System hebben rekeninghouders volledige controle over hun eigen fondsen.

 

De waarheid staat op het punt van uitbreken

Veel mensen zijn het nepnieuws beu en steeds meer mensen zeggen dat ze de BBC, CNN e.a. MSM-outlets hebben afgeschaft. Deze omslag groeit meer en meer, mensen willen de grenzen sluiten in plaats van ze voor asielzoekers open te houden. Ondertussen bouwt Trump het leger op om de eigen burgers te beschermen tegen de Deep State, en niet om in te grijpen in buitenlandse oorlogen.

Tot slot meldde Q dat Trump op zoek is naar het de-classificeren van de FISA-memo. De tijd tikt door, als de waarheid op het punt staat uit te breken. Het is ontzettend belangrijk dat elke burger zich voor slechts €20 informeert over wat plaatsvindt en werd aangewend om alle volkeren van planeet Aarde en hun rijkdom in het eigen voordeel van de Elite te exploiteren. Het is vijf voor twaalf en alleen samen zijn we sterk deze strijd tegen de grootste criminele maffia in de wereldgeschiedenis te winnen.