De Grote Mijlpaal voor de Mensheid is het Jaar 2022

 

Bekwaamheid is de enige limiet

Als je vraag is, wat is er mis op Aarde op dit moment? Is het antwoord, alles, van voedsel, landbouw, taal, onderwijs, gezondheid, technologie, wetenschap, sport, geld, zaken, en nog veel meer.

 

Om te beginnen moeten mensen leren zelfstandig te denken; op vernieuwende manier te handelen, want de meeste, zo niet alle bestaande parameters zullen verouderd zijn. De betekenis en de waarde van geld zal totaal verschillen van wat gebruikelijk is. Iedereen zal voldoende geld hebben om van te leven. Er zal geen noodzaak zijn voordeel te behalen op anderen of te stelen om iets te kopen. Bekwaamheid zal de enige grens zijn van iemands kunnen. Iedereen is vrij, geoorloofd elke hobby te ontplooien, en te werken wanneer men wil.

 

GESARA is ontworpen om gedurende de overgangsfase armoede en alle daaruit voortvloeiende kwalen van de Aarde te verwijderen. De veranderingen zullen niet worden uitgevoerd omwille van armoede, maar maken deel uit van het plan om comfort en bescherming te brengen. Dat zal de ervaring van mensen op een nieuw niveau zetten om vreugde en geluk te brengen.

 

Gelukkig zijn met je leven wordt de algemene ondervinding. Sommigen zeggen, dat geld geluk kan kopen, maar geld kan alleen goederen en diensten kopen! Zie de vele verhalen van beroemdheden om meer te weten. Domme mensen willen robots om mensen te vervangen, ze denken dat iedereen het met hen eens moet zijn. Maar de waarheid is dat geen enkele robot een mens kan vervangen. Niemand wil naar een restaurant gaan waar een monotone robotstem je bestelling opneemt!

 

Planeet Aarde krijgt een nieuwe positieve dimensie voor Milieu, Voedsel, Geluk, dat meer banen schept door de redding en zuivering van de planeet Aarde. De bruto-omzet-metriek is overbodig, want de besteding van geld is slechts een illusie, evenals nummers voor waarde van aandelen of onroerend goed, etc. Mensen gaan zich realiseren wat werkelijk hun levensdoel is, dat door de meerderheid is vergeten.

 

De hele bevolking zal profiteren van GESARA. De Aarde is een van de meest overvloedige planeten. Er is meer dan genoeg door goud gedekt geld op Aarde voor iedereen om miljonair te zijn zonder schulden van welke aard of soort dan ook.

 

Waar het op neerkomt is dat GESARA meer is dan een financiële gebeurtenis, het betekent een nieuw tijdperk dat spoedig gaat plaatsvinden. Zodra het werkelijk begint, zal dit het definitieve einde zijn de Deep State en haar marionetten. En het begin zijn van onze nieuwe positieve 5D-Wereld.

 

Deze enorme omwenteling brengt grote verandering in het Lot van de mens. Het brengt zichtbare en onmiskenbare gevoelens van gelukzaligheid. Mensen gaan zich beter voelen, terwijl degenen die niet wakker zijn niet zullen weten waarom.

 

Deze GESARA-gebeurtenis zal de belangrijkste gebeurtenis in de geschiedenis van de mensheid blijken te zijn en wordt tijdens ons leven beleefd!

 

Op de vraag wanneer dit gaat gebeuren? Is het antwoord; als de massa opstaat tegen de moord op hun kinderen d.m.v. de fake Covid Pandemie en hun giftige injecties. Punt uit!

 

De strijd tegen de global maffia is reeds gewonnen, maar zombies overtuigen over wat is gebeurd lukt niet, ze zullen het eerst aan de lijve moeten ondervinden, waarna de bevrijding van planeet Aarde feit wordt.

 

Hiermee, zijn de komende grote veranderingen geschetst en waarom het lang duurt voordat dit allemaal wordt gerealiseerd. Het wachten is op de ontwaking van de massa, omdat deze op geen enkel andere wijze kan worden overtuigd dan door dit zelf te beleven.

 

Het is misschien een goed idee deze informatie door te geven aan iedereen die je kent, opdat velen voorbereid zijn op de immense veranderingen die komen gaan.

Meer hierover vertelt onze terugkerende buitenaardse correspondent Vital Frosi.

 

 

De Grote Mijlpaal voor de Mensheid is het Jaar 2022.

 

Geliefde!

Het jaar 2022 van de Gregoriaanse kalender zal de grote verdeler zijn die de Nieuwe Aarde scheidt van de Oude Aarde. De zielen die de hemelvaart zullen maken in deze huidige incarnatie zullen zich voor eeuwig herinneren dat zij hier waren en deel uitmaakten van deze grote gebeurtenis.

 

De ware markering van de tijd klopt nu aan onze deur. Gelukkig zullen er velen zijn die kosten noch moeite hebben gespaard hier te komen. De hulpvaardige en zuiveren van hart zullen eindelijk de gelegenheid krijgen, mettertijd de vruchten van hun zaaisel te plukken.

 

Het jaar 2022 zal niet voor iedereen even goed of slecht zijn, omdat het zich volledig zal aanpassen aan ieders geweten. Daarom zal het volstrekt normaal zijn dat een deel van de mensheid positieve resultaten behaalt, terwijl een ander deel slechts moeilijkheden en problemen oogst.

 

Sommigen zullen deuren zien opengaan, terwijl anderen gesloten deuren voor hun neus zien.

Laten we niet vergeten dat alles wat wordt aangetrokken in overeenstemming is met ieders bewustzijn. De wet van de aantrekkingskracht bepaalt alles. De volgende uitspraak van Christus vat het goed samen, wat in 2022 gaat gebeuren:

 

“Voor een ieder naar hun daden”.

 

Ondanks de gebruikelijke klachten dat er niets verandert, dat niets beter wordt, dat de chaos steeds groter wordt, en zoveel andere verhalen van hen die geen ogen hebben om te zien of oren om te luisteren, zal dit jaar genereus zijn, zeker voor hen die hun deel hebben gedaan om een Nieuwe Aarde op te bouwen.

 

Zij die tarwe zaaiden, zullen tarwe oogsten. Zij die onkruid hebben gezaaid, zullen daarentegen oogsten van het eigen zaad.

 

In voorgaande teksten is al zo vaak gezegd dat ieder zijn eigen werkelijkheid opbouwt. Daarom moeten je niet verwachten dat anderen dat voor je doen.

 

Van lezerscommentaren die negatieve berichten plaatsen, zijn velen die melden dat niets gebeurt. Inderdaad, er gebeurt niets voor degenen die niet opletten, en niets doen om bij te dragen aan de veranderingen.

 

Het is ook juist, dat verandering altijd van binnenuit gebeurt, en dat iedereen zijn eigen sleutel heeft, die de aanzet geeft tot verandering. Het wachten op iemand anders om het voor je te doen is een oplossing die nooit komt. En dus is de kreet altijd dezelfde: “ze praten en praten maar er gebeurt niets”. En in feite, voor deze lieden, zal er niets veranderen.

 

Laten we een kleine terugblik doen op alles wat op FWC de laatste tijd uitgebreid is gepost.

 

In 2010 werd de tijdlijn, waarna de aarde veranderde. De oude Armageddon-lijn werd geschrapt om een soepele overgang te realiseren. En dat was geen geschenk van bovenaf; het was te danken aan genoeg geïncarneerde zielen die veel deden om de energie op het noodzakelijk hoger frequentieniveau te brengen, omdat mogelijk te maken.

 

Door deze verandering konden alle eerdere voorspellingen over het einde van deze Cyclus niet plaatsvinden. Tenminste, niet op de manier die was voorspeld.

 

In 2012 kwam de Aarde volledig in de Fotonengordel, en het intense licht afkomstig van de Centrale Zon, begon de verandering in de aardenergie, en van alles wat haar bewoont te wenden. Toen, begon het tijdperk van de Waterman. Gedurende 4 jaar, paste alles zich op natuurlijke wijze aan, zodoende heerste een zekere rust op Aarde.

 

In 2016 begon de fase van de ontmanteling. Inderdaad, je kunt geen nieuw werk creëren in dezelfde ruimte, zonder het oude eerst op te ruimen. Alles stortte in, in 2018 was de sloop voltooid. Hoewel je het niet met je fysieke ogen kunt zien, was het energetisch juist, hoe dit allemaal gebeurde. Dat is de reden waarom velen niets waarnemen.

 

In 2019 begon de periode van wederopbouw. Gedurende 3 jaar is alles opnieuw in elkaar gezet en getest, waardoor in de opvolgende fase van de planetaire overgang, dit proces nu wordt afgesloten. Nieuwe systemen zijn klaar om in werking te treden. Niets zal nog een schaduw zijn van wat het eerder was.

 

Daarom zal het jaar 2022 de waterscheiding zijn. Alle veranderingen  zullen worden aangeduid als vóór of na 2022.

 

En daarmee gaan we het grote jaar 2022 in! Het Jaar Van De Wedergeboorte! Ja, want de Oude Aarde zal eindelijk begraven worden! Een nieuwe positieve aarde ontstaat in haar plaats. Natuurlijk zal er iemand zijn die magie verwacht, zoals een oude bank uit de woonkamer halen en een nieuwe neerzetten, op kerstavond. Dat gebeurt dus niet. De Nieuwe Aarde zal verschijnen en zich manifesteren als nooit tevoren, maar eerst gedurende de loop van de tijd, want de Aarde is een Planeet.

 

De wederopbouw zal door een groot deel van de mensheid worden opgemerkt. We zullen dan de voorwaarden hebben voor opvolgende gebeurtenissen die zich zullen manifesteren. Ze komen opeenvolgend naarmate de ontwikkeling zich aanpast. De (wakkere) zielen die de Nieuwe Aarde erven, weten wat er werkelijk gebeurt en waarom.

 

Het wordt ook het jaar van onvoorwaardelijke liefde. Nieuwe gevoelens, nieuwe emoties en een nieuw begrip over elk aspect. De samenleving gaat zich op een zichtbare manier ontsluieren.

 

Concurrentie op alle niveaus zal mislukken. Tenslotte zal ook de reiniging en verwijdering van het oude commando van de aarde steeds duidelijker worden.

 

Zoals iemand al eerder heeft gezegd: “het jaar 2023 zal een tijd zijn waarin 2022 zal worden herinnerd als de scheidslijn tussen goed en slecht”. En zeker, als de grote deler tussen Cyclussen.

 

Het is normaal iemand te horen zeggen dat dit pas over 200 jaar, of over duizend jaar gaat gebeuren. We moeten dit bevestigen, omdat voor twee derde van de mensheid hun nieuwe kans pas later komt.

 

De raadgeving is in 2022 geen conflict aan te gaan. Er zullen moeilijkheden zijn voor degenen die niet op dezelfde frequentie zitten. Help degene die je om hulp vraagt, en doe het met liefde en barmhartigheid.

 

Respecteer de beperkingen van anderen. Negeer kritiek en beledigingen. Onthoud dat elk in een eigen frequentiegebied zit, en geen twee zielen hetzelfde zijn. Er zijn groepen zielen met verenigbare afstemming, maar mogelijk niet op dezelfde frequentie.

 

Mededogen, onvoorwaardelijke liefde en respect, zijn de meest gevraagde aspecten in 2022. Uw daden zullen bepalend zijn voor de kwaliteit van het werk dat u gaat leveren.

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting.

Namaste!