Onze zon oefent controle uit over de planeten

Klimaatverandering heeft universele urgente status bereikt

Nep-klimaatwetenschappers

Alleen door de zon fluctueert de mondiale temperatuur

De geologische geschiedenis van de aarde vertelt de waarheid

 

Door de mens veroorzaakte Global Warming is een fantasie

Wees niet bang; Global Warming, momenteel ‘Klimaat Verandering’ is niet waar. Het is verkleed als wetenschap, maar het is geen wetenschap, het is propaganda: “Wereldwijde temperaturen stijgen, broeikasgassen storten onze atmosfeer uit”, zeggen de onrustzaaier “er is meer koolstofdioxide in onze atmosfeer dan ooit tevoren, “de migratiepatronen van dieren zijn gewijzigd”, en zo gaat de lijst verder. Er wordt ons leugens verteld. Er is geen direct bewijs dat de opwarming van de aarde verbindt met broeikasgassen. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat ‘kooldioxide’ (CO2) het klimaat stimuleert, dat is in het verleden zeker niet gebeurd. De CO2-theorie is gewoon ingenieuze propaganda over het idee van door de mens veroorzaakte klimaatverandering, om een ​​prijsverhogend energiebeleid te creëren. Terwijl de green house thesis is weerlegd. Noch het verbod op gloeilampen, noch de gigantische subsidies voor zogenaamde hernieuwbare energie heeft enig zinvolle verbetering gebracht. In plaats van de klimaatverandering met belastingen te belasten, hadden overheden beter de gevolgen van natuurlijke klimaatverandering moeten aanpakken.

 

De propaganda over klimaatverandering is bedoeld om een geheel nieuwe klimaatbelasting in te voeren waarvoor de mensen moeten betalen. Om te compenseren, voor het gebruik van fossiele brandstoffen, het kopen van plastic, enz. Omdat de overheid de klimaatverandering niet kan stoppen, groeien voor de Deep State de opgehaalde miljarden in speculatieve bubbels. Het argument is snel gemaakt; het betalen van een klimaatbelasting zal ons bevrijden van verantwoordelijkheid voor het milieu. Gedaan, om ons terug te voeren in de onschuldige slaapmodus, en worden toegestaan onze milieuschadelijke gewoonten voort te zetten. Maar de druk zal blijven bestaan, door ons elke dag in de media te vertellen dat Klimaat Armageddon in aantocht is.

 

Begrijp; het hele broeikasverhaal is een door Rockefeller geïnitieerde hype, alleen maar om mensen te laten geloven dat we op weg zijn naar een klimaatramp. In plaats daarvan hadden autoriteiten hun energie moeten besteden aan de kredietmarkt die onze samenleving heeft verwoest. Er is nooit een zinvol debat geweest over de oorzaken van klimaatverandering, omdat er geen oplossing is, het zijn de zonnevlekken van moeder natuur die niet kunnen worden veranderd. Dat is waarschijnlijk de reden dat er geen zinvol debat is geweest over de oorzaken van klimaatverandering. Omdat de weerpatronen veel groter zijn dan de menselijke invloed. Hoewel eenvoudig gezegd wordt: “De uitstoot van broeikasgassen leidt tot opwarming van de aarde”, wat op z’n best zeer betwistbaar is. Over het algemeen is de CO2-broeikastheorie slechts een ingenieus propagandamiddel om steeds meer geld van de bevolking te stelen, terwijl het niets met ons, de mens, en het klimaat te maken heeft.

 

‘Green house is Zwendel’, was een programma dat de BBC een paar jaar geleden heeft uitgezonden onder toezicht van prominente wetenschappers. Het was tegen de establishment en werd daarom uit de lucht gehaald! – Maar hoe dan ook, de zonnevlekken veranderen waardoor de aarde afkoelt. Terwijl in de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan twee afwisselende stromingen lopen die een aantal jaren in zuid-noord lopen en dan in noord-zuid richting veranderen, genoemd el Niño (N-S) en la Niña (S-N). De laatste decennia hadden we la Niña t.w. warme stroming, en dat verandert rond deze periode in el Niño – koude stroming. Verder beïnvloedt de CO2 in de oceanen ook het klimaat, en wees ervan verzekerd dat het niet alleen de uitlaatpijpen zijn. Laten we hopen dat de echte onafhankelijke wetenschappers zullen blijven praten als een tegengif tegen de flagrante leugens van klimaatpseudo ‘specialisten’. Houd er rekening mee dat er te veel financiële belangen bij betrokken zijn; het is de klimaatmaffia.

 

Dus, door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde is een fantasie, ontwikkeld door fanaten van de aardopwarming zelf. Klimaatverandering vindt plaats – zoals altijd – en is onschadelijk. Hetzelfde kan niet gezegd worden over de onuitsprekelijk onverantwoordelijke voorstellen van door de cabal betaalde wetenschappers wiens ego’s hun kennis ver heeft overtroffen. Wat gewenst is, is niet “CO2-cap en handel”, maar “economische cap en handel”.

 

Onze zon oefent controle uit over de planeten

Planeet aarde is vijf miljard jaar oud. Onze zon oefent meer controle uit over al haar planeten dan welke andere factor ook. Ons klimaat is nooit gestopt met zich te veranderen en dat zal zich nooit wijzigen. Ongeacht de effecten van koolstofdioxide, omdat één vulkaanuitbarsting voldoende materiaal in de atmosfeer slingert om de planeet gedurende tien jaar te koelen.

 

Bovendien is er ongeveer 50 keer zoveel koolstof opgelost in de oceanen in de vorm van CO2 en koolzuur-, bicarbonaat- en carbonaationen als er in de atmosfeer bestaan. De oceanen fungeren als een enorme koolstofput, die ‘tot nu toe ongeveer een derde van alle door de mens gegenereerde CO2-uitstoot heeft opgenomen’. Bovendien het leven op aarde zonder CO2 is onmogelijk voor planten, dieren en de mens, omdat CO2 een essentieel component is voor levende wezens.

 

De crisisstrijders tegen de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde staan ​​nu voor een nieuwe dreiging. Hun anti-fossiele koolstof gebaseerde premisse voor alarmisme wordt aangevochten door nieuw wetenschappelijk bewijs m.b.t. belangrijke zonne-invloeden op het klimaat die niet gemakkelijk aan ons kan worden gewijd. Niet dat daar al eerder een goed bewijs voor was. Eigenlijk is het er altijd geweest en is het routinematig gedenigreerd en genegeerd. Maar de zon zelf veroorzaakt opwarming van de aarde, zegt prof. Larry Bell.

 

Klimaatverandering heeft universele status bereikt

Klimaatverandering heeft het punt bereikt waarop universele instemming bestaat. Op een warme dag zal de gemiddelde persoon je vertellen dat dit komt door klimaatverandering. Dan zullen ze eraan toevoegen dat het hier over 75 jaar 60 graden Celsius wordt als we niets aan het klimaat doen. Er wordt zelfs gezegd dat sneeuw over 50 jaar in de Alpen en in Aspen zal verdwijnen vanwege de klimaatverandering. En iedereen zal het ermee eens zijn door te zeggen: “Ik weet het. Ik hoorde hetzelfde. Het is gewoon verschrikkelijk “. Herinner; in 2002 zei Al Gore in zijn Global Warming Promotie; Tegen 2012 zal er geen sneeuw meer vallen en zal de zeespiegel met 3 meter zijn gestegen. Tot nu toe acht jaar later is niets van zijn doem verhaal uitgekomen.

 

Omdat de IPCC-analyse van de mondiale temperaturen lijdt aan een overduidelijke fout – namelijk het niet in aanmerking nemen van “invloeden van lage bewolking” en hoe dit de mondiale temperaturen beïnvloedt. Natuurlijke variaties in lage bewolking, die sterk worden beïnvloed door het vermogen van kosmische straling om de atmosfeer van de aarde binnen te dringen als gevolg van variaties in de sterkte van de magnetosfeer van onze planeet, verklaren bijna alle veranderingen in de mondiale temperatuur, leggen andere onderzoekers ons uit.

 

Waarom zou er over 50 jaar geen sneeuw meer zijn op de Alpen en in Aspen? Wat zou dat veroorzaken? De gemiddelde burger heeft geen idee. De mensen zijn gehersenspoeld, eenvoudig gedachteloos herhalen ze wat op het nieuws wordt verspreid door de mainstream, consensuspoppen. Dit heeft geleid tot de hysterie van vandaag rond klimaatverandering. Het volk is ervan overtuigd dat wij mensen ervoor zorgen dat de planeet zich opwarmt. Ze zullen je vertellen dat klimaatverandering het einde van ons bestaan op aarde zal zijn. Kijk naar die domme Greta Thunberg-hype, gepromoot via het Rockefeller-instituut, zelfs een Tweet van een Zweedse kerk die de tiener-klimaatveranderingsactivist als de ‘opvolger‘ van Jezus Christus noemde. Deze aankondiging, die zowel werd geprezen als gekritiseerd op Twitter, werd opgegraven na de toespraak van Thunberg op de Klimaat Action Bijeenkomst van de U.N. in New York City op 23 september -2019.

 

Nep klimaatwetenschappers

Er wordt gezegd dat 97% van de klimaatwetenschappers denken dat de opwarming van de aarde echt is en grotendeels wordt veroorzaakt door mensen. Dat 97% -aantal werd in 2013 uitgeroepen door een Australische blogger met de naam John Cook. Omdat het zo belachelijk is, heeft het zoveel populariteit gewekt, net zoals de angst van Al Gore uit de jaren 1990 over het einde van de wereld in 2012.

 

Uit honderdduizenden krantenartikelen die over het klimaat zijn gepubliceerd, kozen ze er 12.000 uit, en manipuleerde subjectief geïnterpreteerde delen van hun samenvattingen om dit a priori geloof te ondersteunen. Veel wetenschappers wiens namen werden gebruikt, protesteerden vervolgens. Een daaropvolgende herberekening toonde aan dat minder dan 2% van de kranten citeerde dat men geloofd dat voornamelijk de mensheid verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde.

 

Maar de gebruikelijke verdachten in de politiek, de media en het entertainmentindustrie namen de termen ‘97%’ en ‘Wetenschappers’ op. Ze werden herhaald als een gezang, en nu gaat het publiek ervan uit – op basis van bijna niets anders dan herhaling, hersenspoeling, indoctrinatie – dat de uitstoot van kooldioxide opwarming van de aarde veroorzaakt en van cruciaal belang is voor het leven op aarde, wat ronduit niet waar en belachelijk is , omdat alle levende wezens op koolstof gebaseerd zijn en inderdaad afhankelijk zijn van koolstof. In feite is een oorlog tegen koolstof gelijk aan een oorlog tegen het leven zelf. Dit is de echte hersenkraker. Dit is de echte vraag om te stellen. Voeren ze een oorlog tegen het leven zelf?

 

Waarheid in de wetenschap wordt niet bepaald door consensus. Maar voor wat het waard is, zo werd in 2009 opnieuw een enquête gehouden onder 31.000 echte wetenschappers – natuurkundigen en scheikundigen, geen sociologen en psychologen – waaronder 9.000 met PhD, die expliciet verklaarden dat ze geloofden dat er geen bewijs was voor significante Global Warming.

 

Sinds de jaren 80 wordt echter door de establishment de trommel geslagen voor Global Warming. Ze laten volledig weg dat de aarde 11.000 jaar geleden een periode doormaakte, toen het een gigantische sneeuwbal was. Deze dingen rond klimaatverandering kwamen niet uit het niets. De propaganda is ongeveer 40 of 50 jaar in de maak. Maar in de jaren ’50 en ’60 dachten mensen het tegenovergestelde. Mensen maakten zich zorgen over wereldwijde afkoeling. Ze dachten dat de wereld zou veranderen in een gigantische bevroren toendra zoals Siberië. Dat was toen de angst.

 

Op de eerste Aarddag in 1970 zei Paul Ehrlich dat alle vissen in de oceanen zouden sterven en aan land zouden aanspoelen. Toen was de angstoorzaak zure regen. En daarna maakte iedereen zich zorgen over een gat dat in de ozonlaag zou verschijnen.

 

Tegenwoordig gebruiken mensen de uitdrukking broeikaseffect niet eens meer. Ze hebben dat veranderd door de klimaatverandering. Het is een doorlopend PR-apparaat. Dus deze promotie blijft evolueren. Verwacht meer slogans voor het schapenvolk om te geloven.

 

Alleen door de zon fluctueert de mondiale temperatuur

Klimaatvariaties worden voornamelijk veroorzaakt door schommelingen in de intensiteit van de zon. En, wordt ook veroorzaakt door de geleidelijk veranderende kanteling van de aardas., de z.g. Milankovitch-cycli genoemd, die veranderingen in de baan van de aarde rond de zon impliceren. De beweging van het zonnestelsel rond de Melkweg kan grote, maar tot nu toe onvoorspelbare effecten op het klimaat hebben. Maar er zijn ook andere belangrijke factoren.

 

Vulkanisme is er een van: ongeveer 40 tot 50 vulkanen spuwen gigantische hoeveelheden gas tegelijk in de atmosfeer – en er zijn er nog veel meer onder de oceanen. Zoals hierboven uitgelegd met betrekking tot zeestromingen, zijn deze een veel belangrijker koellichaam dan de atmosfeer, waardoor de circulatie van zeestromingen cruciaal is geworden voor het klimaat. De atmosfeer is dun en licht in vergelijking met de oceaan.

 

Het meest zorgwekkende aspect van de opwarming van de aarde is hysterie die het idee van wetenschap voor de gemiddelde man in diskrediet brengt. Ze spreken over concepten waar de meerderheid geen begrip van heeft.

 

Kan de planeet eigenlijk snel beginnen met afkoeling? Zo ja, hoe snel kan dat gebeuren? Elke geoloog zal vertellen dat we ons in een interglaciale periode bevinden, en het is zeer waarschijnlijk dat er weer een echte ijstijd komt wanneer deze interglaciale periode eindigt, net zoals ze in de jaren ’70 voorspelden. De timing hangt echter in de lucht.

 

De geologische geschiedenis van de aarde vertelt de waarheid

Global Warming-doemzeggers noemen nooit de ondergrondse geschiedenis van de aarde. Zelfs niet eens de zeer recente geschiedenis, sinds de uitvinding van het schrijven. Er zijn grote schommelingen in het klimaat, dat wordt bevestigd met ijskernboren in gletsjers, sedimenten op de oceaanbodem, en boomringen.

 

Bijvoorbeeld, de Romeinse warme periode tussen ongeveer 250 voor Christus en 400 na Christus viel samen met de opkomst en piek van het Romeinse rijk. Dat werd gevolgd door een ernstige verkoudheid die mogelijk een rol heeft gespeeld bij het veroorzaken van de barbaarse invasies vanuit het noorden, gevolgd door de donkere middeleeuwen. Toen kwam de middeleeuwse warme periode van ongeveer 950-1250. Gevolgd door de kleine ijstijd, die plaatsvond tussen ongeveer 1300 en 1850. Sindsdien is de planeet geleidelijk weer aan het opwarmen. Natuurlijk is het op grotere schaal warmer sinds de laatste grote ijstijd 11.000 jaar geleden eindigde.

 

Klimaatverandering is een drumbeat in de popcultuur geworden. Als je naar de Oscars kijkt, zegt iemand: “We moeten iets aan het klimaat doen.” Maar niemand weet natuurlijk wat gedaan moet worden. Ze weten alleen dat we de overheid meer geld moeten geven om hier iets aan te doen. En dat geld komt duidelijk van de belastingbetalers in de ontwikkelde wereld.

 

Dus het is eigenlijk gewoon een gigantische belastingzwendel. De CO2-belastingen van vorig jaar brachten € 82 miljard op. Dat is een groot bedrag. En niemand weet zelfs waar dit geld naartoe is gegaan. Twijfel er niet aan, want iedereen heeft de beste bedoelingen. Het is maar één grote geldfraude!

 

Bovendien verkrijgt de overheid nu het recht van belasting op CO2-uitstoot, waardoor de ze veel meer controle verkrijgt. Wanneer mensen een vliegticket kopen, moeten ze extra geld betalen aan een organisatie omdat ze door de lagere atmosfeer vliegen om het effect te verminderen dat het vliegtuig zou hebben veroorzaakt.

 

De luchtvaartmaatschappij neemt het geld en koopt CO2-compensatiekredieten. Maar niemand weet echt waar dat geld naartoe gaat. Alexandria Ocasio-Cortez zegt dat de wereld over 12 jaar eindigt als we nietsdoen aan klimaatverandering. Ze stelt voor niet meer te vliegen en dat er elektrische treinen over de oceaan moeten worden gebouwd. Raad eens wie profiteert van deze onzin?

 

Mensen kunnen een effect hebben op de planeet, maar niet eens zo groot als de zon, vulkanisme en andere natuurlijke processen. Het grote gevaar is geen klimaatverandering, het is de hysterie. Ondertussen manipuleren de overheid en de insider-schurken het klimaat gebeuren, om de economie te vernietigen.

 

Helaas gebeurt tegenwoordig de meeste wetenschapsfinanciering direct en indirect via de overheid. Op dezelfde wijze zoals met opzet een politiek proces wordt gemaakt.

 

Klimaatwetenschap is veranderd in van een legitieme tak van kennis in een ‘new age’ religie, waar ketters worden vervolgd. Het is een middel geworden om nog meer macht in de staat te centraliseren. Het lot van de aarde staat immers op het spel!

 

Klimaatverandering zelf vormt geen bedreiging voor de economie. Maar de hysterie erover is een enorme bedreiging. Dat is een belangrijke reden waarom de opwarming van de aarde populair is. Omdat de meeste mensen zich moreel rechtvaardig voelen en dat God aan hun kant staat. Deze dingen spreken emotie aan, geen reden. Het draait allemaal om psychologie, niet om wetenschap. Ze vertellen het zelfs; ‘Het zal het einde van het leven op aarde zijn’. Het is eigenlijk een kleine corrupte zeer vocale minderheid – in de overtuiging dat we allemaal zullen sterven omdat de oceanen ons zullen verdrinken als de aarde verandert in een gigantisch stoombad.

 

Hoeveel warmer kan het worden als we de historische gegevens van het einde van de laatste ijstijd, 11.000 jaar geleden, bekijken? Niemand weet. Hoe lang het nog gaat duren voordat we een nieuwe ijstijd ingaan? Geen van beide is bekend. Het echte argument gaat niet over aardwetenschappen. Het gaat over politicologie. De Deep State die deze Fake Wetenschap pusht en een Fake Werkelijkheid creëert, rekent erop dat de schapen hun richtlijnen zullen volgen. Als de massa de illusie gelooft, wordt de illusie realiteit. Maar als de meerderheid van ons zou ontwaken over de misleiding, verdampt de illusie in het niet-bestaan.

Deel deze belangrijke klimaatverklaring om te helpen dit omslagpunt van massabewust zijn te bereiken. En Bedenk;

Samen kunnen we het leven op Aarde voor ons allen verbeteren.