Vliegmachine

Krachtige elektromagnetische voortstuwingsgolven

Alles wat nodig is, is in het Universum

Hitlers geheime antizwaartekracht UFO, werd gestolen door de V.S.

 

Anti-zwaartekracht is een technologie om zwaartekracht te overwinnen

Anti-zwaartekracht, ook wel ‘niet-zwaartekrachtveld’ genoemd, is een verschijnsel waarbij een plaats of voorwerp wordt gecreëerd dat vrij is van de zwaartekracht. Het verwijst niet naar het ontbreken van gewicht onder de zwaartekracht zoals in een vrije val of in een baan om de aarde, of naar het in evenwicht brengen van de zwaartekracht met een andere kracht, zoals elektromagnetisme of aerodynamische lift.

 

Antizwaartekracht is een steeds terugkerend begrip in de wetenschap, met name in de context van de voortstuwing van ruimtevaartuigen. Wat vaak verkeerd wordt geïnterpreteerd is dat antizwaartekracht weliswaar de tenietdoening van zwaartekracht is, maar geen afstotende zwaartekracht of negatieve zwaartekracht.

 

De term “antizwaartekracht” wordt losjes toegepast op elke technologie die wordt gebruikt om de zwaartekracht te overwinnen; om te zweven, te vliegen, of op een andere manier aan de “zwaartekrachtbron” van de aarde te ontsnappen. In de meest strikt letterlijke betekenis van het woord verwijst het eigenlijk alleen naar omgekeerde zwaartekrachtvelden die de normale zwaartekracht zouden afstoten. Voor een beter begrip wordt de losse interpretatie toegepast.

 

Thomas Townsend Brown (1905 – 1985) was een Amerikaanse uitvinder wiens onderzoek naar vreemde elektrische effecten hem leidde tot de ontdekking van een verband tussen krachtig elektrische velden en zwaartekracht, Brown ontdekte de antizwaartekracht, een idee dat populair is bij de ongeïdentificeerde vliegende objecten (UFO) gemeenschap en dat veel samenzweringstheorieën heeft voortgebracht.

 

Elektro-zwaartekracht kan worden teruggevoerd op Nikolai Tesla’s werk met hoogspanningsontladingen aan het eind van de 19e eeuw. Toen Thomas Townsend Brown ontdekte dat elektrostatische en gravitatievelden nauw met elkaar verweven zijn, veranderde de wereld.

 

In astronomische termen overheerst de zwaartekracht de nucleaire en elektromagnetische krachten, die, indien toegepast in relateerbare, op de aarde gebaseerde technologieën, zouden leiden tot economische en wetenschappelijke paradigmaverschuivingen.

 

Er zijn duizenden pogingen gedaan om meetbare en schaalbare “antizwaartekracht” te produceren, een futuristische technologie die in theorie onbeperkte energie oplevert voor gebruik in aandrijving en andere categorieën van technologie.

 

Vliegmachine

Andere verbazingwekkende uitvindingen werden gedaan door een van de meest ongelooflijke genieën die ooit op aarde heeft geleefd, Nikolai Tesla. Zijn uitvindingen kenden geen grenzen, zijn verbeelding evenmin, hij werd door velen gecatalogiseerd als een ‘gekke wetenschapper’, maar hij was meer dan dat. Vandaag kunnen we zeggen dat Nikolai Tesla zonder enige twijfel de vader van de moderne technologie is.

 

Onder zijn niet-conventionele uitvindingen, kunnen er twee worden toegevoegd die super-duper geavanceerd zijn: Antizwaartekracht technologie en Tesla’s UFO, of beter gezegd IFO.

 

Tesla had een grote belangstelling voor de luchtvaart, de ruimtevaart en in het bijzonder de antizwaartekracht. In 1928 registreerde Tesla patentnummer 1.655.144 voor een vliegmachine die zowel op een helikopter als op een vliegtuig leek. In zijn hoofd had hij alles al uitgedacht waarna hij zijn ontwerp op papier zette. Tesla wilde de ultieme vliegmachine maken, aangedreven door energie die overal om ons heen te vinden is.

 

Voor zijn dood had Tesla de blauwdrukken ontwikkeld voor het aandrijfsysteem van zijn vliegtuig. Hij noemde het “Space Drive” of het anti-elektromagnetisch veld aandrijfsysteem.

Tesla had grote ideeën, en hij ging snel vooruit met zijn theorieën. In 1938 sprak hij over drie ongelooflijke ontdekkingen.

 

  • De dynamische theorie van de zwaartekracht – die uitgaat van een krachtveld dat de bewegingen van lichamen in de ruimte verklaart; de aanname van dit krachtveld maakt een einde aan het concept van ruimtekromming (ala Einstein);
  • De ether heeft een onmisbare functie in de verschijnselen van universele zwaartekracht, traagheid, momentum, en beweging van hemellichamen, evenals alle atomaire en moleculaire materie;
  • Omgevingsenergie – de ontdekking van een nieuwe natuurkundige Waarheid: er is geen energie in materie anders dan die ontvangen uit de omgeving. Dit is in tegenspraak met Einsteins E = mc2.

 

Krachtige elektromagnetische voortstuwingsgolven

In een artikel, “Man’s Greatest Achievement”, schetste Tesla zijn Dynamische Theorie van de Zwaartekracht.

Tesla’s anti-zwaartekracht technologie zou hem helpen de ultieme Vliegende Schotel… Ruimteschip te creëren, door gebruik te maken van de elektromagnetische velden die zijn uitvinding in staat zouden stellen van de grond naar de hemel te reizen met extreme snelheid en faciliteit. Hij was akelig dicht bij het bereiken van zijn doel: Tesla voerde talrijke proeven en experimenten uit door hoogspanning, hoogfrequent veranderende stroom op voorwerpen toe te passen.

 

Bij een van zijn proeven, toen hij hoogspanningswisselstroom met hoge frequentie toepaste op een paar parallelle metalen platen, merkte hij dat de ‘ruimte’ die zich tussen de platen bevond veranderde in wat hij noemde “solid-state” (vaste stof). Dit betekent dat het gebied tussen de platen eigenschappen van massa, traagheid en momentum vertoonde, waardoor het gebied veranderde in een toestand waarin een mechanische duw kon worden uitgeoefend.

 

Beter nog, Tesla ontdekte dat krachtige elektromagnetische golven konden worden gebruikt om voorwerpen te duwen of te trekken in wat een “lege ruimte” lijkt te zijn. Het aandrijfprincipe is gebaseerd op het Hall-effect dat wordt gebruikt in magnetische halfgeleidersensoren, en wordt het magneto hydrodynamisch (“MHD”) effect genoemd.

 

Alles wat nodig is, bevindt zich in de ruimte

Tesla begreep reeds in een ver verleden dat we het universum voor ons konden laten werken. Alles wat we nodig hebben is daar, in de ruimte, en zelfs op onze planeet, en het beste deel ervan is dat, alles gratis is. Het werd Tesla duidelijk dat de complexie van het universum grenzeloze mogelijkheden biedt, het is aan ons de grenzeloze mogelijkheden die het te bieden heeft te begrijpen en te benutten. Zoals; Bruikbare, schone en grenzeloze energie is daarbuiten, en wacht op ons, alles wat we behoeven te doen is onze hand uitsteken en de grenzen uit te wissen die door de vele reguliere wetenschappen zijn geïnstitueerd.

 

“Ik heb het uitgewerkt in alle details en hoop zeer binnenkort dit aan de wereld te geven. Het verklaart de oorzaken van deze kracht en de bewegingen van hemellichamen onder deze invloed dat het een einde zal maken aan ijdele speculaties en valse opvattingen, zoals die van gekromde ruimte. Slechts het bestaan van een Golf van kracht kan de bewegingen van alle organismen verklaren zoals wordt waargenomen; zijn veronderstelling annuleert  ruimtekromming. Alle literatuur over dit onderwerp is nutteloos en voorbestemd tot vergetelheid. Hetzelfde geldt voor alle pogingen om de werking van het universum te verklaren zonder het bestaan van de ether te erkennen en de onmisbare functie die deze in de verschijnselen speelt.” – Nicola Tesla

 

Tesla ontdekte dat het elektrostatische emissie-oppervlak van een geleider zich altijd zal concentreren waar het oppervlak gebogen is, of waar het een rand heeft. Hoe steiler de kromming, of hoek, hoe hoger de concentratie van elektronenemissie is. Tesla merkte ook op dat een elektrostatische lading eerder over het oppervlak van een geleider zal vloeien dan het te doordringen. Dit wordt het Faraday Effect of huideffect genoemd, ontdekt door Michael Faraday.

 

Dit verklaart ook de principes van de kooi van Faraday, die vandaag in hoogspanningsonderzoekslaboratoria wordt gebruikt om mensen en de elektrogevoelige apparatuur tegen schade te beschermen.

 

Belangrijke regeringsfunctionarissen hebben gezegd dat het leger al jaren antizwaartekracht technologie gebruikt. Hoewel samenzweringtheoretici dol zijn op het onderwerp, zeggen sommigen dat antizwaartekracht praat goedkoop is en volledig bestaat uit een ongeteste hype. Maar dat is het niet!

De innovatieve veronderstellingen en theorieën in Electrogravitics en Electrokinetic’s, de basis concepten voor antizwaartekracht, wijzen op het potentieel voor enorme technologische vooruitgang.

 

Simpel gezegd, als je deze theorieën toetst aan natuurlijke progressies, dan zal de waarschijnlijke vooruitgang in transport en militaire technologieën het menselijk leven zoals wij dat kennen niet alleen kunnen veranderen, maar ook grandioos verbeteren.

 

Wetenschappelijke laboratoria in zowel Europa als de VS hebben een kracht (Brown Effect) op geladen condensatoren bevestigd en gemeten, zelfs wanneer de condensatoren in een vacuüm werken.

 

Dit verwijdert de mogelijkheid van ionische luchtstromen.

Samenwerkend  met Dr. P.A. Biefield, vond Bruin dat als de hoogst geladen condensatoren behoorlijk werden opgeschort een tendens om zich tegengesteld aan de gravitatiekracht toonde te bewegen. Wanneer de polen van een vrij opgehangen geladen condensator (zelfs in een vacuüm) op een horizontale as werden geplaatst, zou dit een voorwaartse stuw veroorzaken die de condensator in de richting van de positieve pool zal bewegen. Wanneer de polariteit wordt veranderd, is de voortstuwingsrichting omgekeerd. Dit is het verschijnsel dat bekend staat als het Biefield-Brown Effect.

 

De anti-zwaartekracht werd gedemonstreerd door de condensator op een balans te plaatsen en op te laden. Wanneer de positieve pool naar boven wees, bewoog de condensator naar het evenwichtspunt, wanneer de positieve pool naar beneden wees, vertoonde de balans een neerwaartse uitslag.

 

Elektrozwaartekracht wordt meestal in verband gebracht met het werk van professor Nipher in 1918, dat voorafging aan de experimenten en uiteindelijke patenten van Thomas Townsend Brown (1905-1985) in 1921, het speciale onderzoek van de marine in 1952 naar het “Elektrozwaartekracht toestel van Townsend Brown” en de rapporten van 1956 van Aviatiek Studies Ltd. over “Elektrozwaartekracht systemen”. Vermeld in “Electrogravitics Systems” and “The Gravitics Situation.”

 

De jonge wetenschapper in spe genaamd Thomas Townsend Brown, die ook de naam “Electrogravitics” bedacht, begon in 1921 te experimenteren met röntgenstraling vacuümbuizen.

 

Voor zijn experimenten gebruikte Brown de Coolidge-buis, een van de eerste praktische buizen die werden gebruikt voor therm ionische emissie, de emissie van elektronen uit verhitte bronnen. Een opgerolde draad (wolfraam gloeidraad) werd gebruikt als kathode van de buis (een elektrode die elektrische stroom uitzendt), die gloeiing of licht produceert.

 

Omdat de massa van Browns Coolidge-buis leek af te nemen wanneer de elektrode naar boven gericht was, en leek toe te nemen wanneer de elektrode naar beneden gericht was, concludeerde Brown dat hij de zwaartekracht met de elektrode, en dus de zwaartekracht zelf, had beïnvloed.

 

Brown ging verder met het bouwen van grote condensatoren die soortgelijke fluctuaties in de vorm van stuwkracht produceerden. Hij begon te geloven dat hij een mysterieuze kracht had ontdekt die met de zwaartekracht kon interageren en zo zijn vermogen om zelf energie en voortstuwing te genereren kon vergroten.

 

Brown publiceerde, “How I Control Gravitatie” in Science and Inventie Magazine, waarin hij meldde dat de mogelijkheid van zijn technologie exponentiële voortstuwing zou creëren voor de “oceaanschepen van de toekomst”. Alhoewel (met opzet)sommigen hebben gezegd dat de regering van de VS er weinig publiek bewijs ziet dat deze beweringen ondersteunt.

 

Brown maakte geen onderscheid tussen anti-zwaartekracht (het overwinnen van de zwaartekracht) en voortstuwingstechnieken, die ook kunnen worden gebruikt om de zwaartekracht te overwinnen.

 

Brown vocht zijn hele volwassen leven een strijd tegen een muur van onbegrip, ten koste van zichzelf en zijn gezinsleven. Zijn doel was de wetenschap van geavanceerde voortstuwing in het publieke domein te krijgen, en niet verborgen te houden achter de Secrecy Act van 1951 en een muur van geheime documenten. Hij stierf met het gevoel dat hij de strijd verloren had.

 

Hitlers geheime antizwaartekracht UFO, werd gestolen door de V.S.

De naoorlogse reputatie van Nazi wetenschappers is hun vermogen bijna elke technologische prestatie te realiseren. Hoewel de Nazi’s de Tweede Wereldoorlog verloren, kwamen ze uit de oorlog met een bijna mythische reputatie voor hightech wapens.

 

Nazi-tanks waren vaak technisch superieur aan geallieerde tanks; de Luftwaffe vloog met straaljagers in de strijd voordat de geallieerden dat deden; en de V (voor wraak) serie van terreurwapens, met inbegrip van de V-1 kruisraket en de V-2 ballistische raket, vormden angstaanjagende, alhoewel strategisch twijfelachtige, wapens.

 

De tegenstanders beschouwden de prestaties van de nazi-wetenschappers en -ingenieurs zelfs als zo geavanceerd, dat het Amerikaanse leger in de latere stadia van de oorlog verkenningsteams naar Duitsland stuurde om wetenschappers en militaire technologie veilig te stellen voordat andere mogendheden, met name de Sovjet-Unie, ze konden buitmaken.

 

Deze inspanning, bekend als Project Paperclip, leverde V-2 raketten op en belangrijke figuren zoals Werner von Braun, de beruchte ruimtevaartingenieur Werner von Braun die de V-2 uitvond en later de Saturnus V raket ontwierp voor NASA ‘s Apollo programma.

Volgens de legende was Die Glocke “vliegende schijf” naar verluidt zo’n Duits “wunderwaffe” – “wonderwapen”.

 

Terwijl de Geallieerden tijdens het Project Paperclip een schat aan Duitse superwapens buit maakten, waaronder straaljagers en raketten, zijn er geen gegevens over een versie van Die Glocke bekend. Lees hier meer erover.

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

 

De Pléiadiens Wij nemen deel aan de reiniging van jullie